Gość: elzaw IP: *.chello.pl 29.01.07, 08:00 Czy ktoś może wie jaka pogoda jest w sierpniu i wrześniu w Chinach , jakie temperatury i opady ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Janusz Re: pogoda w Chinach IP: *.dip.t-dialin.net 29.01.07, 09:06 ja wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elzaw Re: pogoda w Chinach IP: *.chello.pl 29.01.07, 09:40 Odpowiedziałeś tylko na pierwszą część pytania, niestety. Pytam może zbyt lakonicznie , ale zbieram teraz informacje , które pomogą mi w podjęciu decyzji , kiedy jechać do Chin na objazdówkę . Mam wiele dylematów związanych z tym wyjazdem ( termin , trasa , biuro ) . Może Ty pomożesz mi w podjęciu decyzji . Przeglądając różne wypowiedzi na forum wnioskuję , że masz dużą wiedzę na ten temat . Pozdrawiam elzaw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: pogoda w Chinach IP: *.dip.t-dialin.net 29.01.07, 10:52 popatrz sobie na mape i uswiadom jaki duzy jest ten kraj... Co bys odpowiedzial obcokrajowcowi ktory by sie zapytal "jaka jest pogoda w marcu/kwwietniu" w Polsce ?????? Janusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo07 Re: pogoda w Chinach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 15:02 nie w Polsce tylko w Europie... roznica miedzy polnoca a poludniem kraju potrafi byc taka jak miedzy Szwecja a Włochami... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krysia Re: pogoda w Chinach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 13:40 Sprawdż na www.transazja.pl (klimat dla poszczególnych państw i miast, temperatura, opady)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: pogoda w Chinach IP: *.mokotowplaza.waw.pl 02.02.07, 22:24 W lipcu i sierpniu, szczególnie na południu kraju, jest bardzo gorąco i bardzo wilgotne powietrze. Podobno najlepiej wybrać wrzesień. Też rozważam wyjazd do Chin w tym roku i na pewno będzie to lipiec-sierpień. Nie mogę wziąść urlopu w innym terminie i liczę że jak w zeszłym roku wytrzymałam jakoś upały tureckie (2 tyg objazd) to może i te chińskie jakoś wytrzymam. Odpowiedz Link Zgłoś