Dodaj do ulubionych

Dominikana

IP: *.pip.gov.pl / 212.69.68.* 29.08.06, 12:57
Witam,
czy ktoś mógłby się podzielić wrażeniami z pobytu na Dominikanie?
Czy I połowa października to dobra pora na wyjazd?
A może macie ciekawsze propozycje na podróż poślubną (gdzieś poza Europą)?
Obserwuj wątek
    • roxy361 Re: Dominikana 29.08.06, 22:00
      wejdz na forum wakacji tam znajdziesz całe mnóstwo opisów pobytu wielu osób na
      Dominikanie a tekże sa tacy, którzy zamierzaja sie tam przenieśc na stałe, ja
      goraco polecam Ci ta wyspe pełna miłych, uprzejmych zawsze usmiechnietych ludzi
      i oczywiście region Punta Cana co do biura to nie polecam Tv podróże bo trzeba
      wiele szczęścia żeby wszystko było O.K. ale o tym to baaaardzo duzo przeczytasz
      na www.wakacje.pl
    • dlotiw2 Re: Dominikana 30.08.06, 01:34
      Witam

Ja wlasnei w tym okresie bylem na Punta Cana, super pogoda juz po huraganach
      rewelacja, naprawde polecam Dominicane to poprostu raj
      • Gość: rak Re: Dominikana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 05:08
        A czy na Dominikane mozna jechac bez biura podrozy i czy to jest tak samo latwe
        jak Tajlandia?
        Kto byl i tu i tu Ja bylem w Tajlndii bez biura i jest wspaniale
        • roxy361 Re: Dominikana 30.08.06, 09:54
          myslę, że tak ale o szczegóły zapytaj użytkownika o nicku momita oczywiście na
          forum wakacje.pl ona jest zakochana w Dominikanie i w Dominikańczyku( tzn. nie
          wiem czy ten pan jest Dominikańczykiem czy tylko tam mieszka) lata tam czesto
          więc na pewno o wszystkim dokładnie Ci opowie.
    • joanna.mokosa Re: Dominikana 05.09.06, 13:01
      Witam,

bylam z moim mezem na Dominikanie w czerwcu tego roku. Bylo cudownie. Bylismy w
      Puerto Plata- hotel all inclusive. Lecielismy z Londynu. Jestem zakochana w
      Dominikanie. Jak masz wiecej pytan to pytaj:)
      • maja9959 Re: Dominikana 05.09.06, 15:30
        z jakiego biura byłaś?
        • Gość: Joanna Re: Dominikana IP: *.chello.pl 20.09.06, 22:24
          the holidayplace, to angielskie biuro podrozy, polecam
    • Gość: Jaca Re: Dominikana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.06, 17:58
      Cześć, 23.09.06r. wróciliśmy z podróży poślubnej z Punta Cana - hotel Grand
      Palladium i mogę cię zapewnić, że wakacje były jak w raju, a pracowniczka biura
      w którym kupowaliśmy wycieczkę nie przesadziła zapewniając nas, że to jedna z
      dziesiąciu najpiękniejszych plaż świata. All inclusive jest tam chyba jeszcze
      lepsze. Polecam Wam biuro www.bonvoyage.pl/foot1.php
      pozdr.
    • Gość: Markus Re: Dominikana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.06, 18:14
      Byłem w grudniu allegro playa dorada 4* rewelacja
      Plaże bajka polecam osobiści południową cześć od morza.
      Koniecznie trzeba zobaczyć Soaane raj na ziemi - ceny przyzwoite wszędzie rum
      tylko się lał, warto też zobaczyć przy okazji Haitii prawdziwy kontrast i inny
      świat, bieda zacofanie. Jednak jeśli ktoś ma wysokie wymagania to osobiście nie
      polecam. Z pewnością nuda wam nie grozi szeroki wahlaż spędzenia wolnego czasu,
      ja osobiście nie zapomnę wspinaczki po wodospadach, rafting, jazdy motorówkami
      po turkusowym oceanie. Naprawde warto!!!! Polecam!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka