rexima 05.04.08, 19:42 Witajcie! Może ktoś jeszcze leci w tym terminie z Rainbow? Może ktoś ma jakieś istotne wskazówki? Polecacie coś szczególnie? Lecimy z 1,5 rocznym diabełkiem :-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: Sirois Village- 30.04.2008r. Chiania IP: *.elpos.net 05.04.08, 22:16 My co prawda jedziemy 18 czerwca też z 1,5 roczną córką; hotel i miejsce poleciła mi znajoma która była tam 2 lata temu i była zadowolona. Liczę więc że będziemy również happy. Odpowiedz Link
kadas Re: Sirois Village- 30.04.2008r. Chiania 07.04.08, 10:00 Byłam w zeszłym roku z synkiem (1 rok i 8 m-cy) polecam hotel, miejsce trochę mniej - brakowało mi ładnych knajpek w pobliżu i do moża trochę daleko, ale to raczej z powodu upału... jak jest gorąco, to mi się odległości wydłużają ;). Polecam Fun Park dla dzieci - trzeba dojść do głównej ulicy i jeszcze kawałek w stronę Chanii. Otwarte jest raczej popołudniu, a o 22 życie wre ... dla dzieci sporo atrakcji - nawet dla takich maluchów jak Wasze. Cena za wejście chyba 7 EUR. No i koniecznie wycieczka wynajętym samochodem po wyspie. Dopiero można zaobaczyć jak piękna jest Kreta. Do Chanii dojazd autobusem zajmuje ok 15 min - w mieście jest całkiem fajny park z placem zabaw i paroma zwierzątkami - kozy, kury, pawie i kaczki. Można odpocząć w cieniu. My byliśmy jeszcze na Lagunie Balos - dla mnie rewelka i synek zniósł dzielnie 1,5 godzinną podróż statkiem. Jeżeli tam się wybieracie weżcie dla siebie jedzenie, picie i może parasol - jet jakiś barek ale daleko, a cienia ani troszeczkę... Odpowiedz Link