Gość: Syrena IP: *.chello.pl 29.10.07, 22:30 Czy ktoś może był w Hotelu Neptun w Łebie? Jeżeli tak, to proszę o Wasze opinie. Pozdrawiam Syrena Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KIM Re: Hotel Neptun w Łebie IP: *.gprs.plus.pl 30.06.08, 14:32 Jeżeli chcesz za 200 euro za dobę dostać zdekapitalizowany pokój z jedną kostką mydełka na cały pobyt, bez szlafroków, bez room-servicu i co chwila odnajdywać niespodzianki w postaci klejących się od brudu zakamarków to polecam ten hotel. Hotel jest nastawiony wyłącznie na wyciągniecie kasy, bo jak inaczej nazwać dwójkę za 800 zł, a apartement za 1400 ?. Za takie pieniądze to spędzamy wakacje na Cote d'Azur w **** hotelu. Neptun nawet nie jest sklasyfikowany, ale w mojej ocenie można mu przynać trzy gwiazdki, na więcej nie zasługuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pomorzanin Re: Hotel Neptun w Łebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.08, 03:04 Co za bzdury w dodatku pisane przez osobę która najprawdopodobniej nigdy tam nie była! Szlafroki np. można było dostać - wystarczy poprosić - nigdy nie robiono mi tam trudności z czymkolwiek i kiedykolwiek - podejrzewam że jakbym zamówił koncert fortepianowy i fajerwerki na mój przyjazd też nie było by problemu (rzecz jasna musiałbym pokryć te koszty). Wychodziliśmy nawet w szlafrokach na kąpiel w morzu (było to w lutym) chociaż nie wolno - dziwne, co? A kwestia ceny - płaci się za historię, klimat i urok tego miejsca. Kto przyjeżdżając do takiego miejsca liczy pieniądze, niech poszuka obskurnej "kwatery" za 100 zł których pełno w Łebie. Ci polscy malkontenci...nic dziwnego że ponad połowa gości w sezonie to turyści niemieccy. Jeśli Cię stać - jedź, na pewno wrócisz, bo nie ma takiego miejsca nad Bałtykiem, a znam większość hoteli od Trójmiasta do Koszalina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stella Re: Hotel Neptun w Łebie IP: *.centertel.pl 03.08.08, 21:58 Zgadzam się z Pomorzaninem w całej rozciągłości!!! Hotel jest znakomity pod każdym względem poczynając od usytuowania, wyposażenia, wyżywienia, dyskretnej obsługi. Naprawdę warto go choć raz odwiedzić. Pozdrawiam serdecznie Stella Odpowiedz Link Zgłoś