Dodaj do ulubionych

Skomroch1, mamo Roszka

16.12.09, 17:15
czy Ty tu jeszcze zaglądasz?
tyle razy o Tobie myślałam... i myślę
bardzo chciałabym wiedzieć jak Roszek się rozwija, jak sobie ze wszystkim radzicie, czy po roku (już ponad) świeci nad Wami słońce? mam nadzieję. i na to, że się do nas odezwiesz smile

Dziewczyny, może któraś z Was ma kontakt z Kasią?
Obserwuj wątek
    • chealsyka27 Re: Skomroch1, mamo Roszka 21.12.09, 06:45
      podrzucam.
      • chiyo28 Re: Skomroch1, mamo Roszka 22.12.09, 12:24
        wydaje mi sie, ze niedawno widziałam skomroch na forum "wcześniaki"
        tam spróbujcie popytać
        • agus7 Re: Skomroch1, mamo Roszka 23.12.09, 11:46
          Uprzejmie donosze, ze Kalahorce juz udalo sie skontaktowac z Kasia smile
          • skomroch1 Re: Skomroch1, mamo Roszka 08.01.10, 12:20
            U nas nieźle, jak na to, co miało być. Nie bardzo mi tu pisać, gdzie kobietki
            czekają na ciążę i przecież wiele sie doczeka, o przedwczesnych porodach,
            porażeniu mózgowym i całym ambarasie z tym związanym.Ale napisze, bo to taka nie
            do końca smutna chistoria.
            W każdym razie-miało być kiepsko, pożegnaliśmy sie juz z marzeniem o bieganiu,
            wychodzeniu po schodach, smodzielnym wstawaniu z podłogi, górskimi wycieczkami i
            wszystkim tym, co powinno być normalnym, zwykłym elementem ludzkiego życia. A to
            wszystko przyszło-po schodach co prawda synek sam nie wejdzie, ale z poręczą
            sobie radzi, sam wstaje, biega( jak to wygląda, tak wygląda, ale sobie radzi
            coraz szybciej), ma dobre rokowania, widać po nim że cos jest nie tak, ale na
            prawde mnie to nie obchodzi, że się ludzie gapią. Chodzi o to, że fajny z niego
            facet i da sobie radę. Oczywiście to wszystko nie przyszło samo, rehablitujemy
            sie i non stop poprzez takie a nie inne zabawy rehabilitujemy sie w domu, ale
            przyniosło to efekt zaskakujaco dobry, widać to po minach naszych lekarzy.
            Roch chodzi do zwykłego przedszkola, a wczoraj DOSTAŁ ROLĘ NA DZIEŃ BABCI I
            DZIADKA!!! To bedzie chyba bardzo zabawne wydarzeniewink
            Dzięki za pamięć i spełnienia marzeń, tych najżarliwszych przede wszystkim, w
            tym roku, wam Kochane życzę.
            • kalahora Re: Skomroch1, mamo Roszka 08.01.10, 15:08
              o jak się cieszę z Twoich odwiedzin Kasiu! smile wygląda na to, że Roch dał wszystkim pstryczka w nos smile dzielny chłopiec! trzymam kciuki za dalsze postępy no i za jego pierwszą rolę wink
              • 1.madera Re: Skomroch1, mamo Roszka 10.01.10, 19:05
                O jej ta rola dla Roszka napewno ważna jest smile Cieszę się że daje
                sobie radę .

Pozdrawiam i życzę najlepszego kiss

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka