Dodaj do ulubionych

Hotel w Mexico City

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.04.02, 18:11
Poszukuję taniego hotelu klasy turystycznej w Mexico City.
Może ktoś był niedawno i mógłby coś polecić? Zależy mi na konkretnym adresie,
trasie dojazdu wieczorem z lotniska i cenach
Dziękuję
A
Obserwuj wątek
    • Gość: Goska Re: Hotel w Mexico City IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.02, 22:28
      CZE$C
      Wrocilismy z Meksyku 16 marca, 4 ostatnie noce spedzilismy w Mexico City, w
      hotelu Monte Carlo (Av. Urguay 69, Centro). Jest to bardzo fajny hotel, tuz
      przy zocalo, ceny umiarkowane (180peso/2 os, 210peso/4 osoby), czysto,
      schludnie, nawet telewizory sa w pokojach (choc tylko po hiszpansku). Jesli
      dojezdzasz z lotniska taxi, to kierowca nie bedzie mial problemow (Uruguay to
      duza ulica), jesli decydujesz sie na metro - to tez jest mozliwe. Jesli jestes
      zainteresowany(a) dokladniejszymi info, napisz. Pozdrawiam, Goska
      • Gość: jessie Re: Hotel w Mexico City IP: *.client.attbi.com 07.04.02, 22:58
        ja tez mieszkalam w monte carlo...
        gosia odezwij sie i pochwal sie jak bylo!!!
      • Gość: Arnica Re: Hotel w Mexico City IP: *.dialup.medianet.pl 08.04.02, 08:31
        Czy w hotelu o którym piszesz można płacić kartą?
        Jaka była Twoja trasa w Meksyku?
        Pozdrawiam
        A.
        • Gość: Goska Re: Hotel w Mexico City IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.02, 14:59
          Nie wiem czy w tym hotelu mozna placic karta. Bylo tam paru Amerykanow, wiec
          raczej tak, ale ja nie pamietam czy byly naklejki kart na drzwiach. My placilismy
          gotowka. Nasza trasa wiodla z Cancun, przez Cichen Itza, Meride, Rute de Puuc,
          Villahermose, Palenque (Bonampak i Yaxchilan), San Cristobal, Tuxtle, Pueble i
          Cholule do Mexico City. Jesli chcesz obszerna relacje -18 stron z naszego wyjazdu
          to podaj swoj adres mailowy, to ja przesle. Goska
          • Gość: pidżej Re: Hotel w Mexico City IP: 80.241.130.* 08.04.02, 15:48
            w Agua Azul w sobote i w palenque w niedziele? 2-3/03? Hi!
            • Gość: Goska Re: Hotel w Mexico City IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.02, 23:05
              Gość portalu: pidżej napisał(a):

> w Agua Azul w sobote i w palenque w niedziele? 2-3/03? Hi!

Wszystko sie zgadza !! A ktos TY ?????, Goska
              • Gość: pidżej Re: Hotel w Mexico City IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.04.02, 23:40
                nas dwoje wpadało na was czworo i vice versa ze cztery razy przez te dwa dni.
                tylu ich wpadało ze nie skojarzyłaś? czy nie dopuszczałaś myśli że w moim
                sędziwym wieku można na forum? Można, nie tylko na forum :-)Juz wtedy mialem
                podejrzenie że świat jest mały!
                • Gość: Goska Re: Hotel w Mexico City IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.02, 10:29
                  W te 2 dni spotkalismy 3 "grupy" rodakow (2 dwojki i samotna dziewczyne), byly
                  wiec 3 mozliwosci. Po liczbie naszych "wpadniec na siebie" i teraz po spotkaniu
                  na forum pozostaje mi tylko potwierdzic, ze swiat jet bardzo maly. Pozdrawiam,
                  Goska
                  • Gość: pidżej Re: Hotel w Mexico City IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.04.02, 10:44
                    A może wzięłaś jakiś kontakt do tej polskiej studentki z Holandii? Piotr
                    (Ty jesteś ta z prostymi czy z kręconymi włosami?) Pzdr
                    • Gość: Goska Re: Hotel w Mexico City IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.02, 15:44
                      Niestety nie mamy namiaru do tej Polki z Holandii. Ja jestem ta z
                      prostymi wlosami. Pozdrowienia, Goska
          • Gość: Arnica Re: Hotel w Mexico City IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.02, 16:38
            pewnie ze chce:) przeslij relacje na apilewski@hotmail.com
            Dzieki
          • Gość: Bartek Re: Hotel w Mexico City IP: 192.168.2.* 09.04.02, 14:47
            Gość portalu: Goska napisał(a):

> Nie wiem czy w tym hotelu mozna placic karta. Bylo tam paru Amerykanow, wiec
            > raczej tak, ale ja nie pamietam czy byly naklejki kart na drzwiach. My placilis
            > my
            > gotowka. Nasza trasa wiodla z Cancun, przez Cichen Itza, Meride, Rute de Puuc,
            > Villahermose, Palenque (Bonampak i Yaxchilan), San Cristobal, Tuxtle, Pueble i
            > Cholule do Mexico City. Jesli chcesz obszerna relacje -18 stron z naszego wyjaz
            > du
            > to podaj swoj adres mailowy, to ja przesle. Goska
            Gosiu droga!
            Ja tez prosilbym o relacje, jesli mozesz przeslij ja na bmikolajczak@spider.pl
            Pozdro

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka