Dodaj do ulubionych

gran canaria

05.01.06, 10:00
Jakie sa wasze wrazenia z gran canarii? My zastanawialismy sie nad ta opcja w
tym roku, ale poniewaz bylismy juz na teneryfie, zdecydowalismy sie na cos
innego. Tym bardziej, ze mowiono nam, ze jest mniej ciekawa niz teneryfa. A
moze nie?
Obserwuj wątek
    • tropikey Re: gran canaria 05.01.06, 15:59
      Cóż, my z kolei nie byliśmy na Teneryfie... Gran Canaria podobała nam się
      bardzo, z uwagi na piękne wnętrze - wspaniałe widoki, śliczne małe miasteczka.
      Plaże można sobie całkiem odpuścić - jedynie Maspalomas, koła Playa del Ingles
      wygląda jako tako ze swoimi słynnymi wydmami (na których naturystów było więcej
      niż piachu). Tak więc, co do zasady polecamy, chyba, że dla kogoś najważniejsze
      są plaże...
      Bartek
      • bir.ke witam 13.03.06, 14:35
        ja bylam jedynie na fuerteventura i jak dla mnie wyspa marzenie. stosunkowo malo
        turystow, choc jak sa to w 90% sa to brytyjczycy. plaze przepiekne, prawie bialy
        piasek, lazurowa woda; swietne warunki do surfingu i kitesurfingu. jedyny minus
        - zbyt wieje:( slonce tez jest bardzo silne, wiec trzeba uwazac - ja bylam w
        czerwcu. I gdyby nie bylo tylu miejsc, w ktorych jeszcze nie bylam, na pewno bym
        pokusila sie o powrot:)
        no ale teraz marza mi sie karaiby:)
    • paulagracja Re: gran canaria 09.04.16, 10:55
      Na Teneryfie byliśmy 8 lat temu. Wyjątkowo nam się podobało, zachwyciły nas zróżnicowane krajobrazy. W tym roku w lutym polecieliśmy na Gran Canarię i również ta wyspa przypadła nam do gustu. Niezbędne jest jednak zwiedzenie rożnych miejsc na wyspie, a nie tylko przebywanie na ciepłym południu:). Zapraszam do obejrzenia mojej fotorelacji z naszych wycieczek po wyspie na moim blogu: www.paulagracja.com/moje-podroze-fotorelacje/gran-canaria-z-dala-od-hoteli/
      • andreasss0011 Re: gran canaria 21.05.18, 12:17
        Cudowne zdjęcia. Ja też prawdopodobnie wybiorę się w tym roku na Gran Canaria. Wziąłem nawet udział w konkursie Grand Błogie Chwile, w którym do wygrania jest wyjazd właśnie tam. To moje marzenie, żeby spędzić tam wakacje.
    • misza.gd Re: gran canaria 10.04.16, 16:01
      gene na teneryfie oprocz basenu i slonca nie ma wiele do roboty.

raj dla "leniuchów"
    • berlinalka Re: gran canaria 26.02.17, 08:34
      oj nie wiem ja generalnie nie lubię wysp kanaryjskich ale na niedaleki lot nie widzę w styczniu alternatywy byłam na teneryfie, ale chyba za mało zwiedzałam bo tam gdzie pojechałam po prostu mi się nie podobało, na grand canarii ładne były wydmy, ale jakoś najbardziej przemówiła do mnie fuerta = tu link do najciekawszych miejsc, które wyszukałam intopassion.pl/fuertaventura-top-10/

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka