Gość: Arnica IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.04.02, 18:11 Poszukuję taniego hotelu klasy turystycznej w Mexico City. Może ktoś był niedawno i mógłby coś polecić? Zależy mi na konkretnym adresie, trasie dojazdu wieczorem z lotniska i cenach Dziękuję A Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Goska Re: Hotel w Mexico City IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.02, 22:28 CZE$C Wrocilismy z Meksyku 16 marca, 4 ostatnie noce spedzilismy w Mexico City, w hotelu Monte Carlo (Av. Urguay 69, Centro). Jest to bardzo fajny hotel, tuz przy zocalo, ceny umiarkowane (180peso/2 os, 210peso/4 osoby), czysto, schludnie, nawet telewizory sa w pokojach (choc tylko po hiszpansku). Jesli dojezdzasz z lotniska taxi, to kierowca nie bedzie mial problemow (Uruguay to duza ulica), jesli decydujesz sie na metro - to tez jest mozliwe. Jesli jestes zainteresowany(a) dokladniejszymi info, napisz. Pozdrawiam, Goska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jessie Re: Hotel w Mexico City IP: *.client.attbi.com 07.04.02, 22:58 ja tez mieszkalam w monte carlo... gosia odezwij sie i pochwal sie jak bylo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arnica Re: Hotel w Mexico City IP: *.dialup.medianet.pl 08.04.02, 08:31 Czy w hotelu o którym piszesz można płacić kartą? Jaka była Twoja trasa w Meksyku? Pozdrawiam A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goska Re: Hotel w Mexico City IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.02, 14:59 Nie wiem czy w tym hotelu mozna placic karta. Bylo tam paru Amerykanow, wiec raczej tak, ale ja nie pamietam czy byly naklejki kart na drzwiach. My placilismy gotowka. Nasza trasa wiodla z Cancun, przez Cichen Itza, Meride, Rute de Puuc, Villahermose, Palenque (Bonampak i Yaxchilan), San Cristobal, Tuxtle, Pueble i Cholule do Mexico City. Jesli chcesz obszerna relacje -18 stron z naszego wyjazdu to podaj swoj adres mailowy, to ja przesle. Goska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pidżej Re: Hotel w Mexico City IP: 80.241.130.* 08.04.02, 15:48 w Agua Azul w sobote i w palenque w niedziele? 2-3/03? Hi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goska Re: Hotel w Mexico City IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.02, 23:05 Gość portalu: pidżej napisał(a): > w Agua Azul w sobote i w palenque w niedziele? 2-3/03? Hi! Wszystko sie zgadza !! A ktos TY ?????, Goska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pidżej Re: Hotel w Mexico City IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.04.02, 23:40 nas dwoje wpadało na was czworo i vice versa ze cztery razy przez te dwa dni. tylu ich wpadało ze nie skojarzyłaś? czy nie dopuszczałaś myśli że w moim sędziwym wieku można na forum? Można, nie tylko na forum :-)Juz wtedy mialem podejrzenie że świat jest mały! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goska Re: Hotel w Mexico City IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.02, 10:29 W te 2 dni spotkalismy 3 "grupy" rodakow (2 dwojki i samotna dziewczyne), byly wiec 3 mozliwosci. Po liczbie naszych "wpadniec na siebie" i teraz po spotkaniu na forum pozostaje mi tylko potwierdzic, ze swiat jet bardzo maly. Pozdrawiam, Goska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pidżej Re: Hotel w Mexico City IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.04.02, 10:44 A może wzięłaś jakiś kontakt do tej polskiej studentki z Holandii? Piotr (Ty jesteś ta z prostymi czy z kręconymi włosami?) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goska Re: Hotel w Mexico City IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.02, 15:44 Niestety nie mamy namiaru do tej Polki z Holandii. Ja jestem ta z prostymi wlosami. Pozdrowienia, Goska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arnica Re: Hotel w Mexico City IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.02, 16:38 pewnie ze chce:) przeslij relacje na apilewski@hotmail.com Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Hotel w Mexico City IP: 192.168.2.* 09.04.02, 14:47 Gość portalu: Goska napisał(a): > Nie wiem czy w tym hotelu mozna placic karta. Bylo tam paru Amerykanow, wiec > raczej tak, ale ja nie pamietam czy byly naklejki kart na drzwiach. My placilis > my > gotowka. Nasza trasa wiodla z Cancun, przez Cichen Itza, Meride, Rute de Puuc, > Villahermose, Palenque (Bonampak i Yaxchilan), San Cristobal, Tuxtle, Pueble i > Cholule do Mexico City. Jesli chcesz obszerna relacje -18 stron z naszego wyjaz > du > to podaj swoj adres mailowy, to ja przesle. Goska Gosiu droga! Ja tez prosilbym o relacje, jesli mozesz przeslij ja na bmikolajczak@spider.pl Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś