alfajet-777 25.05.09, 23:57 www.youtube.com/watch?v=fT_W4cUtXB4 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamaanieli Re: Tak wygląda Hel ! 26.05.09, 09:00 dobrze że dobrze znam Hel:)) bo jakbym tylko go USŁYSZAŁA na tym "klipie"... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
czykobieta Re: Tak wygląda Hel ! 27.05.09, 00:49 Hel uroczy jest - wiadomo. Tylko to disco polo...! To chyba kiepska reklama - powiedziałabym nawet, że anty-reklama:) Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: Tak wygląda Hel ! 27.05.09, 09:08 To chyba zależy od gustu. Myślę, że niektórzy lubią disco polo. Myślę, że część osób nawet bardzo. Część osób nie słucha na codzień ale lubi się przy tym bawić. Myślę, że taka muzyka trafia do wielu ludzi tylko niestety większość nie ma odwagi przyznać się do tego. Hel jest piękny, wiadomo, sama piosenka trochę mniej. Nie sądzę jednak, że odstraszy turystów :) Odpowiedz Link Zgłoś
alfajet-777 Miłe Panie ! 30.05.09, 09:16 A co złego w DIsco Polo ? Może Mandaryan lub Doda jest lepsza ? Założę się że znacie wiecej tytułów i tekstów disco polo niż jakich innych tekstów . Zadziwiające jest to że osoby które krytykują ten rodzaj muzyki , jak tylko w dyskotece puszczą ich utwory bawią się na całego i jeszcze teksty znają , a tak krytykują że nie lubią i nie słuchają . Dziwne Odpowiedz Link Zgłoś
marex59 Re: Miłe Panie ! 30.05.09, 11:02 Reklamówka Helu z taką wieśniacką muzą to jakieś nieporozumienie dla mnie, ale są różne gusta. Odpowiedz Link Zgłoś
alfajet-777 marex59 30.05.09, 17:42 Idź prześpij się , To nie jest żadna Reklamówka Helu- Kapucynie Odpowiedz Link Zgłoś
czykobieta Re: marex59 30.05.09, 21:16 Moim zdaniem marex ma rację: reklamowanie miejscowości discopolową piosneczka to obciach i psucie wizerunku. I to chyba jest reklamówka skoro ty promujesz nią Hel na tym forum. Pewnie nie oficjalna bo żaden dział promocji mista by sobie na takie coś nie pozwolił. I dziwisz się moze, ale sa ludzie, którzy disco polo nie słuchają, nie bawią sie przy nim i nie znają tekstów na takim poziomie muzycznym. Osobiście, gdybym usłyszała na heskiej estradzie taką muzyczkę, to uciekałabym z okolic bulwaru i ulicy Wiejskiej gdzie pieprz rośnie. A piękny Hel godny jest chociażby szanty - o ile bardziej na miejscu i gustowniejszej. Odpowiedz Link Zgłoś
marex59 Re: marex59 31.05.09, 06:05 "Kolejny kawałek zespołu Limith tym razem , Zapraszają wszystkich do Helu na wakacje" to jest twój tekst alfajet-777 więc co to jest jak nie reklama Helu, a może reklamujesz ten wieśniacki zespół na tym forum ?,jesteś w tym momencie żenujący.A po drugie jeśli mnie nazywasz kapucynem to w jakim kontekście to się odnosiło do mojego wątku? bo chyba tak do końca nie wiesz co piszesz albo nie znasz znaczenia pewnych wyrazów ,ale mimo to Cię pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaanieli Re: marex59 31.05.09, 20:02 no to mozemy sie założyć:)) o każde pieniądze:)) w każdym razie cieszę się, że chociaż w kwestii sympatii wielkiej do morza, mamy gusta podobne:) pozdrawiam. a. Odpowiedz Link Zgłoś
alfajet-777 Re: marex59 31.05.09, 21:17 To Nie jest Reklamówka Helu , jeśli już to Reklamówka nowej piosenki zespołu Limith :-) Pozdrawiam wszystkich :-) Odpowiedz Link Zgłoś