Gość: Beata IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 26.05.04, 10:11 Szukam info na temat hotelu Palm Inn Z góry dzieki Pozdrawiam Beata Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monika Re: Tunezja Hotel Palm Inn IP: *.bazapartner.pl 29.05.04, 18:54 byłam w zeszłym roku w hotelu palm inn!było rewelacyjnie!nie mozna sie nudzić: zabawę i zajęcie animatorzy gwarantują cały dzień do późnych godzin wieczornych! hotel czysty z przyjaznie nastawioną obsługą! baseny super, a plaża jest usytuowana przy samym hotelu! spędziłam świetne wakacje i chętnie pojechałabym tam jeszcze raz!pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Tunezja Hotel Palm Inn IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 25.06.04, 10:04 Miałaś pakiet all.inckl. ? Co on zawiera w tym hotelu? Proszę cię o więcej info, bo chyba się zdecyduję na ten hotel. Pozdrawiam Beata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Tunezja Hotel Palm Inn IP: *.bazapartner.pl 26.06.04, 13:24 Nie, nie miałam pakietu all! bo moje biuro nie posiadało takiej oferty, jechałam z oasis! Z pakietem all byli Niemcy i Francuzi, którzy z tego co pamiętam mieli oprócz śniadań i obiadokolacji jeszcze obiady i cały czas za darmo napoje w barach hotelowych! nie płacili także za leżaki przy basenie...choć mi też udało sie nie zapłacić ani razu :)!!! Pewnie też mogli za darmo wypożyczać rakiety tenisowe, ja płaciłam grosze..korty są za darmo można wziąć swoje rakiety!Poza tym co jeszcze?! Palm inn położony jest w dzielnicy hotelowej oddalonej o kilka kilometrów od centum, ale moim zdaniem jest to jego plus, gdzyż w samym Sousse mieszkać cały czas to zmaganie sie z hałasem (trąbiące bez przerwy samochody), smrodem i hotele tam są zdecydowanie gorsze...małe baseny, albo wcale ich nie ma itp.! lepiej dojeżdżać tam autobusem lub taxi! koszt autobusu to ok. dinara, zaś taxi jak utargujesz ok 3- 4 dinary! hotel organizuje cały czas animacje: aerobik, gry zespołowe, konkursy itp.! jedzenia jest pełno, do wyboru do kolou..bufet! owoce zawsze do obiadokolacji! Ludzie przyjaźnie nastawieni, wieczorne zabawy i dyskoteki dla wszystkich od niemowlaka do 80 :)!!! Basen to podstawa, bo woda w morzu jest tak gorąca jak zupa i nie ma możliwości ochłodzenia się! w palm są 4 baseny w tym jeden kryty! Pokoje czyste i sprzątane codziennie! dużo zwiedzałam i większość wypraw organizowaliśmy sobie we własnym zakresie z przewodnikiem w ręku.Aaaa bym zapomniała, moja koleżanka była w hotelu Karawan 3* w samym centrum Sousse, była zadowolona, ale kiedy zobaczyła nasz hotel to stwierdziła,że teraz wybrałaby palm inn... tam określany jest jako 3+*, a nawet spotkałam się z 4*! bawiłam się tam świetnie:)! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Tunezja Hotel Palm Inn IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 28.06.04, 12:35 Bardzo Ci dziękuję za info. Zastanawiam się jeszcze. Ale prawdopodobnie będzie to ten hotel. Szukam coś z pakietem all i niewiele tego znalazłam. A jaka jest tam plaża? i czy jest ona bezpośrednio przy hotelu czy trzeba przechodzić przez ulicę? Jeśli Ci się coś jeszcze przypomni to pisz. Pozdrawiam Beata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Tunezja Hotel Palm Inn IP: *.bazapartner.pl 28.06.04, 20:09 plaża jest przy hotelu! bierz pokoj z balkonem(i tak wszystkie maja), ale najlepiej z widokiem na morze!z kompleksu basenowego od razu wychodzi sie na plażę, bez przechodzenia przez jakiekolwiek ulice.Szczerze to plaże w Tunezji nie są jakieś rewelacyjne troche przypominają Bałtyk...najładniejsza jest w Monastirze!woda GORĄCA dlatego basen jest obowiązkowy! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Tunezja Hotel Palm Inn IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 01.07.04, 12:20 Dzięki Ci za wszystkie info. Już zapłaciłam i lecę 22 lipca. A jak z okolicą wokół tego hotelu? Chodzi mi o to czy obok są jakieś hotele, sklepy, restauracje? Czy blisko są przystanki autobusowe? Jak dojeżdżałaś np. do Sousse, czy Portu el K.? Pozdrawiam Beata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Tunezja Hotel Palm Inn IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.07.04, 16:52 Czesc Beatea Tez lece 22.07 lipca do Palm Inn z Wroclawia. Tak wiec sie spotkamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Tunezja Hotel Palm Inn IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 14.07.04, 07:56 Miło mi :):) jeszcze 8 dni .... pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monikos & Marcinos Re: Tunezja Hotel Palm Inn IP: 212.160.138.* 15.07.04, 14:05 podobno hotelik jest super... ha ha ha...tylko nie zapomnijcie pozdrowic od nas wilbladow...no i na kartke czekamy... buziaczki... Na pewno bedzie super!!! Ps. Pozdorwienia dla wszystkich z hotelu alkion na krecie (lipiec 2003) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beatos i Damianos Re: Tunezja Hotel Palm Inn IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 16.07.04, 07:58 Kartkę napewno dostaniecie :):) Wielbłądy pozdrowimy. Na pewno będzie super :):) Przyłączam się do pozdrowień (alkion 2003) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daro Re: Tunezja Hotel Palm Inn IP: 81.210.82.* 26.07.04, 11:54 UWAGA! Hotel jest syf, jedyny plus to duze baseny, a oprocz tego brud, mala, brudna plaza, nie dziala klima, ale za to DROGO. Nie polecam nikomu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Tunezja Hotel Palm Inn IP: *.crowley.pl 20.08.04, 07:49 jedni zachwalają ten hotel, że cudo a ty piszesz syf - to jak to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Tunezja Hotel Palm Inn IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 20.08.04, 08:37 Wróciłam. Było świetnie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: Tunezja Hotel Palm Inn IP: *.aster.pl 22.08.04, 21:42 Byłam w tym hotelu rok temu. Jestem dość wymagającą osobą, ale byłam naprawdę zadowolona. Świetny pokój, pakiet All inclusive, super animacje. Scan Holiday spisało się jak zawsze super. Jedyne co nas spotkało to niewielka choroba, nie obyło się bez lekarza. Pomógł...:) W pakiecie ALL 3 posiłki, podwieczorem, ciacha, picie bez ograniczeń, leżaki itp. Odpowiedz Link Zgłoś