Gość: dość IP: *.autocom.pl 12.04.05, 14:59 Czy ktoś był w Wiciowych Chatach nad morzem ? Opiszcie jak jest , jakie sa warunki, ,podobno są nowe?czy to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
topol71 Re: WICIOWE CHATY? nad morzem 08.05.05, 07:17 Jeśli chodzi Ci o te w miejscowości Wicie - to 3 lata temu jak tam byłem - część tych domków drewnianych była juz użytkowana, ja mieszkałem w ośrodku obok - chyba Bałtyk (ładnie położony bo w lesie - ale prowizorka niezmiennie taka sama od kilku lat) wracając do tych domków postawione są na końcu miejscowości i to dobrze, ale stłoczone sa na niewielkim powierzchniowo terenie, bez jednego choćby krzaka - moim zdaniem nie wyglądało to obiecująco - takie wczasy "wagonowe" - każdy zagląda sobie w gary. Ogólnie Wicie mogłyby być fajną i spokojną (taka jeszcze są) miejscowością turystyczną, gdyby nie fakt że baza noclegowa jest tragiczna, a infrastruktura nieprzygotowana na obsługę turystów - każdy "przedsiębiorca" turystyczny buduje tam na własną rękę swojego "gargamela" żeby upchać w nim max gości - standard żaden łazienki tak ale bez wentylacji, drzwi wypaczone, mebelki plastiki z supermarketu itp. żal d..ę ściska jak patrzy się na takie zagospodarowywanie nieskażonych do niedawna miejsc. Uff ... rozpisałem się - pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś