Dodaj do ulubionych

Tunezja Hotel Palm Inn

IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 26.05.04, 10:11
Szukam info na temat hotelu Palm Inn
Z góry dzieki
Pozdrawiam
Beata
Obserwuj wątek
    • Gość: monika Re: Tunezja Hotel Palm Inn IP: *.bazapartner.pl 29.05.04, 18:54
      byłam w zeszłym roku w hotelu palm inn!było rewelacyjnie!nie mozna sie nudzić:
      zabawę i zajęcie animatorzy gwarantują cały dzień do późnych godzin wieczornych!
      hotel czysty z przyjaznie nastawioną obsługą! baseny super, a plaża jest
      usytuowana przy samym hotelu! spędziłam świetne wakacje i chętnie pojechałabym
      tam jeszcze raz!pozdrawiam
      • Gość: Beata Re: Tunezja Hotel Palm Inn IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 25.06.04, 10:04

Miałaś pakiet all.inckl. ? Co on zawiera w tym hotelu? Proszę cię o więcej
        info, bo chyba się zdecyduję na ten hotel. Pozdrawiam
        Beata
        • Gość: monika Re: Tunezja Hotel Palm Inn IP: *.bazapartner.pl 26.06.04, 13:24
          Nie, nie miałam pakietu all! bo moje biuro nie posiadało takiej oferty,
          jechałam z oasis! Z pakietem all byli Niemcy i Francuzi, którzy z tego co
          pamiętam mieli oprócz śniadań i obiadokolacji jeszcze obiady i cały czas za
          darmo napoje w barach hotelowych! nie płacili także za leżaki przy
          basenie...choć mi też udało sie nie zapłacić ani razu :)!!! Pewnie też mogli za
          darmo wypożyczać rakiety tenisowe, ja płaciłam grosze..korty są za darmo można
          wziąć swoje rakiety!Poza tym co jeszcze?! Palm inn położony jest w dzielnicy
          hotelowej oddalonej o kilka kilometrów od centum, ale moim zdaniem jest to jego
          plus, gdzyż w samym Sousse mieszkać cały czas to zmaganie sie z hałasem
          (trąbiące bez przerwy samochody), smrodem i hotele tam są zdecydowanie
          gorsze...małe baseny, albo wcale ich nie ma itp.! lepiej dojeżdżać tam
          autobusem lub taxi! koszt autobusu to ok. dinara, zaś taxi jak utargujesz ok 3-
          4 dinary! hotel organizuje cały czas animacje: aerobik, gry zespołowe, konkursy
          itp.! jedzenia jest pełno, do wyboru do kolou..bufet! owoce zawsze do
          obiadokolacji! Ludzie przyjaźnie nastawieni, wieczorne zabawy i dyskoteki dla
          wszystkich od niemowlaka do 80 :)!!! Basen to podstawa, bo woda w morzu jest
          tak gorąca jak zupa i nie ma możliwości ochłodzenia się! w palm są 4 baseny w
          tym jeden kryty! Pokoje czyste i sprzątane codziennie! dużo zwiedzałam i
          większość wypraw organizowaliśmy sobie we własnym zakresie z przewodnikiem w
          ręku.Aaaa bym zapomniała, moja koleżanka była w hotelu Karawan 3* w samym
          centrum Sousse, była zadowolona, ale kiedy zobaczyła nasz hotel to
          stwierdziła,że teraz wybrałaby palm inn... tam określany jest jako 3+*, a nawet
          spotkałam się z 4*! bawiłam się tam świetnie:)! pozdrawiam
          • Gość: Beata Re: Tunezja Hotel Palm Inn IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 28.06.04, 12:35
            Bardzo Ci dziękuję za info. Zastanawiam się jeszcze. Ale prawdopodobnie będzie
            to ten hotel. Szukam coś z pakietem all i niewiele tego znalazłam. A jaka jest
            tam plaża? i czy jest ona bezpośrednio przy hotelu czy trzeba przechodzić przez
            ulicę? Jeśli Ci się coś jeszcze przypomni to pisz.
            Pozdrawiam Beata
            • Gość: monika Re: Tunezja Hotel Palm Inn IP: *.bazapartner.pl 28.06.04, 20:09
              plaża jest przy hotelu! bierz pokoj z balkonem(i tak wszystkie maja), ale
              najlepiej z widokiem na morze!z kompleksu basenowego od razu wychodzi sie na
              plażę, bez przechodzenia przez jakiekolwiek ulice.Szczerze to plaże w Tunezji
              nie są jakieś rewelacyjne troche przypominają Bałtyk...najładniejsza jest w
              Monastirze!woda GORĄCA dlatego basen jest obowiązkowy! pozdrawiam
              • Gość: Beata Re: Tunezja Hotel Palm Inn IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 01.07.04, 12:20
                Dzięki Ci za wszystkie info. Już zapłaciłam i lecę 22 lipca.
                A jak z okolicą wokół tego hotelu? Chodzi mi o to czy obok są jakieś hotele,
                sklepy, restauracje? Czy blisko są przystanki autobusowe? Jak dojeżdżałaś np.
                do Sousse, czy Portu el K.?
                Pozdrawiam Beata
                • Gość: Ala Re: Tunezja Hotel Palm Inn IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.07.04, 16:52
                  Czesc Beatea
                  Tez lece 22.07 lipca do Palm Inn z Wroclawia. Tak wiec sie spotkamy.
                  • Gość: Beata Re: Tunezja Hotel Palm Inn IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 14.07.04, 07:56
                    Miło mi :):)
                    jeszcze 8 dni ....
                    pozdr.
                    • Gość: monikos & Marcinos Re: Tunezja Hotel Palm Inn IP: 212.160.138.* 15.07.04, 14:05
                      podobno hotelik jest super... ha ha ha...tylko nie zapomnijcie pozdrowic od nas
                      wilbladow...no i na kartke czekamy... buziaczki...
                      Na pewno bedzie super!!!

Ps. Pozdorwienia dla wszystkich z hotelu alkion na krecie (lipiec 2003)
                      • Gość: Beatos i Damianos Re: Tunezja Hotel Palm Inn IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 16.07.04, 07:58
                        Kartkę napewno dostaniecie :):) Wielbłądy pozdrowimy. Na pewno będzie super :):)
                        Przyłączam się do pozdrowień (alkion 2003)
    • Gość: Daro Re: Tunezja Hotel Palm Inn IP: 81.210.82.* 26.07.04, 11:54
      UWAGA! Hotel jest syf, jedyny plus to duze baseny, a oprocz tego brud, mala,
      brudna plaza, nie dziala klima, ale za to DROGO. Nie polecam nikomu.
      • Gość: jola Re: Tunezja Hotel Palm Inn IP: *.crowley.pl 20.08.04, 07:49
        jedni zachwalają ten hotel, że cudo a ty piszesz syf - to jak to jest?
        • Gość: Beata Re: Tunezja Hotel Palm Inn IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 20.08.04, 08:37
          Wróciłam. Było świetnie !!!
          • Gość: milka Re: Tunezja Hotel Palm Inn IP: *.aster.pl 22.08.04, 21:42
            Byłam w tym hotelu rok temu. Jestem dość wymagającą osobą, ale byłam naprawdę
            zadowolona. Świetny pokój, pakiet All inclusive, super animacje. Scan Holiday
            spisało się jak zawsze super. Jedyne co nas spotkało to niewielka choroba, nie
            obyło się bez lekarza. Pomógł...:)
            W pakiecie ALL 3 posiłki, podwieczorem, ciacha, picie bez ograniczeń, leżaki
            itp.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka