Dodaj do ulubionych

Gdzie wypocząć niedaleko Warszawy ?

IP: *.net-serwis.pl 20.09.03, 15:59
Może znacie jakieś fajne miejsce do weekendowego wypoczynku niedaleko
Warszawy ? Takie do którego można dojechać autobusem, pociągim (nie mam
samochodu).
Obserwuj wątek
    • Gość: MISIA Kosewko koło Pomiechówka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.03, 20:48
      Jeździ tam pekaes, pociąg jedzie tylko do Pomiechówka.Polecam ,sama jeżdżę tam
      co jakiś czas na niedzielę o dowolnej porze roku.Dolina Wkry zaskakuje swoim
      urokiem, a to tak niedaleko od W-wy.
      • Gość: Ania Re: Kosewko koło Pomiechówka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.03, 14:00
        a można tam gdzieś przenocować i zjeść coś?
        • Gość: MISIA Re: Kosewko koło Pomiechówka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.03, 21:29
          Można,niedaleko i przenocować i zjeść: www.agroturystyka.waw.pl
          W Błędowie jest kwatera agro i w Szczypiornie też.W Pomiechówku jest zajazd z
          niedrogą restauracją,a w Kosewku knajpka i sklep,w sezonie turystycznym można
          obok sklepu zjeść domowy obiadek za 12-16 zł między 14,00 a 16,00.
          misia@street.pl
          • Gość: raf Re: Kosewko koło Pomiechówka IP: *.smrw.lodz.pl 05.10.03, 21:49
            a w Goławicach 4 km od Pomiechówka jest odlotowy ośrodek wypoczynkowy z pełnym
            serwisem basen siłownia sauna korty boiska bilard ping pong sala brydzowa i
            kupa innych atrakcji tylko nie wiem czy teraz dostepne dla wszystkich bo kiedys
            to był ośrodek dla pracownikó NIK ale może teraz sprzedają pobyt dla wszystkich
            warto próbować i blisko wawy pozdr.
            • Gość: Ania Re: Kosewko koło Pomiechówka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.03, 22:20
              masz może pomysł jak znaleźć namiar na nich? czy możliwe, ze to ośrodek
              całoroczny? bo ja chciałam wyjechać na długi weekend w listopadzie.
              • Gość: raf Re: Kosewko koło Pomiechówka IP: *.smrw.lodz.pl 06.10.03, 12:03
                to ośrodek całoroczny zadzwoń do delegatury NIK /najwyższa izba kontroli/ w
                wawie i spytaj o ośrodek szkoleniowo wypoczynkowy w Goławicach napewno ci
                odpowiedzą co i jak lub zadzwoń pod913 i spytaj o nr telefonu bezpośrednio
                myślę że nie będzie problemu ostatni raz tam byłem w 95 roku więc mogło sie
                zmienić ale ośrodek jest ok
                • Gość: MISIA Re: Kosewko koło Pomiechówka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.03, 19:47
                  Zawsze jak tam jestem to w ośrodku NIK-u widać na parkingu jakieś samochody i
                  ktoś się kręci.Mam nadzieję ,że ceny nie są tam najwyższe w całej okolicy:)
                  p.s. w ośrodku , w środku nigdy nie byłam, nie wiedziałam ,że jest basen.
    • Gość: PodroznikMichał Re: Gdzie wypocząć niedaleko Warszawy ? IP: *.softservice.com.pl 06.06.13, 11:27
      Serdecznie polecam na weekendowy wypoczynek Hotel Podklasztorze. Zapraszamy również do zapoznania się z ofertą rodzinnych wakacji.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka