Gość: czarna_mamba5 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 13:29 Proszę o informacje dotyczącą campingów w Stegnie. Co roku jeżdżę do Krynicy M., ale tym razem planujemy spróbować poplażować w Stegnie. Jakie są warunki? (przede wszystkim sanitariaty) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iwwa Re: stegna IP: 164.128.46.* 14.07.05, 14:29 polecam www.camp.pl/pol/kontakt.htm bardzo mili właściciele, sanitariaty bez zapachu, czyste i 2 razy dziennie sprzątane. Jedyny minus to ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna_mamba5 Re: stegna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 14:33 Cena taka jak w Krynicy M. - więc mnie nie dziwi. Dzięki temu nie ma za dużo"młodych gniewnych". Mam nadzieję, że na tym campingu podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna_mamba5 Re: stegna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 14:35 Dla mnie problemem jest odległość od morza, bo w Krynicy miałam bliziutko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: stegna IP: *.crowley.pl 14.07.05, 14:39 jak na stegnę, to blisko morza :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwwa Re: stegna IP: 164.128.46.* 14.07.05, 14:51 Tak to prawda. Nie jest tak daleko. Jeśli jednak szuksz trochę luzu na plaży to trzeba jeszcze przejść spory kawałek po plaży. Przy wejściu nie ma gdzie postawić nogi. Na campingu nie przyjmują młodzieży i dlatego jest spokój i cisza. Byłam tam w zeszłym roku. Nie doradzam jednak biwakowania daleko od recepcji i wejścia. W czsie naszego pobytu zdażyła się przykra sytuacja z okradzeniem gości z Francji. W nocy rozcieli im namiot, użyli jakiegoś gazu i wymiotli im trochę sprzętu i kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna_mamba5 Re: stegna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 14:45 A woda ciepła non-stop? natryski gratis czy za opłatą? a czy są zlewy do mycia naczyń? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwwa Re: stegna IP: 164.128.46.* 14.07.05, 14:54 Woda ciepła jest cały czas bez żadnych opłat. Jest pomieszcenie do mycia naczyń. Jedno w budynku, drugie zadszone na zewnątrz. Jest też miejsce do czyszczenia ryb. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna_mamba Re: stegna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 07:30 Dzięki za informację. Odpowiedz Link Zgłoś
morze.tu Re: stegna 18.03.24, 10:17 Zapraszamy do nas Zapraszamy do MorzeTu - domki Stegna Odpowiedz Link Zgłoś