Dodaj do ulubionych

kto testuje 28.02 ?????????

20.02.05, 23:25
cześć dziewczynki!!!

staram sie pierwszy cykl smileprzyłaczcie sie do mnie bedzie razniej dotrzec do
konca miesiaca i mam nadzieje nie doczekac wstretnej @ pozdrawiam wszystkie
starajace sie kobitki smile
Obserwuj wątek
    • miaa26 Re: Nie jesteś sama!!! 21.02.05, 05:17
      Witaj!!
      Ja staram się 8 cyklsmile
      Do końca miesiąca zostało jeszcze trochę dni, a ja już zaczynam nadsłuchiwać
      swojego organizmu.
      Życzę Ci abyś ujrzała na teście dwie piękne kreseczki!!!
      Pozdrawiam wszystkie starające się Panie smile))
      • lisiczka24 Re: Nie jesteś sama!!! 21.02.05, 09:37
        W koncu sie uda zobaczysz!Ja staram sie nie nastawiac ze musze miec fasolke
        teraz albo nigdy poniewaz dopiero zaczynam a niestety wiem ze nie jest to takie
        proste sad Nie ukrywam jednak ze mam nadzieje na dwie krechy i obserwuje sie jak
        nigdy.Test robisz dokladnie 28?
        pozdrawiam!
        • miaa26 Re: Nie jesteś sama!!! 21.02.05, 19:56
          Witajcie!!!
          Czy w tym miesiącu będę testować ? Nie wiem ...
          W ostatnim cyklu jak robiłam test ( @ się spóżniała 3 dni) prawie dostałam
          zawału z nerwów.Bardzo chciałam zobaczyć dwie kreseczki, niestety była jedna...
          Po teście minęła godzina i zjawiła się ....ONA @
          Żadnych szczególnych objawów nie mam , tylko bolące i nabrzmiałe piersi oraz
          świbrowanie w podbrzuszu.
          Żadnych przeczuć nie mam i na nic się nie nastawiam, ale bardzo bym chciała....
          A co u Was kobiety???
    • maria70 Re: kto testuje 28.02 ????????? 21.02.05, 10:35
      witam, ja zatestuje 27 - chyba, ze wczesniej dostane @. Przez chwile miałam
      nadziej, ze sie udało ale teraz wydaje mi się, że nie. Jestem po poronieniu
      wiec chciałabym juz poniwnie miec nadzieje.
      • lisiczka24 Re: kto testuje 28.02 ????????? 21.02.05, 15:50
        ja narazie nie robie sobie zbytniej nadziei ale oczywiscie pocichu licze ze
        moze jednak...@ powinnam mieć 2.03 cały czas sie zastanawiam czy czekac czy
        testować 28.02
        • ania239 Re: kto testuje 28.02 ????????? 21.02.05, 16:55
          cześc

ja tez staram się pierwszy cykl i tez testuję 28.02. To jest mój pierwszy cykl
          po odstawieniu tabletek, więc jakoś specjalnie się nie nastawiam, chociaż nie
          ukrywam że strassssznie bym chciała juz mieć fasolkę smile)

ania
    • slonkowa ja też testuje 28.02 !!! 21.02.05, 17:38
      Czesc, ja tez testuje dokladnie 28.02. Strasznie sie denerwuje! Jestem po
      niezłych przejsciach. Nie wiem jak wytrzymam jeszcze caly tydzien. Boli mnie
      brzuch i piersi coraz badrziej baloniaste. Jajniki kluja, etc. Mam przeczucie,
      ze to ciaza. Ale boje sie bardzo, bo mam za soba juz pozamaciczne.
      Pozdrawiam i trzymam kciukasy!
      slonkowa
      • maria70 Re: ja też testuje 28.02 !!! 21.02.05, 18:09
        Witaj, czy moge mieć do Ciebie pytanie dotyczące twoich nieszczęśliwych ciąz
        poza macicznych? z tego co wiem takie ciąże nie mają szans 9są zagrożeniem też
        dla matki) w jaki sposób miałaś robiony zabieg - jesli miałaś? ja 02.12.2004
        miałam zabieg ale to było obumarcie ciązy
        • maszamasza Re: ja też testuje 28.02 !!! 21.02.05, 18:17
          Cześć dziewczyny, jeśli wytrzymam to 28 , a jesli nie to parę dni wcześniej smile)
          Wybieram się na bete, bo na zwykły test na pewno nie doczekam... . Dowiedziałam
          się, że beta powinna już coś pokazać ok. 10 dnia po owu, a że miałam monitoring
          na USG, to wiem dokładnie kiedy to było. To czekanie jest straszne, ale z Wami
          jakoś mi raźniej.
    • matorato Re: kto testuje 28.02 ????????? 21.02.05, 18:34
      Witam smile

U nas 4 cykl starań. Tym razem odpuściłam liczenie, który to dzień cyklu,
      mierzenie tempki, obserwację śluzu i szyjki macicy. Pierwsza połowa cyklu
      przeszła oki ale w drugiej już nie jest tak lekko. Organizm się odzywa, daje
      jakieś znaki, pytanie tylko czy prawdziwe? W poprzednich cyklach bardzo
      wczuwałam się w to co się ze mną dzieje, myślę, że po części wmawiałm sobie
      pewne objawy, które wydawały mi się takie oczywiste ale przychodziła @@@ i
      rozczarowanie. Teraz nie szukam objawów na siłę, dopiero w momencie kiedy coś
      poczuję naturalnie, to zwracam uwagę na dany objawy. Oby w tym cyklu okazały
      się prawdziwe smile) Tego życzę sobie i Wam wszystkim, z całego serducha!!! smile)

Jeśli @@@ nie przyjdzie wcześniej, to teścik zrobię 28 lutego.

Ściskam mocno kciukasy za nas Wszystkie!!!!

Pozdrawiam cipelutko smile
    • slonkowa do maria70 21.02.05, 19:36
      Ciaza pozamaciczna jest bezposrednim zagrozeniem zycia. Mnie wykonano
      łyzeczkowanie i nastepnego dnia w trybie natychmastowym laparoskopie. W
      laparoskopii nie odnaleziono zarodka i poddano mnie leczeniu methotrexatem. N
      aszczescie zachowalam oba jajowody. W drugiej ciazy nacieto w laparoskopii
      jajowod i wyciagnieto ciaze a jajowod poddano "plastyce" aby w miare mozliwosci
      zachowac jego funkcje.....
      No i teraz dlatego mam pietra...moje szanse na pozamaciczna (kolejna) sa
      ogromniaste...Al e dla maluszka jestem sklonna zaryzykowac...
      Uff.....
      • maria70 Re: do maria70 22.02.05, 08:31
        dzięki bardzo za odpowiedź, ja miałam łyżeczkowanie, gdzies na forum
        przeczytałam, ze Dziewczyna miała usuniety jajnik - ciąża poza maciczna dlatego
        boje się i ja. Jeśli mogę Ci cos podpowiedzieć to słyszałam , iż ciąże poza
        maciczne sa spowodowanae miedzy innymi jakimis przeciewciałami, które to
        własnie zwiększają ryzyko ciąży poza macicznej. W Łodzi jest profesor, któy
        wykonuje badania i ew ocenia w jakim stopniu jest ryzyko ponownej ciązy poza
        macicznej. Trzymaj się i bąź dobrej mysli, napewno będzie dobrze
    • patka05 Re: kto testuje 28.02 ????????? 21.02.05, 21:24
      28 II to własnie moj termin @, ale ja zamierzam testować pierwszy raz już w
      piątek lub sobotę, wtedy jak wyjdzie negatywny to odstawię luteinkę do
      poniedziałku i ewentualnie zatestuję jeszcze raz- jeśli @ mnie nie uprzedzi.
      A jakie macie objawy??
      Mnie od kilku dni pobolewa dół brzucha, jak na @, więc trochę trudno mi zachować
      optymizm :] choć wiem, że ciąża daje takie same objawy suspicious
      A co u Was?

pozdrawiam, patka
      WaitingFor The Miraclesmile
      • lisiczka24 Re: kto testuje 28.02 ????????? 21.02.05, 21:59
        cześć!!!

Ja nie czuje nic specjalnego.Troszke jajnik mnie pobolewa ale to nic
        nadzwyczajnego.Piersi mnie nie bolą i nic sie nie dzieje.Pocieszam się ze
        jeszcze czas @ spodziewam sie 2.03 lub 3.03 co ja mówię- spodziewam sie ale
        dwóch pięknych kreseczek!!!
        • miaa26 Re: kto testuje 28.02 ????????? 22.02.05, 06:44
          Cześć !!!

Przed Nami kolejny dzień czekania.
          Wstałam rano ,zjadłam śniadanie i nic, żadnych mdłości ,czuję się całkiem
          dobrze.Czyż by znowu się nie udało. sad((
          Całkiem sporo Nas będzie testować 28.02

Pozdrwiam Was dziewczyny !

Miłego dnia smile))

• maria70 Re: kto testuje 28.02 ????????? 22.02.05, 08:33
      nie wytrzymałam i wczoraj zrobiłam test - z moczu i oczywiście głupol
      myslałam ,z ę coś wyjdzie, objawy jak najbardziej ciążowe, tylko test nie
      wyszedł. Wiem, ze za wcześnie ale miałam nadzieje, tak więc czekam do
      soboty/niedzieli chyba, ze @@@ będzie szybsza
      • patka05 Re: kto testuje 28.02 ????????? 22.02.05, 10:01
        To przecież normalne wink Gdybym miała pewność którego dnia w tym cyklu była owu,
        to też pewnie byłabym już po teście- wg tempki było to 12 dc, a wiec 12 dni
        temu- już test mógłby wyjść; ale wg śluzu było to 16 dc- wiec na test za
        wczesnie suspicious tak więc zagryzam zęby i czekam do piątku.

Dziś rano dziwny objaw- tempka mi znowu skoczyła o 2,5 stopnia w górę. Dziwne,
        bo od wzrostu po owu wahała się tylko o ok pół stopnia w gorę lub dół. Nie
        bardzo to rozumiem- spałam tyle co zwykle, mierzyłam o tej samej porze.

No, ale nie dajmy się zwariować wink
        pozdrawiam,
        patka
      • izunia1 Re: kto testuje 28.02 ????????? 22.02.05, 11:54
        ja testuję 27.02 ale juz kolejny raz. Nie wytrzymała i zrobiłam test w 8dpo i
        wyszedł pozytywny! Zrobiłam ponownie w 10dpo i ...nic, nawet ceinia.. Tearz
        zrobie raz jeszcze w dniu @ czyli 27.02. Myślicie ze jest jeszcze szansa???
        • patka05 Re: kto testuje 28.02 ????????? 22.02.05, 14:41
          hmmm... A robiłaś tym samym testem- tzn. tej samej firmy? Nie chce Cie martwić,
          ale to może być ciąża biohemiczna sad Ale coś mi się też kojarzy, że gdzieś na
          forum czytałam, że beta może "pojawiać się i znikać", ale nic wiecej ci nie
          powiem, bo nie pamietam wątku. Więc może jest jeszcze szansa? Proponuję zapytać
          na forum, poza tym wątkiem (szersze grono czytelników) albo uzbroić się w
          cierpliwość i czekać do dnia @

pozdrawiam,
          patka
          • izunia1 Re: kto testuje 28.02 ????????? 22.02.05, 15:06
            tak tym samym testem (pre testem).Chyba jednak poczekam na dzien @ juz nie
            zostało dużo.Chociaż z drugiej strony to cała wieczność. Ty też czekasz na
            koniec lutego? Jak dotychczasowe starania?
            pozdrawiam serdecznie
            • patka05 Re: kto testuje 28.02 ????????? 22.02.05, 15:50
              Raczej nie czekam do terminu @ i zatestuję w piątek- z ciekawości wink i ze
              względu na to, że zażywam luteinę.
              Trzy miesiące temu poroniłam w 8 tc.
              Poprzednio zaszłam w pierwszym cyklu starań; zdaniem lekarza- jestem całkowicie
              zdrowa, więc i tym razem liczę na to, że nie będę długo na ciążę czekać. Jeśli
              nie uda się tym razem, to może za miesiąc smile

pozdrawiam,
              patka
    • lisiczka24 Re: kto testuje 28.02 ????????? 22.02.05, 13:50
      cześć
      Co tam u was kochane starajace sie?U mnie nadal nic zero objawówsad Mąż mnie
      ciagle pyta czy cos juz sie dzieje czy jeszcze nic.Na wszelki wypadek tłumacze
      mu ze moze sie teraz nie udac bo bidulek tak sie nastawil na fasolke ze ciagle
      o niej mówi.Bardzo bym chciala zeby do nas przyszedl nasz Olafek(fasolka)smile
      • maria70 Re: kto testuje 28.02 ????????? 23.02.05, 08:31
        u nas nic, oczywiście chyba nakręciłam się , bo wg. mnie mam objawy, tj. od
        czasu do czasu pobolewa mnie podbrzusze a poza tym nic, zobaczymy, ew poprosze
        swojego gin o skierowanie na monitoring
        • maszamasza Re: kto testuje 28.02 ????????? 23.02.05, 10:03
          Cześć dziewczyny, jednak poczekam z tym testem do 28... smile) To mój 25 dc, czyli
          10 dni po owu. Jak na razie od czasu do czasu (od owu) czuję lekkie kłucia w
          jajnikach, a wczoraj bolał mnie trochę brzuch jak na @, ale tempka nadal
          podwyższona, więc mam cały czas nadzieję. Cykle mam 25 - 33, więc nie wiem czy
          w 30 dc coś wyjdzie. Jak sądzicie? Dziękuję za odpowiedź, pozdrawiam i trzymam
          kciuki za Was wszystkie. m.
        • lisiczka24 Re: kto testuje 28.02 ????????? 23.02.05, 11:17
          czesc

ja dzis zaobserwowalam u siebie dosc duzo gestego sluzu (nie wiem czy to dobrze
          czy zle)prosze o odpowiedz jesli któras z was wie o co chodzi smileTroszke
          pobolewa mnie brzuch i nic wiecej.tempka prawie 37 ale wczesniej nie
          obserwowalam to nie mam porównania.PA
          • maszamasza do Lisiczki :) 23.02.05, 12:41
            Cześć, z tego co przeczytałam kiedyś na forum, taki gęsty śluź może pojawić się
            po owulacji. Nie napisałaś który to twój dzień cyklu, bo może to coś innego. Ja
            zawsze myślałam, że taki gęsty pojawia się przed owu i jest niepłodny, a po nim
            taki przezroczysty jak kurze białko - płodny. No ale płodnego śluzu może nie
            być widać, bo jest w okolicy szyjki macicy i wtedy obserwacja jest utrudniona.
            Pozdrawiam. m.
            • lisiczka24 Re: do Lisiczki :) 23.02.05, 12:48
              Dzieki za odpowiedz!!!Mam dzis 20 dzien cyklu
              • patka05 Re: do Lisiczki :) 23.02.05, 14:50
                Z tego co wiem, to białawy śluz jest efektem działania progesteronu, pojawia
                się po owulacji.

U mnie 25 dc, wczoraj brzuch paskudnie bolał, więc powoli przestaję się łudzić.

pozdrawiam, patka
                • maszamasza znowu się niecierpliwię... 23.02.05, 15:56
                  Cześć dziewczyny, jak samopoczucie? U mnie lekkie kłucia w dole brzucha. Po
                  przeczytaniu jednego listu z wątku "II krechy", albo "Udało się", nie wiem czy
                  wytrzymam z tym testem do 28 lutego smile). Jedna z dziewczyn napisała, że test
                  wyszedł w 24dc, 8 dni po owu!!! Ja jestem w 25dc, 10 dni po owu. Może
                  przynajmniej wytrwam do niedzieli żeby zatestować na spokojnie, a nie w
                  poniedziałek, gdy spieszę się do pracy. Chyba kupię Quick view, bo po ostatnim
                  kłuciu mam dość... . ( trafiłam na sadystkę jakąś). No to trzymajcie się i
                  dajcie znać jak się macie! m.
    • lisiczka24 :( 23.02.05, 16:20
      Właśnie bylam u mojej kuzynki ma pięknego 3 tygodniowego synusia poprosila mnie
      zebym byla jego matką chrzestną.Bardzo sie ucieszylam i wzruszylam ale patrząc
      na to małe cudo tak mnie wzieło że chyba nie wytrzymam tej
      niepewności.Dodatkowo mój mąż chyba nie przyjmuje do wiadomości ze mogło sie
      nie udać czeka na tą kruszynke tak bardzo jak ja
      • miaa26 Re: czekamy na II kreski :))) 23.02.05, 17:56
        Cześć dziewczyny!!!
        Też jak Wy nie wiem czy wytrzymam do poniedziałku z testowaniem .
        Objawy mam na dwie kerski , stale utrzymująca się wysoka tempka (37,5),takie
        dziwne ciepełko w podbrzuszu a co najważniejsze nie miałam złego dnia(nagłe
        zmiany humorku).Ale lepiej się nie nakręcać , bo potem znowu może być płacz...

Lisiczka, u mnie wszystkie koleżanki mają śliczne bobaski ,tylko mi nie
        wychodzi . A wszyscy ciągle się dopytują: -A kiedy wy ?
        Co mam im powidzieć,że próbuję od dawna i się nie udaje. Poprostu kłamię ,że my
        dzieci na razie nie chcemy....
        Oj znowu zaczęłam smucić .
        Trzymam za wszystkie dziewczyny kciuki! smile
        Pozdrawiam

• maszamasza Re: czekamy na II kreski :))) 23.02.05, 18:16
          Witajcie, widzę, że jest nas coraz więcej smile). Mnie znowu bolał brzuch jak na
          @,no a na piersiach pojawiły się lekko widoczne fioletowe żyłki (nigdy
          wcześniej tego nie zauważyłam).A poza tym "gdzie indziej" też zrobiłam się
          fioletowo - czerwona ( z każdym dniem coraz bardziej). Może sobie wmawiam, ale
          jeszcze nigdy nie widziałam tego u siebie. A jakie macie objawy? Czasem brak
          objawów to też objaw smile)) Pozdrawiam cieplutko - masza.
          • miaa26 Re: do Masza 23.02.05, 18:22
            Te żyłki na piersiach to chyba dobrze. Na jakiejś stronce wyczytałam, że to
            objaw ciąży no i pojawia się na początku.
            Życzę II pięknych kresek ...
            • maszamasza Re: do Mia 23.02.05, 18:36
              Dziękuję Ci za słowa otuchy. To już prawie rok starań, a właściwie przytulania
              na luzie. W końcu jednak zrobiłam w tym cyklu monitoring owu i może będzie
              nareszcie nasza upragniona fasolka! smile)) Dziękuję i pozdrawiam - m.
              • miaa26 Re: do Masza 23.02.05, 18:42
                Na pewno teraz się uda. Miałaś monitoring, więc wszystko było pod kontrolą wink
                Trzymaj się ciepło i informuj nas co się dzieje.
        • lisiczka24 Re: miaa26 23.02.05, 18:56
          wiem wiem u mnie podobna sytuacja prawie wszyscy nasi znajomi maja dzidzie!
          Doczekamy sie dzidzi zobaczysz zycze ci tego z całego serca.Zemdliło mnie dziś
          ale nie nakrecam sie jeszcze bo obawiam sie rozczarowania.
          • miaa26 Re:lisiczka 23.02.05, 19:04
            Mnie dzisiaj mdli od rana,ale się nie nakręcam, jak ty.
            Jak tylko przeczytam o jakiś objawach ciąży, to zaczynam je mieć.
            Chyba sama sobie wkręcam te wszyskie objawy...
          • maszamasza Re: DZIĘKUJĘ:))) 23.02.05, 19:05
            Ale fajnie dziewczyny, że jesteście. Jakoś łatwiej wytrwać w tej niepewności.wink)
            A tak poza tym, to odkryłam coś w sam raz dla nas na forum ciąża i poródsmile))
            Wątek pt. lutowo - kwietniowe starania. Podobno przynosi szczęście!smile)) Ja już
            dołączyłam . Chyba dałam się zupełnie zwariować ... :0 m.
            • slonkowa oszaleje.... 23.02.05, 20:50
              Dziewczyny...dzis mam sadny dzien. straszne klopoty w pracy..nerwy okropne!
              Dzisiaj jak ten kretyn zrobilam sobie test z porannego moczu (24 d.c.) i raczej
              nic nie wykazal. Dopiero po jakims czasie cien kreseczki-ale prawde
              powiedziawszy chyba byl w zlym miejscu....poza tym (wstyd sie przyznac!) widac
              go bylo ledwie dopiero po tym jak rozparcelowalam test na czesci pierwsze....no
              żenada. Okopnie sie denerwuje.... Jak nie uda sie w tym cyklu-to zostaje mi
              tylko in vitro... Ja chyba osiwieje do tego poniedzialku!
              Przemknelo mi przez mysl, zeby zrobic b-hcg z krwi-ale potem pomyslalam, ze to
              bez sensu-jeszcze brardziej sie bede stresowac. Czuje sie ciazowo (bylam juz w
              ciazy...choc nie mam dzieci nieststy sad( ). Piersi bola bardzo, sa obrzmiale,
              jajniki kluja, czasem tez czuje takie ukłucia pochwie. luz bialy i sporo. No i
              koszmarne zmeczenie!
              Straszne jest to czekanie. Im blizej tym gorzej!!!!
              Pozdrawiam
              slonkowa
              • miaa26 Re: do slonkowa 23.02.05, 21:03
                Witaj !!!
                Nie martw się, na pewno wszystko będzie dobrze.
                Z kolejnym testem wstrzymaj się do poniedziałku.
                Ja za Ciebie i Fasolkę trzymam kciuki!
                Jutro będzie lepszy dzień smile))
                • slonkowa Re: do miaa26 23.02.05, 21:22
                  Dziekuje Ci bardzo. Teraz juz będę czekać pokornie do poniedzialku. Mam takie
                  wrazienie, ze im blizej do terminu @ tym wolniej poolynie czas....
                  Jeszcze raz dziekuje za cieple slowa!!
                  Pozrdawiam serdecznie!
                  slonkowa
                  • miaa26 Re: do slonkowa 23.02.05, 21:31
                    Odliczam dni tak samo jak Ty.Dni strasznie się dłużą ,czas w pracy płynie
                    wolniej. Też mnie kusi aby zrobić test,ale postanowiłam- wytrzymam do terminu @.
                    Nasze złe samopoczucie jest spowodowane pewnie tą koszmarną pogodą ( u mnie
                    pada śnieg z deszczem i wieje zimny wiatr).Proponuję może jakąś dobrą herbatkę.
                    Trzymaj się ciepło!!!
    • ania239 :((( 23.02.05, 21:49
      cześć Wam,
      no i chyba nic z tego w tym miesiącu, ale jeszcze tak bardzo się tym nie
      przejmuję bo to pierwszy cykl starań po odstawieniu tabletek, chociaz nie
      powiem bardzo liczyłam na to że wyjdziesad. Własnie zaczęłam plamić i nie wiem
      czy to @ przyszła czy coś innego się dzieje. A jeszcze bardziej sie zdziwiłam
      że @ przyszła tak regularnie?? ( 28dni) w pierwszym cyklu po odstawieniu
      tabletek. Poczekam do jutra i zobaczę jak sprawa (@) się rozwinie.

pozdrawiam ania i życze więcej szczęścia
    • danik1 Re: kto testuje 28.02 ????????? 24.02.05, 15:52
      Witajcie!!!
      Dzisiaj u mnie 36dc. Z moich obserwacji wynika, ze owulacja byla juz dawno
      temu, wiec i @ juz powinnam dostac, a tym czasem nic. Robilam juz dwa testy,
      niestety wyszly negatywne. Z objawow mialam niewielki bol sutkow, juz mina a
      teraz mam straszne mdlosci!!! Nie wiem juz sama czy sie nakrecam i sobie
      wmawiam, czy co??? W pierwszej ciazy do 7tc. w ogole nie mialam nudnosci.
      Dopiero pozniej zaczelam wymiotowac (dalej niz widzialam). Mam jeszcze
      jeden "objaw" ewentualnej ciazy, sluz. Nie jest to taki wlasciwy sluz, ale caly
      czas mam uczucie mokra i mysle, ze to juz @. Przed terminem @ pobolewal mnie
      brzuch a teraz to calkowicie ustalo, no moze minimalnie. Bede testowac w
      niedziele 27.02. Jezeli to nie ciaza to juz nie wiem. Nigdy mnie tak nie mdlilo
      a trwa to juz kilka dni. Raz mocniej raz slabiej.
      Pozdrawiam Was wszystkie i zycze cudownych II kreseczek na
      testach!!!!!!!!! smile smile smile
      • lisiczka24 Re: kto testuje 28.02 ????????? 24.02.05, 16:19
        czesc dziewczyny

Co tam u Was?U mnie dzis jakies mdłosci ale przed @ tez mi sie to
        zdarzało.Wzrosła mi temp. do 37.7 a rano mialam 37.5 mam 21 dzien cyklu.Wczoraj
        pobolewal mnie brzuch a raczej miałam takie dziwne uczucie odretwienia i ciepla
        w podbrzuszu.Sama juz nie wiem co o tym myslec a na test zawcześniesad
        • lisiczka24 Re: kto testuje 28.02 ????????? 24.02.05, 16:21
          a cykle mam 27/28 dniowe to jeszcze mam czas na testowanie a juz bym chciala
          wiedziec
          • miaa26 Re: kto testuje 28.02 ????????? 24.02.05, 17:14
            Cześć dziewczynki!!!
            Co tam u Was słychać ?
            U mnie nie za ciekawie, za mną bardzo ciężki dzień w pracy .Jestem
            podłamana ,tempka mi lekko spadła 37,4(a stale miałam 37,5).
            Czyżby znowu sad((.......
            Lisiczka, a Tobie tempka rośnie smileCykle mamy tak samo długie
            Pozdrawiam
            • maszamasza temperatura...i zagnieżdżenie :))) 24.02.05, 17:34
              Cześć dziewczyny! Posłuchajcie co wyczytałam na www.fertilityfriend.com Otóż w
              ok. 7 - 10 dniu po owu ( ale to na pewno wiecie) dochodzi / może dojść wink) do
              zagnieżdżenia. Objawy jakie mogą temu towarzyszyć to jakaś niewielka zmiana w
              tempce / wachanie w dół lub w górę, pobolewanie podbrzusza jak na @ i / lub
              plamienie ( do tej pory słyszałam na forum tylko o plamieniu). Oczywiście
              piszą, że można nie mieć wcale tych objawów i być w ciąży, albo je mieć i nie
              być sad((. No ale pomyślałam, że warto o tym wiedzieć. U mnie dziś 11 dzień po
              owu i wczoraj bolało mnie podbrzusze jakoś tak mocniej, a tempka najpierw
              spadła w 9 dniu po do 37,0 (już myślałam, że to ta wstrętna @), a dziś w górę
              do 37, 3. Staram się nie nakręcać, ale... nie udaje mi się to wcale. Trzymajcie
              się dziewczynki cieplutko, pozdrawiam - masza.
    • slonkowa Re: kto testuje 28.02 ????????? 25.02.05, 09:38
      Oj...wlasnie stracilam nadzieje...Dzis jest moj 26 d.c. i wczoraj wieczorem
      mialam takie @-owe bole brzucha i dreszcze a dzis rano duzo sluzu zabarwionego
      na taki rdzawy kolor z kikoma czerwonymiu"żyłkami". W poprzednich kilku cyklach
      zdarzaly mi sie plamienia przed @. No i chyba sie nie udalo...Totalna zalamka.
      Na implantacje to chyba byloby za pozno, prawda? Kurcze, a mialam taka
      nadzieje. Czulam sie totalnie ciazowo, tak jak wtedy, kiedy bylam w ciazy.
      Kurcze...załamie sie...
      • maria70 Re: kto testuje 28.02 ????????? 25.02.05, 09:56
        nie załamuj się, następnym razem sie uda, idzie wiosna a z wiosna nadzieje
        rosnąsmile
        • slonkowa Re: kto testuje 28.02 ????????? 25.02.05, 10:24
          lekarz powiedzial mi, ze najpewniej moja ostatnia proba a potem juz tylko in
          vitro.... sad(
          Jestem juz strasznie zmeczona i dolowana tym czekaniem i nadzieja i jakos tak
          mnie to plamienie dobilo bo strasznie uczepilam sie mysli, ze ten ostratni raz
          wlasnie sie uda...
          Sorki ze tak marudze...
          Pozdrawiam i dziekuje Wam za wszystkie cieple slowa!
          Trzymam kciuki!!
          • lisiczka24 Re: kto testuje 28.02 ????????? 25.02.05, 11:03
            Ja juz sama nie wiem temp mam 37.5 rano pod wieczór 37.7 a wczoraj wieczorkiem
            troche bolał mnie brzuch jak na @ powinnam ja dostac 2.03 jak myslicie na test
            jeszcze zawczesnie?Juz nie moge wytrzymac ale pewnie nic nie wykryjesadJest mi
            niedobrze ale jak juz pisałam wczesniej przed @ tez czasem miewam takie
            mdłosci.Co jest dziwne ze przed @ tak juz nawet tydzien przed nia bola mnie
            piersi a teraz troche mi spuchły ale nic mnie nie bolą.Mam dość tych domysłow!!!
            • patka05 Re: kto testuje 28.02 ????????? 25.02.05, 11:32
              Cześć dziewczyny, ja też nadal czekam. Jakieś 8 dni po owu zaczął mnie boleć
              bardzo brzuch, jak na @, trwało to kilka dni, wiec sie przestałam "nastawiać",
              natomiast od dwóch dni mnie już nie boli- co też nic nie znaczy, bo zawsze tuż
              przed @ przestawał mnie boleć suspicious Objawy ciążowe są wszystkie (mdłości,
              zmęczenie, tempka, i inne)- poza, dla mnie jedynym wiarygodnym- rozciąganiem
              się macicy- czułam je w pierwszej ciąży, poznałabym i teraz. Reszta objawów
              jest pewnie powodowana przez luteinę. Dziś biorę ją ostatni raz i czekam z
              testem do poniedziałku. Zobaczymy, ale przeczucie mi mówi, że tym razem w ciąży
              nie jestem...

do poniedziałku już niewiele czasu zostalo, spotkamy się tu i pogratulujemy
              tym, którym się udało- a potem udamy się na wątek starań marcowych smile Wiosna
              idzie- optymizm jest najważniejszy wink

pozdrawiam,
              patka
    • maria70 Re: kto testuje 28.02 ????????? 25.02.05, 12:40
      własnie wyszłam w czasie parcy do apteki, kupiłam test, zrobiłam i wyszła tylko
      jedna kreska, kurcze a miałam nadzieje, co prawda powinnam to zrobic z
      porannego moczu ale nie wytrzymałam, najwyżej w niedzile zrobie drugi raz, ale
      szkoda miałam nadzieje
      • slonkowa Re: kto testuje 28.02 ????????? 25.02.05, 13:06
        znam to...nic sie nie łam, to najczesciej jest za wczesnie. Wytrwaj do
        poniedzialku, dasz rade!Trzymam kciuki za 2 dkrechy!!
        Pozdrawiam
        slonkowa
        • lisiczka24 Re: kto testuje 28.02 ????????? 25.02.05, 13:13
          Witam w klubie!! Ja tez dzis zrobiłam test i jedna krecha.Jaka jestem głupia!!!
      • lisiczka24 Re: kto testuje 28.02 ????????? 25.02.05, 13:15
        Mam urlop więc już w domu dostaje totalnej korby!!!
      • lisiczka24 Re: maria70 25.02.05, 13:44
        czesc a kiedy masz miec @ oczywiscie zycze ci zeby jej nie bylo!ja zrobilam
        test 1 krecha jestem 5-6 dni przed @ powoli mam watpliwosci czy cos z tego
        wyszlo sad
        • maria70 Re: maria70 25.02.05, 14:01
          co do terminu to trudno mi tak w 100% określic. w grudniu niestyety miałam
          zabieg (ciążą obumarła w 10 tyg) ale o dziwo mimo różnych wieści o długim
          terminie oeczekiwania na @ przyszła po 4 tygodniach, cykle mam 29-29 dniowe. co
          prawda ostatni miałam pierwsze plamienia w sobote i w niedzile nic nie leciało
          (myslałam, ze to po zabiegu cos się rozregulowało ), potem na dobre przyszła w
          poniedziałek,i nie wiem czy mam liczyc od piatku czy od niedzilei? więc
          spodziewam się od soboty do poniedziałku. Troche bolą mnie cycochy, ale już
          sama nie wiem czy to od stanika? troche mi się przytyło no i urosły - a
          narazie nie chce kupować nowego - bo licze, ze będa rosły od ciążywinkno i
          tłumacze sobie, ze robiłam test z moczu z dnia a nie z nocy, bo przy ew tak
          wczesnej ciązy najlepiej robić rano. No nic zobacze do poniedziałku, a Ty kiedy
          robisz test?
          • lisiczka24 Re: maria70 25.02.05, 14:45
            @ mam miec 2.03 mam zamiar w poniedziałek ale jak wytrzymam to poczekam do
            2.03.Ten mój dzisiejszy test to był kompletny spontan tez nie z moczu po nocy
            wiec moze jest nadziejasmileTempke mam ciagle wysoką bo 37.5/37.7 dzis mam takie
            dziwne uczucie w brzuchu zupełnie jakbym miala jajeczkowanie cos mnie ciągnie i
            kłuje.Kurcze tyle ludzi ma wpadki a tu człowiek sie stara i chce i tyle sie
            musi nagimnastykowac!Mnie juz nachodza rózne mysli niekoniecznie pozytywne ale
            staram sie je wyrzucic z głowy!
            Trzymaj sie cieplutko musi byc dobrze,dawaj znac co sie dzieje razem jakos
            przetrwamy w koncu wszystkie jedziemy na tym samym wózku!Upragnione 2 krechy w
            koncu sie nam objawiomsmile
            • maria70 Re: maria70 25.02.05, 15:07
              co do bóli, to w mojej pierwszej ciązy też tak z 4-5 dni przezd @ pobolewal
              mnie brzuch, jeszcze mówiłam do kolezanki, ze pewnie zaraz dostane@, w sobote
              nie dostałam zrobiła test i był pozytwny, dalej to juz historia.
              Nic poczekamy zobaczymy
              • miaa26 Re: :((( 25.02.05, 21:24
                Cześć dziewczynki!!!

U mnie tempka leci w dół 37,2, więc czekam na wstrętną @.
                Trochę znowu się podłamałam. Mam już dosyć brania kwasu foliowego, mierzenia
                tempki , obserwacji śluzu ....
                Trzeba się wybrać w końcu na te badania.

pozdrawiam Was gorąco

MASZA A CO U CIEBIE???
                • lisiczka24 Re: :((( 25.02.05, 22:09
                  A kiedy masz spodziewany termin @?temp masz ciągle spora! jaka mialas wczesniej?
                  Ja juz nie wiem co o tym wszystkim myslec ja mam 37.5/37.7 a zaczyna mnie bolec
                  brzuch jak na @ wprawdzie nie sa to silne bóle takie dziwne raz mam uczucie jak
                  bym miala jajeczkowanie a innym razem na @Tez mam dosyc a dopiero
                  zaczynam.Trzymaj sie!!!
                  • miaa26 Re: :((( 25.02.05, 22:29
                    Termin @ mam na 28.02. Moja tempka spada do dwóch dni, po owulacji miałam stale
                    37,5 . Wczoraj 37,4 no a dzisiaj rano 37,2. To, ,że jest wysoka to raczej nic
                    nie znaczy,ale spada a to oznacza nadejście @!!!
                    Te bóle brzucha są pewnie takie jak zawsze, tylko my jesteśmy bardziej
                    wyczulone.Poczekamy razem na @ ,a za miesiąc znowu będziemy razem testować smile))

KEDYŚ MUSI SIĘ UDAĆ....
                    • patka05 Re: :((( 25.02.05, 23:03
                      Dziewczyny, nie smućcie się, póki @ sie nie pojawi- zawsze jest nadzieja smile Ja w
                      pierwszej ciąży miałam bóle jak na miesiączkę i byłam pewna, PEWNA, że ją
                      dostanę... więc nawet testu nie robiłam. @ się spóźniała, 4 dni po terminie na
                      teście dwie piękne krechy smile

Dlatego teraz, mimo bólu podbrzusza- czekam z nadzieją na poniedziałek smile

pozdrawiam,
                      patka
                      • miaa26 Re: :) 25.02.05, 23:33
                        Byle do poniedziałku... a potem zobaczymy.

Dzięki.
        • patka05 Zrobiłam test!!! :))) 26.02.05, 09:35
          Dziś mój 28 dc, dwa dni do terminu miesiączki, ale nie wytrzymałam, kierowana
          dziwnym przeczuciem (ciągnęła mnie wczoraj macica) zrobiłam dziś rano test. I
          mam DWIE KRESKI!!!!! smile
          Tak się cieszę! smile

Przesyłam ciążowe fluidki!!! smile
          • lisiczka24 Re: Całuski dla Ciebie i fasolki!!!! 26.02.05, 10:02
            Gratuluje!!!!!!!!Na mnie tez przyjdzie czas smile
            • lisiczka24 Re:kto testuje 28.02 ????????? 26.02.05, 15:41
              Dziewczynki co tam dzisiaj u Was?Tempka mi sie trzyma a brzuch boli na @ sad az
              mnie glowa boli
              • miaa26 :))) 26.02.05, 18:34
                • miaa26 Re: :))) 26.02.05, 18:37
                  Witajcie !
                  Jakie miłe wiadomości- patka GRATULUJE !!!! Łapię fluidki smile))
                  U mnie tempka w górę 37,4 ,już sama nie wiem co myśleć.....

Czekam na dalsze dobre wieści , musi być więcej II kreseczek!!!

POZDRAWIAM
    • slonkowa Re: kto testuje 28.02 ????????? 26.02.05, 18:51
      patka, gratuluje i pozdrawiam!!!
      Trzymam tez kciukasy za reszte!!! ja juz wlasciwie stracilam nadzieje, brzych
      mnie boli okresowo (ale nie bardzo) i mam dalej takie rdzawo-różowe plamienia.
      Oj... a taka mialam nadzieje...
      pozdrawiam
      slonkowa
      • magdallenka07 Re: kto testuje 28.02 ????????? 27.02.05, 10:09
        Czuję ją w kościach ,jutro zjawi się u mnie sad
        Tempka znowu mi spadła 37,2.
        Czkam na dobre wieści od reszty dziewczyn.
        pozdrawiam
        • magdallenka07 Re: kto testuje 28.02 ????????? 27.02.05, 10:28
          A zapomniałam napisać coś o sobie
          Ten wątek podczytywałam od początku jak powstał.Jest to mój pierwszy cylk
          starań byłam pewna ,że się uda.Byłam na badaniach i lekarka twierdzi,że jest
          wszystko ok.
          Trzymam za resztę dziewczyn kciuki
      • miaa26 Re: :) 27.02.05, 11:08
        Witajcie dziewczynki!
        Nie ma to jak się wyspać .Dziś odpuściłam sobie wstawanie o 6 rano !!! i
        mierzenie tempki.Postanowiłam się wyspać po ciężkim tygodniu pracy.
        I od razu lepiej się czuję smile))
        Jutro nie testuję , poczekam cierpilwie czy przyjdzie @ czy nie?
        A jak przyjdzie to znowu będziemy z M próbować do skutku!!!
        Nie poddamy się smile))

Miłej niedzieli
        • lisiczka24 Re: :) 27.02.05, 11:56
          czesc!
          U mnie tempka sie trzyma ale brzuszek boli na @ wczoraj normalnie myslalam ze
          juz dostane sad Szczerze mówiąc juz sie niełudze testu raczej tez juz nie bede
          robiła po piątkowym testowaniu odeszlam mi ochota sad za 3 dni powinnam miec @
          więc wszystko sie wyjasni.Wczoraj bylismy z mezem u znajomych maja fajnego
          maluszka,kumpelka pocieszala mnie ze w obu ciązach miala uczucie ze dostanie @
          nawet chodzila pare dni z podpaska ale jakos mnie to nie przekonuje.Pozdrawiam
          wszystkie testujace w poniedzialek!
          • maria70 Re: :) 27.02.05, 13:25
            Witam, dzis kupiłam kolejny test, zrobiłami nic, chciaz miałam nadzieje, no cóz
            pewnie jutro dostane @ a jak nie to na koniec tygodnia zapisuje sie do gin. No
            cóż widocznie nie ten czassad
    • lisiczka24 Re: kto testuje 28.02 ????????? 27.02.05, 21:41
      Jestem roztrzesiona jak galareta nerwy siegaja zenitu a to wszystko za sprawa
      tej wstretnej @ która zaczyna mnie powoli dopadac i teraz bedzie mnie meczyc az
      w koncu przyjdzie na dobresad wiec po marzeniach o fasolce przynajmniej w tym
      miesiacu!
      • miaa26 Re: Lisiczka :) 27.02.05, 22:27
        Lisiczka nie martw się, za mięsiąc znowu razem będziemy razem odliczać aż w
        końcu się uda.
        U mnie dzisiaj zero bóli brzucha, ogólne dobre samopoczucie.
        Tylko po 10 godzinach snu śpię na stojąco.

Trzymaj się ciepło smile))
        • lisiczka24 Re: miaa26 27.02.05, 23:48
          Dzięki za pocieszenie!To moj pierwszy cykl staran wiec nie trace nadziei
          chociaz wiadomo-liczylam ze moze jednak sie udalo.Zycze Ci wiecej szczesciasmile
      • patka05 Re: kto testuje 28.02 ????????? 28.02.05, 10:20
        Dziś rano zrobiłam drugi test i tym razem druga kreseczka pojawiła się
        blyskawicznie, i to dużo wyraźniejsza niż w sobotę. smile Już chyba mogę zacząć
        wierzyć w to, że jestem w ciąży!!! smile))
        A jak u Was, dziewczyny? Testowałyście dziś rano?

pozdrawiam,
        patka & dzidzia 5tc smile
        • lisiczka24 Re: kto testuje 28.02 ????????? 28.02.05, 11:39
          No właśnie dziewczyny jak tam wasze testy?Odezwijcie sie!Patka jeszcze raz
          wszystkiego dobrego teraz jestes ich dwojesmile
          • maszamasza Re: kto testuje 28.02 ????????? 28.02.05, 13:53
            Kochane dziewczyny, postanowiłam wytrwać do 2 marca i dopiero wtedy zatestuję i
            dam Wam znać. Jak na razie tempka się utrzymuje, a brzuch pobolewa od czasu do
            czasu właściwie od owu... . A poza tym innych objawów brak, nie licząc
            większych piersi smile)), ale biorę luteinę, więc to może od tego. Trzymajcie się
            cieplutko, trzymam za Was strasznie mocno kciuki i cieszę się z Tymi którym się
            udało!!! Pozdrawiam - masza.
            • slonkowa Re: kto testuje 28.02 ????????? 28.02.05, 16:11
              Czesc dziewczyny, gratuluje jeszcze raz wszytki tym, ktorym sie udało!!!
              U mnie ostatecznie kicha....strasznie jest miz zle..nie wiem vo robic dalej...
              Ale milo bylo czekac tu z Wami. Pozdrawiam
              slonkowa
              • lisiczka24 Re: kto testuje 28.02 ????????? "slonkowa" 28.02.05, 16:25
                Ja mam bóle brzuszka małpowate i silne mdłosci bardzo silne ale na 99,9% to @
                nawet nie robie testu bo szkoda kasy lepiej kupic nastepna pake foliku!Nie chce
                widziec 1 krechy bo juz mialam watpliwa przyjemnosc ogladac ja w piatek!
                • miaa26 Re: OD MIA 28.02.05, 20:42
                  Kochane dziewczynki !

Ja już odpadam , ONA @ przyszła!!!!
                  Może się uda następnym razem.

Życzę powodzenia reszcie dziewczyn

Trzymam kciuki smile))
                  • maszamasza do niecierpliwych :)) 28.02.05, 21:21
                    Witajcie dziewczyny, kupiłam dzisiaj test i musiałam walczyć ze sobą żeby go
                    nie zrobić. Ale wytrwałam i oby tak do środy! Pozdrawiam Was wszystkie b.
                    serdecznie i nie martwcie się jeśli przyszła już ta niechciana @. Za chwilę
                    znowu może się udać, zobaczycie! Trzymajcie się, Wasza masza smile))
    • maria70 Re: kto testuje 28.02 ????????? 01.03.05, 10:36
      a ja nie jestem ani w ciązy ani nie mam@, już chyba w tej sytuacji wolę jak mam
      @ w terminie, bo teraz dodatkowy stres, pewnie dziś kupie test i znowu zatestuje
    • maszamasza Jutro testuję!!! 01.03.05, 21:01
      Cześć dziewczyny, co u Was? Ja jutro testuję i bardzo się denerwuję.Wiem, że
      nie powinnam się nastawiać, ale to nie takie proste, zwłaszcza, że miałam w tym
      cyklu monitoring owu i wszystko było w porządku. Tempka cały czas ok. 37.2
      (trochę wyższa niż tuż po owu), a dzisiaj po raz pierwszy w życiu poczułam
      lekkie mdłości. Trzymajcie za mnie kciuki, dobrze? Pozdrawiam Was serdecznie i
      odezwę się jutro! masza. smile))
      • miaa26 Re: Kciuki 01.03.05, 21:30
        Masza !
        Trzymam za Ciebie mocno kciuki !!!
        Wierzę ,że Ci się udasmile)))

Pozdrawiam
    • marmon29 Re: kto testuje 28.02 ????????? 01.03.05, 22:25
      hej
      to oczekiwanie na tą strętną @ to chyba najgorsza rzecz w całym cyklu!!1
      Gratuluję Patce i innym którym się udało - szczęściary!!!!!!!
      ja czekam do czw - pt i trzymam za wszystkie kciuki!!!!!!! aby na święta móc
      podzielić się z bliskimi dobrymi wiadomościami!!! smile
      Marlena
      • miaa26 :((( 02.03.05, 05:46
        Witajcie dziewczynki!

Wczoraj miałam koszmarny dzień.Moja @ rozkręciła się na dobre.Cały dzień
        powtarzałam sobie, to nic za miesiąc się, uda jak nie to za dwa.Byłam twarda
        mimo, że w środku .........a tego nie idzie opisać.
        Wieczorem nie wytrzymałam, pękłam i rozbuczałam jak małe dziecko sad((
        Ale mi trochę pomogło.
        Gdyby któraś z Was miała doła i miała ochotę pogadać moje gg.3250332, będę
        wieczorem.

Czekam na dalsze DOBRE wiadomości od Was!!!!!!!!!
        • maszamasza Re: :((( 02.03.05, 07:20
          Cześć Mia, jestem z Tobą. W dodatku u mnie też jedno wielkie
          rozczarowanie ... . Dziś rano zobaczyłam jedną wstrętną krechę i nie wiem co
          teraz. Myślałam, że się uda, zwłaszcza,że był ten monitoring. Myślałam, że
          oszczędzę stresu mojemu m. i nie będzie trzeba badać nasionek i całej reszty.
          Dużo myślałam, ale jak widać nic z tego nie wyszło. No i powracają
          pesymistyczne myśli związane z zapaleniem jajników, które miałam ok 10 lat
          temu. Lepiej będzie jak skończę już te smutki, bo całkiem się rozkleję.
          Dziewczyny, trzymajcie się jakoś. Mia nie daj się. Może następny cykl będzie
          nasz?! smile) Pozdrawiam, m.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka