Dodaj do ulubionych

Niskie ceny czeskiego eximu

01.03.05, 12:02
Witam :)

Zaintrygowana popularnoscia egzotycznych wyjazdow wsrod Czechow i
dzialalnoscia eximu za nasza poludniowa granica znalazlam fajna ofewrte last
minute.
Niektore propozycje sa naprawde kuszace, bo taka Brazylia za ok 2,5 tys zl.
Oto link: www.eximtours.cz/lastminute.php

Czy ktos sie orientuje, jaka jest mozliwosc zakupu przez Polakow takiej
wycieczki, bo z czeskim to u mnie nie jest najlepiej ;))
Obserwuj wątek
    • Gość: Stachu Re: Niskie ceny czeskiego eximu IP: *.AM.osi.pl 01.03.05, 19:52
      Cześc Agnieszka.
      Z wyjazdem z czeskiego Eximu nie jest tak fajnie , bo cena podana w internecie
      nie zawiera różnych podatków, jak wszystko doliczysz to wychodzi tylko ciut
      taniej niż z polskiego. Rezerwacje trzeba dokonywać osobiście, najbliższe biuro
      jest w Ostravie. Jak szukałem początkiem lutego miejsc na Margaricie to mieli
      już wszystko zajęte do końca sezonu.
      Pozdrawiam Stachu
      • Gość: opti7 Re: Niskie ceny czeskiego eximu IP: 62.233.214.* 06.03.05, 01:36
        Witam!
        Ja rezerwowałem wyjazd na Margerite w czeskim biurze ( www.sopka.cz ) . Biuro
        to sprzedaje ofety Eximu . Wszystko załatwiłem przez telefon oraz internet.
        Zapłata -przelew zagraniczny to koszt 40-50zł. Mam nadzieje że wszystko
        wyjdzie dobrze - wylatujemu 7 maja. Róznica w cenie ( po uwzglednieniu
        wszystkich dopłat )pomiędzy ofertą w Polsce i w Czechach wynosiła 1300zł na
        parę , tak że jest o co walczyć.

pozdrawiam

kilka fotek z podróży : www.fotowakacje.prv.pl/
        • atamanek Re: Niskie ceny czeskiego eximu 06.03.05, 09:39

O, widzicie, jednak Czesi sa atrakcyjniejsi cenowo. Organizacyjnie jest wsio
          ok, wiec sadze, ze bedziesz zadowolony z tego, ze kupiles wakacje nie w kraju :)
          • Gość: opti7 Re: Niskie ceny czeskiego eximu IP: 62.233.214.* 07.03.05, 00:47
            do Atamanki
            Mam nadzieje że sie uda i nie stracę pieniedzy które wysłałem na konto czeskiej
            firmy. ! A tak na marginesie bardzo ładne zdjęcia ! Zauważyłem że byliśmy w
            tych samych miejscach: Włochy , Grecja , Egipt , Kenia , Tunezja i na koniec
            Margarita mamy wspólne. Zycze dalszych udanych wyjazdow.
            pozdrawiam
            Tomek
            • atamanek Re: Niskie ceny czeskiego eximu 07.03.05, 08:33

Nie stracisz :)
              Zapisalam sie na liste subskrybcyjna z tego biura i juz dzis rano przyslali mi
              oferte egzotyki last minute, niektore wyjazdy sa ciekawe :)
              Co do identycznych wyjazdow, planuje teraz meksyk, Brazylie, lub ponownie
              Kenie, mzoe Jordanie, zoabczymy, co bedzie atrakcyjne cenowo. A Ty co masz w
              planach po Margaricie?
              Jak masz jakies pytania dotyczace wlasnie Wenezueli, to pisz :)
    • Gość: Megg Re: Niskie ceny czeskiego eximu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 13:54
      Czesi maja faktycznie niższe ceny na Karaiby, ale nie tylko Exim tam lata.
      Polecam Cedok. Ceny podobne, a można formalności załatwić w Polsce. Np. w
      naszej agencji:)) biuro@aga.zgora.pl
      • atamanek Re: Niskie ceny czeskiego eximu 07.03.05, 15:40

Popatrzylam na stronie czeskiego i odpowiednika polskiego biura Cedok i prawde
        mowiac, az takich rewelacji karaibskich nie zauwazylam.
        Megg, Moze zle szukam?:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka