Dodaj do ulubionych

proszę oceńcie szansę...

03.09.12, 20:10
dziś 14 dc - monitoring - lekarz stwierdził, że jest po owulacji (wyraźne oznaki - jakaś rozetka po pęcherzyku na jajniku i płyn w jajowodzie), czyli owu była tak między myślę 12 a dzisiaj to 14dc i już po czyli maks z 13 na 14. Starania były w 10 dc i 12 dc - jak sądzicie jest szansa?
Obserwuj wątek
    • nik.men Re: proszę oceńcie szansę... 03.09.12, 20:30
      pewnie, że jest szansa smile
      • anetadymek Re: proszę oceńcie szansę... 03.09.12, 21:58
        moim zdaniem trafiliście w najlepszy moment- to fakt, ale oprócz tego jest jeszcze wiele innych czynników wpływających na powodzenia. nie nastawiaj sie psychicznie na sukces, a unikniesz niepotrzebnego rozczarowania.
        nam sie udało od razu, owulacja w 14dc (tak sądze po kłuciu z boku), staranko w 11 i 14 - teraz jestem w 24tym tyg więc i u ciebie jest szansa - ale spokojnie, trzymaj nerwy na wodzy i zdrowo się prowadź smiletrzymam kciuki
        • justy113 do anetadymek 04.09.12, 14:42
          ... a z czystej ciekawości chłopak czy dziewczynka???
          • anetadymek Re: do anetadymek 05.09.12, 21:34
            trzy doktory twierdzą, że dziewuszka wink więc wypada zacząć im wierzyć smile
            • bartemi Re: do anetadymek 05.09.12, 22:01
              Też myślę, że starania na czas. Rekordowe chłopaki sporo dłużej mogą poczekać. Właściwe zależy od partnera, jak tam jego parametry. Ale wstrzeliliscie się we staraniami, nie powiem smile
              • asiekkk Re: do anetadymek 07.09.12, 18:38
                Prosze o porade, Okres 22 sierpnia, testy owulacujne wyszly pozytywne - po raz piewszy w niedziele 3.09, a takze w poniedzialek i wtorek ( 4 i 5 wrzesnia), w srode byl juz negatywny. jak myslicie, kiedy byla owu? Jak oceniacie szanse na ciaze, jesli sex byl w pon, wtorek i czw w nocy?
                • gosiablada Re: do anetadymek 07.09.12, 19:40
                  Szansa jest i to duża, ale oprócz "odpowiednich dni " wspołżycia jest jeszcze wiele warunków. samo "wstrzelenie się" w owu czasami nie wystarczy. Plemniki żyją długo. N aspokojnie trzeba czekać do @ i wtedy wszystko będzie jasne. Problem u mnie jest taki, że jestem niecierpliwa pewnie jak większość z nas i czas ciągnie się niesamowicie wolno..

Powodzenia!!
                  • asiekkk Re: do anetadymek 08.09.12, 01:44
                    mam jeszcze pytanie. jesli w niedziele test owu byl pozytywny, to znaczy, ze w ciagu 24-36 godz bedzie owu. test robiam tez pon i wtorek i byl pozytywny, w srode juz negatyw, tzn, ze owu byla we wtorek czy srode?
                    kiedy test wychodzi negatywny - kiedy jest juz po???
                    • kozica111 Re: do anetadymek 08.09.12, 08:05
                      Więcej byłoby wiedzieć gdybyś mierzyła temperatury.Wg mnie była na przełomie poniedziałku i wtorku.
                      • asiekkk Re: do anetadymek 08.09.12, 11:00
                        jesli na przelomie pon/wtorku, to dlaczego we wtorek popoludniu test owulacyjny byl wciaz pozytywny?
                        • gosiablada Re: do anetadymek 08.09.12, 11:17
                          A jak ze śluzem? Wczoraj wyczytałam, ze ostatni dzień z płodnym jest dniem owulacji. Zgadzało y się z testami? Płodny może być nawet 7 dni przed owu podobno. W tym cyklu zapisywalam sobie każdego dnia co i jak. Tylko to za mało chyba. Jak teraz nie wyjdzie to termometr obowiązkowo bo sam bol owu to chyba za mało tym bardziej, ze ostatni cykl był 40dniowy wiec nie wiem czego się spodziewać teraz. A kiedy powinnaś testować?
                          • malpkap Re: do anetadymek 08.09.12, 11:39
                            U mnie np. ból owulacyjny jest 3-4 dni przed owu
                            • asiekkk Re: do anetadymek 08.09.12, 12:38
                              ja takiego bolu nie odczuwam, albo przynajmniej nie zwracam na niego uwagi, wiec ciezko mi powiedziec. co do sluzu, to duzo go bylo we wtorek, dlatego myslalam, ze we wtorek byla owu, a w srode test juz wyszedl negatywny, wiec chyba wtorek??? biorac pod uwage te dane, kiedy byla najwieksza sznasa na poczecie? dzien przed (poniedzialek), w dniu owu (wtorek), czy dzien po tez (sroda), tylko ze w srode przytulanka nie bylo, dopiero w cza=wartek i to w nocy, wiec juz pewnie za pozno.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka