Gość: Kasia IP: *.dialog.net.pl / *.lubin.dialog.net.pl 05.07.02, 09:18 Prosze o opinie na temat hotelu "HOR PALACE" Hurghada oraz biura AlfaStar! Dziekuje... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mizam@wp.pl Re: HOR PALACE Hurghada z AlfaStar IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 26.09.02, 21:13 Kasiu jeżeli możesz odezwij się, wyślij mi swoje wrażenia z hor palace,jutro wyjeżdżam, szybki jestem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maddi Re: HOR PALACE Hurghada z AlfaStar IP: 80.51.244.* 01.10.02, 12:41 hor palace to rudera możliwie największa pod słońcem. z zewnątrz podobna do garażu, w środku wcale nie lepiej. nie wiem jak obsluga, ale choćby chodzili na rekach to nic nie poomoże~! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jena Re: HOR PALACE Hurghada z AlfaStar IP: *.infonet.gda.pl / 192.168.6.* 01.10.02, 14:03 A co z Royale Palace a zwlaszcza samym biurem Alfa Star Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: HOR PALACE Hurghada z AlfaStar IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.02, 14:49 Co z hotelem - nia mam pojęcia, ale Alfę polecam z całego serca. REWELACJA! Sami z siebie wymienili mi hotel o gwiazdkę wyżej, bo w ich mniemaniu ten, za który zapłaciłam nie trzymał standardu. I rzeczywiście nie trzyma - koleżanka właśnie pojechała, i płacze w SMS - ach każdego dnia (Holiday Inn Amfora w Sharmie. Przereklamowany przez Big Blue). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: HOR PALACE Hurghada z AlfaStar IP: *.pl 08.10.02, 12:48 słuchajcie - nie wybierajcie starych hoteli w Egipcie , niezależnie czy są 3*,4* czy nawet 5* . Cos co jest od 15 lat nieremontowane nei może być Ok . Jeśłi komus zależy na niejszych pieniądzach i nie może jechać do 4* niech wybierze cos nowszego a nie stare 5*, np.htl Mirette 3*, htl Laguna ( budynek główny )3* itp. Wyjeżdzając do Egipu trzeba być bardzo ostrożnym, biura mają różne hotele gdyż często latają tam maniacy nurkowania któym nie zależy absolutnie na standardzie. Miałam przyjemnosć byc w Egipcie 8 razy i chętnie Wam doradzę Kasia rezerwacja@happyholiday.pl Odpowiedz Link Zgłoś