Dodaj do ulubionych

HOR PALACE Hurghada z AlfaStar

IP: *.dialog.net.pl / *.lubin.dialog.net.pl 05.07.02, 09:18
Prosze o opinie na temat hotelu "HOR PALACE" Hurghada oraz biura AlfaStar!

Dziekuje...
Obserwuj wątek
    • Gość: mizam@wp.pl Re: HOR PALACE Hurghada z AlfaStar IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 26.09.02, 21:13
      Kasiu jeżeli możesz odezwij się, wyślij mi swoje wrażenia z hor palace,jutro
      wyjeżdżam, szybki jestem
    • Gość: maddi Re: HOR PALACE Hurghada z AlfaStar IP: 80.51.244.* 01.10.02, 12:41
      hor palace to rudera możliwie największa pod słońcem. z zewnątrz podobna do
      garażu, w środku wcale nie lepiej. nie wiem jak obsluga, ale choćby chodzili na
      rekach to nic nie poomoże~!
      • Gość: jena Re: HOR PALACE Hurghada z AlfaStar IP: *.infonet.gda.pl / 192.168.6.* 01.10.02, 14:03
        A co z Royale Palace a zwlaszcza samym biurem Alfa Star
        • Gość: Asia Re: HOR PALACE Hurghada z AlfaStar IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.02, 14:49
          Co z hotelem - nia mam pojęcia, ale Alfę polecam z całego serca. REWELACJA!
          Sami z siebie wymienili mi hotel o gwiazdkę wyżej, bo w ich mniemaniu ten, za
          który zapłaciłam nie trzymał standardu. I rzeczywiście nie trzyma - koleżanka
          właśnie pojechała, i płacze w SMS - ach każdego dnia (Holiday Inn Amfora w
          Sharmie. Przereklamowany przez Big Blue).
    • Gość: kasia Re: HOR PALACE Hurghada z AlfaStar IP: *.pl 08.10.02, 12:48
      słuchajcie - nie wybierajcie starych hoteli w Egipcie , niezależnie czy są
      3*,4* czy nawet 5* . Cos co jest od 15 lat nieremontowane nei może być Ok .
      Jeśłi komus zależy na niejszych pieniądzach i nie może jechać do 4* niech
      wybierze cos nowszego a nie stare 5*, np.htl Mirette 3*, htl Laguna ( budynek
      główny )3* itp.
      Wyjeżdzając do Egipu trzeba być bardzo ostrożnym, biura mają różne hotele gdyż
      często latają tam maniacy nurkowania któym nie zależy absolutnie na
      standardzie.
      Miałam przyjemnosć byc w Egipcie 8 razy i chętnie Wam doradzę
      Kasia
      rezerwacja@happyholiday.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka