krzysztof.cukier 29.10.06, 01:07 W najbliższym czasie wybieram się do Wietnamu. Czy moglibyście polecić jakiś sympatyczny guesthouse w Hanoi ? Mam jeszcze pytanie jak najlepiej i czym sie wydostać z lotniska i ile powinienem zapłacić ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KAnka Re: Hanoi - nocleg + lotnisko IP: *.chello.pl 08.12.06, 17:44 Podbijajac temat dołaczam sie do pytania :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.cukier Re: Hanoi - nocleg + lotnisko 19.12.06, 16:29 Właśnie wróciłem z podróży a skoro widzę że nie ma odzewu to może napiszę gdzie ja spałem. Wygooglałem taki hotelik w Hanoi: <northotels.en.ec21.com/product_list.jsp?group_id=1&group_nm=North_Hotels_- _An_Economical_Place_To_Stay_in_Hanoi,_Viet_Nam> North Hotel No.1 : Add : 15 Pho Hang Ga Street, Hanoi, Vietnam Cena za pok 3 os. to 15$ z klimatyzacją i ciepłą wodą. W cenie darmowy internet. Obsługa jest niesamowicie sympatyczna a hotelik czysty i w dobrym miejscu. Można u nich zrobic pranie i kupić wycieczki albo bilet na open-bus. Ponieważ przylatywaliśmy z Bangkoku po 19tej to nie chciało nam się kombinować z transportem i zamówiliśmy u nich taksówkę do hotelu za 12$. Na pewno da się to zrobić taniej ale nam sie nie chciało :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Hanoi - nocleg + lotnisko IP: *.gprspla.plusgsm.pl 22.12.06, 19:58 Bylem tam dwa lata temu, a teraz wrocielm z ... Malezja / Singapur :))) ale do rzeczy > taxi kosztowalo nas jakis 10$, a nocleg 12$ za dwuosobowy pokoj, nie bylo w tym internetu ale byla klima, tv, lazienka i czysciutko, czysciutko i tam tez kupilismy wycieczki i open ticket, pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś