axxolotl 30.09.04, 02:37 Czy ktos moze polecic jakis w miare tani ale czysty hotel w Hong Kongu na cztery noce? Nie musi byc nic nadzwyczajnego, potrzebuje tylko lozko i lazienke w hotelu, zamierzam tam tylko spac. Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
omango Re: Hong Kong - hotele 06.10.04, 11:00 polecam strone: www.asiahotels.com/hl/Hong_Kong.asp kiedy wybierasz sie? ja planuje na pierwsza polowe grudnia (choc wlasnie zastanawiam sie nad Tajwanem :-) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MJ Re: Hong Kong - hotele IP: *.ustron.sdi.tpnet.pl 06.10.04, 11:59 Tajwan jest super - polecam - zdecydowanie ładniejszy niż Chiny i Hong-Kong! Tajpej, Taichung i Tainan - bardzo fajne i ładne i ciekawe miasta! Odpowiedz Link Zgłoś
omango Re: Hong Kong - hotele 06.10.04, 12:29 sorka, pochrzanilam - oczywiscie chodzilo mi o Tajlandie :-) choc Tajwan tez napewno jest extra - i dzieki za info! jeszcze mam troche czasu, wiec moze zmienie decyzje??? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gacuś Re: Hong Kong - hotele IP: *.net.autocom.pl 06.10.04, 12:46 Może tradycyjnie chunking mansions? Luksusów to tam nie ma, łożko+telewizor i tyle, ale centrum absolutne. Jedynka to chyba wydatek około 100$ HKG, ale można się oczywiście targować. Odpowiedz Link Zgłoś
peter2715626 Re: Hong Kong - hotele 08.10.04, 04:38 Ewa, polecam strone, gdzie mozna ze sporym rabatem wykupic niewykorzystane pokoje w hotelach na calym swiecie. wotif.com/?country=4 Odpowiedz Link Zgłoś