IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 13:29
Proszę o informacje dotyczącą campingów w Stegnie. Co roku jeżdżę do Krynicy
M., ale tym razem planujemy spróbować poplażować w Stegnie. Jakie są warunki?
(przede wszystkim sanitariaty)
Obserwuj wątek
    • Gość: iwwa Re: stegna IP: 164.128.46.* 14.07.05, 14:29
      polecam www.camp.pl/pol/kontakt.htm

bardzo mili właściciele, sanitariaty bez zapachu, czyste i 2 razy dziennie
      sprzątane. Jedyny minus to ceny.
      • Gość: czarna_mamba5 Re: stegna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 14:33
        Cena taka jak w Krynicy M. - więc mnie nie dziwi. Dzięki temu nie ma za
        dużo"młodych gniewnych". Mam nadzieję, że na tym campingu podobnie.
        • Gość: czarna_mamba5 Re: stegna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 14:35
          Dla mnie problemem jest odległość od morza, bo w Krynicy miałam bliziutko.
          • Gość: k Re: stegna IP: *.crowley.pl 14.07.05, 14:39
            jak na stegnę, to blisko morza :))
            • Gość: iwwa Re: stegna IP: 164.128.46.* 14.07.05, 14:51
              Tak to prawda. Nie jest tak daleko. Jeśli jednak szuksz trochę luzu na plaży to
              trzeba jeszcze przejść spory kawałek po plaży. Przy wejściu nie ma gdzie
              postawić nogi. Na campingu nie przyjmują młodzieży i dlatego jest spokój i
              cisza. Byłam tam w zeszłym roku. Nie doradzam jednak biwakowania daleko od
              recepcji i wejścia. W czsie naszego pobytu zdażyła się przykra sytuacja z
              okradzeniem gości z Francji. W nocy rozcieli im namiot, użyli jakiegoś gazu i
              wymiotli im trochę sprzętu i kasy.
      • Gość: czarna_mamba5 Re: stegna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 14:45
        A woda ciepła non-stop? natryski gratis czy za opłatą? a czy są zlewy do mycia
        naczyń?
        • Gość: iwwa Re: stegna IP: 164.128.46.* 14.07.05, 14:54
          Woda ciepła jest cały czas bez żadnych opłat. Jest pomieszcenie do mycia
          naczyń. Jedno w budynku, drugie zadszone na zewnątrz. Jest też miejsce do
          czyszczenia ryb.
          • Gość: czarna_mamba Re: stegna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 07:30
            Dzięki za informację.
    • morze.tu Re: stegna 18.03.24, 10:17
      Zapraszamy do nas

Zapraszamy do MorzeTu - domki Stegna
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka