Gość: Krzysztof IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 03.02.03, 12:04 BIG BLUE już nie istnieje! Dziś biura podróży - agenci BB otrzymali pisemne rozwiązania umów agencyjnych wraz z informacją o zawieszeniu działalności BB. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tomek Re: BIG BLUE UPADŁO !!!! IP: 194.9.223.* 03.02.03, 16:55 Big Blue upadło ale powstało już Big Blue Travel. Ta sama firma tylko inna nazwa. Mieli problem z płatnościami więc zmienili nazwę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betka Re: BIG BLUE UPADŁO !!!! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.03, 21:19 To dziwne, gdyż w sobote wróciłam z wyjazdu z Big Blue ( Egipt) i nie widziałam żadnych oznak "upadku". Wszystko było OK a nawet lepiej ! Może firma zmieniła nazwę albo formę prawną i z tego powodu musiła roziązać umowy by wkrótce podpisać nowe ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znajacy sprawe Re: BIG BLUE UPADŁO !!!! IP: 10.62.0.* 06.02.03, 09:01 BIG BLUE nie upadlo tylko zmienilo nazwe na BIG BLUE TRAVEL. Co wiecej mozna zadzwonic do Wroclawia do wydzialu Turystyki w Urzedzie Wojewodzkim gdzie mozna sie dowiedziec ze nowe biuro BBT ubezpieczylo swoje wycieczki na 2003 co jest wymagane przez prawo. A Tobie radzil bym uwazac co piszesz i wczesniej dobrze to sprawdzic bo mozesz narobic komus duzej szkody, nie mowiac juz o tym, ze za takie pomowienie to grozi kryminal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: BIG BLUE UPADŁO !!!! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 06.02.03, 17:04 Drogi Kolego, Nikogo nie pomawiam, tylko przekazuje fakty. Pismo do agentów wystosowało samp BB, nie w nim słowa o powstaniu nowej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: BIG BLUE UPADŁO !!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.02.03, 17:12 krzysiu-dziecko-daj sobie juz spokój z tymi pomowieniami-na kazdym forum-chce ci się?jestes z konkurencji?i tak nie zrobisz im złej marki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: BIG BLUE UPADŁO !!!! IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 07.02.03, 11:29 Znowu ten sam temat! Ile można?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: BIG BLUE UPADŁO !!!! IP: 194.9.223.* 24.02.03, 08:31 Moi drodzy ja byłem w zeszłym roku w sierpniu na Krecie z BB i 80% ludzi złożyło reklamację większość z nich deklarowało założenie sprawy w sądzie. Osobiście dowiadywałem się w urzędzie o sytuacji BB i nie wyglądało to zbyt optymistycznie. Nawet adwokat, który był na tym turnusie co ja (adwokat ten prowadzi sprawy w całej Europie) po zbadaniu sytuacji finansowej stwierdził, że sytuacja BB nie jest najlepsza. Ubezpieczenie to nie wszystko, a to, że firma ma złą sytuację finansową to napewno nie jest informacja dla klienta (nikt wam tego nie powie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Betinka Re: BIG BLUE UPADŁO !!!! IP: *.mragowo.sdi.tpnet.pl 26.02.03, 11:28 Ja też byłam w ubiegłym roku na Krecie i wszyscy byli zadowoleni<poza panem który nie wylosował wycieczki na santorini-darmowej!!!> A'propos badania sytuacji finansowej ten adwokacina "zbadał"ją na Krecie???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nastka Re: BIG BLUE UPADŁO !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.03, 15:20 drogi Marcinie, możesz mi odpowiedzieć co było nie tak, że cały turnus chciał pisać reklamacje? Najcześciej chodzi o standard, ale Big BLUE ma niskie ceny przy niskim standardzie hoteli , natomiast mają też dobre hotele ale cena też jest relatywna do ilości gwiazdek. I co, ktoś napisał tą reklamacje , bo najczęściej kończy sie na obietnicach! Natomiast oni jako firma istnieją i z tego co mi wiadomo mają sie dobrze!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś