Dodaj do ulubionych

BIG BLUE UPADŁO !!!!

IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 03.02.03, 12:04
BIG BLUE już nie istnieje! Dziś biura podróży - agenci BB otrzymali pisemne
rozwiązania umów agencyjnych wraz z informacją o zawieszeniu działalności BB.
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomek Re: BIG BLUE UPADŁO !!!! IP: 194.9.223.* 03.02.03, 16:55
      Big Blue upadło ale powstało już Big Blue Travel. Ta sama firma tylko inna
      nazwa. Mieli problem z płatnościami więc zmienili nazwę.
    • Gość: betka Re: BIG BLUE UPADŁO !!!! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.03, 21:19
      To dziwne, gdyż w sobote wróciłam z wyjazdu z Big Blue ( Egipt) i nie widziałam
      żadnych oznak "upadku". Wszystko było OK a nawet lepiej ! Może firma zmieniła
      nazwę albo formę prawną i z tego powodu musiła roziązać umowy by wkrótce
      podpisać nowe ???
    • Gość: Znajacy sprawe Re: BIG BLUE UPADŁO !!!! IP: 10.62.0.* 06.02.03, 09:01
      BIG BLUE nie upadlo tylko zmienilo nazwe na BIG BLUE TRAVEL. Co wiecej mozna
      zadzwonic do Wroclawia do wydzialu Turystyki w Urzedzie Wojewodzkim gdzie mozna
      sie dowiedziec ze nowe biuro BBT ubezpieczylo swoje wycieczki na 2003 co jest
      wymagane przez prawo. A Tobie radzil bym uwazac co piszesz i wczesniej dobrze
      to sprawdzic bo mozesz narobic komus duzej szkody, nie mowiac juz o tym, ze za
      takie pomowienie to grozi kryminal.
      • Gość: Krzysztof Re: BIG BLUE UPADŁO !!!! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 06.02.03, 17:04
        Drogi Kolego,
        Nikogo nie pomawiam, tylko przekazuje fakty. Pismo do agentów wystosowało samp
        BB, nie w nim słowa o powstaniu nowej firmy.
    • Gość: x Re: BIG BLUE UPADŁO !!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.02.03, 17:12
      krzysiu-dziecko-daj sobie juz spokój z tymi pomowieniami-na kazdym forum-chce
      ci się?jestes z konkurencji?i tak nie zrobisz im złej marki
    • Gość: Martyna Re: BIG BLUE UPADŁO !!!! IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 07.02.03, 11:29
      Znowu ten sam temat! Ile można?!
      • Gość: Marcin Re: BIG BLUE UPADŁO !!!! IP: 194.9.223.* 24.02.03, 08:31
        Moi drodzy ja byłem w zeszłym roku w sierpniu na Krecie z BB i 80% ludzi
        złożyło reklamację większość z nich deklarowało założenie sprawy w sądzie.
        Osobiście dowiadywałem się w urzędzie o sytuacji BB i nie wyglądało to zbyt
        optymistycznie. Nawet adwokat, który był na tym turnusie co ja (adwokat ten
        prowadzi sprawy w całej Europie) po zbadaniu sytuacji finansowej stwierdził, że
        sytuacja BB nie jest najlepsza. Ubezpieczenie to nie wszystko, a to, że firma
        ma złą sytuację finansową to napewno nie jest informacja dla klienta (nikt wam
        tego nie powie).
        • Gość: Betinka Re: BIG BLUE UPADŁO !!!! IP: *.mragowo.sdi.tpnet.pl 26.02.03, 11:28
          Ja też byłam w ubiegłym roku na Krecie i wszyscy byli zadowoleni<poza panem
          który nie wylosował wycieczki na santorini-darmowej!!!>
          A'propos badania sytuacji finansowej ten adwokacina "zbadał"ją na Krecie????
    • Gość: nastka Re: BIG BLUE UPADŁO !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.03, 15:20
      drogi Marcinie, możesz mi odpowiedzieć co było nie tak, że cały turnus chciał
      pisać reklamacje? Najcześciej chodzi o standard, ale Big BLUE ma niskie ceny
      przy niskim standardzie hoteli , natomiast mają też dobre hotele ale cena też
      jest relatywna do ilości gwiazdek. I co, ktoś napisał tą reklamacje , bo
      najczęściej kończy sie na obietnicach! Natomiast oni jako firma istnieją i z
      tego co mi wiadomo mają sie dobrze!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka