Dodaj do ulubionych

nocleg w Białowieży

IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 22.09.03, 10:27
Poszukuję noclegu w białowieży oraz porady czy na początku października nie
jest za późno na wypad na żubrzy szlak
Obserwuj wątek
    • Gość: rabi Re: nocleg w Białowieży IP: 194.242.39.* 22.09.03, 12:17
      www.bialowieza.com/pol/_agroturystyka.html
      • Gość: Edyta Re: nocleg w Białowieży IP: 217.8.161.* 22.09.03, 17:14
        Dziękuję, ale chciałbym namiar na juz wypróbowane miejsce
        • Gość: Paweł Re: nocleg w Białowieży IP: *.lancut.sdi.tpnet.pl 22.09.03, 19:24
          Jesli interesuje się niedrogi nocleg w Puszczy Białowieskiej to polecam
          świetlicę samorządową we wsi Lewkowo Stare niedlaeko Narewki. Standard średni,
          pokoje dwuosobowe z umywalką. Zaplecze sanitarne na korytarzu. Ceny bardzo
          niskie. Można pogawędzić z milą pania bibliotekaką. Na końcu wsi jest staw
          dzie można upiec kiełbase. Ładna okolica. Jednak wada to dośc daleko do
          Białowieży do ok. 25 km. Polecam i udanego wypoczynku.
    • Gość: Syrena Re: nocleg w Białowieży IP: 217.153.45.* 23.09.03, 09:01
      Trochę poszperaj na tym forum, a znajziesz jeszcze namiary na hotele w
      Białowieży, o których pisałam. Ja polecam Hotel Białowieski, w którym byłam w
      maju br.
      Pozdrawiam
      Syrena
    • Gość: edyta Re: nocleg w Białowieży IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 24.09.03, 11:27
      Dziękuję Kasiu,
      Oferta Bajecznego Domku wygląda imponująco i kto wie czy nie skusiłabym się.
      Jednak potrzebne są takie formy przekazu jak forum.
      • Gość: MISIA Jagodniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.03, 20:42
        Proponuję nocleg u pani Luby Fiedoruk w Jagodnikach.Czyściutko, spokojnie ,
        ładnie i miło.Nocleg teraz będzie kosztował około 25 zł , można poprosić o
        wyżywienie.Do Białowieży jest około 20 km , ale przynajmniej w ładnym domu i
        ogrodzie spędzisz czas.
        Luba Fiedoruk
        Jagodniki 34 a
        tel. 0 85 685 30 37
        misia@street.pl
    • Gość: jim Re: nocleg w Białowieży IP: *.il.waw.pl / *.il.waw.pl 25.09.03, 11:35
      Byłam w Białowieży 2 tyg. temu. Mieszkałam w PTTK. Polecam. Niedrogo - ok.30
      zł. od osoby. Pokoje z łazienkami. Na miejscu bar w którym można zjeść
      śniadanie i obiad. PTTK położony w parku, do BPN 5 min. drogi. Czego chcieć
      więcej! Można przyjechać z psem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka