Dodaj do ulubionych

Reumatyzm, deformacje itp. BISZOFIT

26.02.12, 17:41
Czytalam gdzies, ze biszofit (jesli nie slyszeliscie, pogooglujcie, wszedzie pelno) jest rewelacyjny na reumatyzm, ze nawet zmiany zwyrodnieniowe sie po nim cofaja. Szczerze mowiac dawno przestalam wierzyc w tego rodzaju "cuda" i nie pali mi sie wywalac znowu kase, ktorej ostatnio mi brak, na jakies nowe zdzierstwo. Dlatego chce was zapytac, moze ktos z was juz toto wyprobowal? Albo slyszal cos od znajomych?
Obserwuj wątek
    • blacktess Re: Reumatyzm, deformacje itp. BISZOFIT 29.02.12, 20:00
      Witam,

biszofit ma formę żelu do wcierania. Tez czytałam o nim rewelacje i zamówiłam sobie.
      Niestety u mnie nic nie zadziałał.

Pozdrawiam
    • virusik12 Re: Reumatyzm, deformacje itp. BISZOFIT 16.08.16, 10:08
      Ja osobiście polecam gdyż stosowałem na bóle stawów po ciężkiej pracy fizycznej Biszofit Połtawski w formie żelu. Po tygodniu stosowania ból się zmniejszył, dlatego polecam systematyczne wcieranie co wieczór wtedy myślę będzie można zaobserwować efekty. Polecam stronkę www.biszofit.info/ gdzie można dowiedzieć się trochę więcej o biszoficie
    • gabik32 Re: Reumatyzm, deformacje itp. BISZOFIT 18.11.17, 12:06
      Bardzo dobry specyfik. Jest kilka firm, które importują biszofit z Ukrainy do nas. Specyfik jest dostępny pod różnymi nazwami: Biszofit, Biszovit,Bishovit itp. to jest ta sama substancja cały czas, ewentualnie z dodatkami rozgrzewającymi, chłodzącymi i innymi. Tu masz pełen przegląd różnych biszofitów -> podarujzdrowie.pl/q/?keywords=biszofit . Biszofit to jest sól magnezowa, wysokozmineralizowana (z magnezem, z borem i innymi minerałami). Wcierana na skórę skutkuje wchłonięciem tych minerałów przez tkankę skórną w miejscu aplikacji. Minerały dobrze się wchłaniają przez skórę. Działa to jak dostawa budulca dla regenerujących się tkanek. Można sobie przyrządzać kąpiele z biszofitem. Są takie specjalne zagęszczone wersje w wiaderkach. Ja sobie tym plecy smaruję od czasu do czasu i muszę powiedzieć, że jest ulga. Tylko trzeba uważać, żeby sobie nie wetrzeć w jakieś zranione miejsce na skórze, bo to sól i szczypie jak diabli.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka