arot1 24.07.02, 15:25 Czy ktoś był na Krymie i jest w stanie udzielić cennych wskazówek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cvxz Re: Krym IP: *.kul.lublin.pl 25.07.02, 12:53 napisz co chcesz wiedziec to ci odpowiem.poz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stworan Re: Krym IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.08.02, 15:12 witam jeśli chodzi o konkretne pytania to 1) jak z bankomatami na miejscu 2) ile aktualnie kosztują noclegi na kwaterach pozdrwiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buli Re: Krym IP: *.wronki.sdi.tpnet.pl 01.08.02, 15:56 Gość portalu: stworan napisał(a): Byłem na Krymie (konkretnie w Jałcie) już 2 razy i jutro jade znowu na 2 tygodnie. Naprawde polecam. Co do twoich pytań to : > 1) jak z bankomatami na miejscu W Jałcie bankomaty są na pewno (sam korzystałem), nie wiem jak w innych miatsach, ale w tych większych powinny byc. > 2) ile aktualnie kosztują noclegi na kwaterach Ceny sa rózne, od 2 do nawet 10 $ za dobe od osoby. Na dworcu autobusowym bez problemów znajdzie ise jakis naganiacz z kwaterami.Warto sie targować.Ale też trzeba uważac,bo z cudzoziemców potrafią sciągac więcej niż ze swoich "ruskich", wiec lepiej nie afiszowac sie ze swoim pochodzeniem (Polske traktuja jako bogaty zachód) i mowic wiecej po rosyjsku niz po Polsku.A jak sie beda pytac skad jestes to mowcie,ze z pribałtyki oni ich traktuja jak swoich. Jezeli masz jakies jeszcze pytania to pisz : bulipo@poczta.onet.pl Odpowiem w miare mozliwosci. > > pozdrwiam Odpowiedz Link Zgłoś