Gość: Sonia IP: *.zywiec.plusnet.pl 20.08.03, 11:36 Czy są w ogóle jakieś ? Mam na myśli taki park z prawdziwego zdarzenia, może nie od razu Disneyland, ale miejsce gdzie można z dziećmi miło spędzić dzień Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jj Re: PARKI ROZRYWKI W POLSCE IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / 172.30.30.* 20.08.03, 11:49 Polecam Rabkoland w Rabce Zdrój, jest to idealne miejsce do spędzenia kilka chwil ze swoimi pociechami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: PARKI ROZRYWKI W POLSCE IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 20.08.03, 13:56 polecam Wesołe Miasteczko i ZOO w Chorzowie k/Katowic Odpowiedz Link Zgłoś
julita302 Dinolandia Inwałd 26.10.13, 17:33 A ja gwarantuję udana zabawe w Parku Dinolandia w inwałdzie. Cena w miare spoko, a park urzadzony jest w bardzo fajnym stylu. Do tego dużo fajnych atrakcji dla dzieci i dorosłych. Restauracja tez fajna. Zachęcam Odpowiedz Link Zgłoś
sandra1301 Re: Dinolandia Inwałd 27.10.13, 23:33 Park Miniatur oraz Warownia w Inwałdzie. Atrakcji na cały dzień. Jest też restauracja, niestety ceny są wysokie. Jak komuś mało - dosłownie rzut beretem - po drugiej stronie drogi jest dinopark. My daliśmy radę tylko na park oraz warownię - można kupić jeden wspólny bilet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julita302 Re: Dinolandia Inwałd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.14, 14:41 Dodam jeszcze że od czerwca wszystkie atrakcje będą w ramach biletu wstepu-super sprawa, można naprawdę teraz spędzić tam cały dzien:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LULKA128 Re: Dinolandia Inwałd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.14, 13:35 Byłam z całą rodzinką w Dinolandii-super miejsce. Czysto, dużo fajnych atrakcji, ładnie zagospodarowany teren a przede wszystkim bezpiecznie, dziecko spokojnie mozna samo puścić a samemu siedzieć na tarasie w restauracjii, pić pyszną białą kawkę z ubitym mleczkiem i mieć je na oku-super rozwiązanie. bardzo fajna oferta z tymi atrakcjami w ramach biletu.Moje maluchy-9 i 3 lata naprawde były cały czas zajęte-z ledwością zaciągnęłam je na dinopakę w restauracji. ogólnie byliśmy bardzo zadowoleni-sami z mężem skorzystalismy z kilku rzeczy jak strzelanie z łuków, kuli wodnych czy zjazdów tyrolskich-zabawa przednia. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: Dinolandia Inwałd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.15, 13:01 Teraz można być nawet dwa dni za 59zł/os lub 69zł/os w pięciu parkach w Inwałdzie i mieć wszystkie atrakcje w cenie. Jest nowa oferta INWAŁD PARK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w pomorskim Re: Parki Rozrywki IP: *.rev.pro-internet.pl 26.10.13, 18:56 może nie Disneyland, ale na pewno można miło i ciekawie spędzić czas tutaj - pomorskie parki rozrywki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: totiszon Re: parki rozrywki w polsce IP: 85.28.179.* 06.04.14, 16:41 W mojej okolicy jest np minigolf oraz park linowy i zabawy dla dzieci np euro bandżi plac zabaw dla dzieci itd.Park Rozrywki Odpowiedz Link Zgłoś
stepowy.82 Re: Parki rozrywki 07.05.14, 09:16 W Bałtowie jest park dinozaurów. A pod Krakowem park miniatur i chyba jakiś mitologiczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na Pomorzu Re: Parki Rozrywki w Polsce IP: *.rev.pro-internet.pl 09.05.14, 22:18 ciekawie spędzić czas np. w takim Sea Parku... Więcej podobnych miejsc - tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
stepowy.82 Re: parki rozrywki 03.06.14, 10:37 Niestety w Polsce ciężką znaleźć parki rozrywki z prawdziwego zdarzenia, jednak znajdą się miejsca, która dostarczą rozrywki nam i naszemu dziecku. Ja polecam Inwałd i znajdujący się tam park miniatur oraz Dinolandia, również można udać się do Rodzinnego Parku Atrakcji, jest to miejsce, w którym znajduje się Bajkowa Kraina przedstawiająca postaci z najbardziej znanych bajek i baśni oraz dodatkowo Park Dinozaurów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: parki rozrywki IP: *.231.7.169.koba.pl 29.07.14, 12:58 Myślę, że jednak są takie parki u nas. Niedawno wróciliśmy z Zatorlandu i śmiało mogę powiedzieć, że tyle atrakcji w jednym miejscu dawno nie widziałam. Parki tematyczne, gdzie oprócz dinozaurów jest park bajek i stworzeń wodnych naprawdę zachwycają. Jest tam też Lunapark, a nawet uruchamiają kino 3d 360. Pomiędzy Parkami można poruszać się ciuchcią turystyczną, a obiad zjeść w Karczmie River Park. My byliśmy zadowoleni i z żalem musieliśmy opuścić to miejsce, ale na pewno tam wrócimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabor parki w polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.14, 16:51 Jak dla mnie to oczywiście tylko www.swarzewo-fala.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
anna84l Re: Parki rozrywki w Polsce 10.09.14, 14:18 Jako dziecko byłam w Rabkolandzie-pamiętam, że mi się podobało :D Polecam też wspomniany już w wątku Park Rozrywki w Chorzowie, zwłaszcza, że bardzo blisko jest cudowny ogród botaniczny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rita Re: Parki rozrywki w Polsce IP: *.dynamic.chello.pl 20.01.15, 12:03 ja ostatnio rozmyślałam już o wakacjach z dziećmi i tak wpadłam na pomysł, żeby odwiedzić najlepsze parki rozrywki u nas w Polsce. Trafiłam na stronę 'dziecko w podróży' www.dzieckowpodrozy.pl i tam znalazłam super zestawienie najciekawszych miejsc- zobaczcie sami :)www.dzieckowpodrozy.pl/najlepsze-rodzinne-parki-rozrywki-dla-dzieci-w-polsce/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnaPe Re: Parki rozrywki w Polsce IP: *.dynamic.chello.pl 20.01.15, 12:05 A znam ta stronkę Dziecko w Podróży- rzeczywiście super zestawienie :) Dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś
tosia-84 Re: Parki rozrywki w Polsce 02.11.14, 23:06 Poza Energylandią w Zatorze polecam Miasteczko Twin Pigs w Żorach- naprawdę warto :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Energylanida IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.15, 16:38 Tym największym parkiem rozrywki w Polsce i najnowocześniejszym w Europie jest przecież Energylandia,którą serdecznie polecam dla całej rodziny,naprawdę wiele ciekawych atrakcji i cena za bilet wstępu też rozsądna. Odpowiedz Link Zgłoś