Dodaj do ulubionych

Punkt Pomocy Psychologicznej Online

13.11.12, 23:58
Stowarzyszenie Intro i Portal Pomocy Psychologicznej www.psychotekst.pl w ramach IV Edycji Programu Szkoła E-Pomocy prowadzą bezpłatny Punkt Pomocy On-Line. Projekt trwa od 12 listopada do 17 grudnia 2012. Bezpłatna e-pomoc dotyczy radzenia sobie z życiowymi trudnościami.

Dla kogo? Dla ciebie, w chwilach kiedy:
• doświadczasz codziennych trudności,
• potrzebujesz wsparcia,
• chcesz poczuć się bezpiecznie,
• szukasz własnej drogi,
• stało się coś nagłego, co utrudniło ci życie,
• przeżywasz kryzys,
• widzisz w swoim życiu problem,
• potrzebujesz informacji
• chcesz pozostać anonimowy.

O nas:
Jesteśmy zespołem wolontariuszy przeszkolonych w zakresie świadczenia pomocy psychologicznej online. Łączy nas chęć pomagania i wrażliwość na drugiego człowieka doświadczającego trudności życiowych. Wspólnie tworzymy Punkt Pomocy Online. Wśród nas są absolwenci/studenci psychologii i pedagogiki o różnorodnych zainteresowaniach oraz doświadczeniu życiowym i zawodowym.
Oferujemy bezpłatną e-pomoc w radzeniu sobie z życiowymi trudnościami.
Wierzymy, że każdy człowiek ma w sobie siłę do przezwyciężania kryzysów, czasem tylko potrzebuje wsparcia drugiej osoby i to właśnie może od nas otrzymać.
Czas trwania projektu: 12 listopada 2012 r. - 17 grudnia 2012r.
JESTEŚMY TU DLA CIEBIE!
ZAPRASZAMY!
Więcej informacji: psychotekst.com/strona.php?nr=84

---
Obserwuj wątek
    • net.kielonek Re: Punkt Pomocy Psychologicznej Online 12.12.12, 11:46
      Nie doświadczam trudności, nie potrzebuję wsparcia, czuję się bezpiecznie, znalazłem własną drogę, nic się mi nagłego nie stało, nie przeżywam kryzysu, nie mam problemów i nie potrzebuję
      informacji, ale lubię anonimowość.
      Dlatego Wasze zdrowie spełniam szklanką wódki, życząc wszystkiego dobrego na święta, które
      idą(widziałem je już nawet za zakrętem)
      Zdrówko!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka