bach28 15.04.05, 19:03 Witam! mam do Was pytanie kiedy najlepiej zrobić test tzn po jakim czasie od przytulania a jeszcze przed mesiączką. Wiem że są testy które można zrobić ok. tydz po ale czy są wiarygodne? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bach28 Re: kiedy teścik 15.04.05, 19:44 dzięki nie wiem czy będę w stanie tyle czekać. Mam synka 3 letniego a w grudniu poroniłam drugą ciążę. Pozbierałam się już jakoś i teraz jedyny mój cel to chęć posiadania następnego maleństwa. przeogromna chęć dlatego tak bardzo dłużzy mi się ten czas. Pozdrawiam wszystkie teraźniejsze i przyszłe mamusie Baśka Odpowiedz Link
annalalik Re: kiedy teścik 15.04.05, 19:55 Mozesz robic wczesniej ale wtedy test jest niepewny no i po co sie rozczarowywac? Lepiej poczekaj do dnia spodziewanej @ i jesli nie przyjdzie to zrob test (najlepiej z rannego moczu). Powodzenia Odpowiedz Link
ata76 Re: kiedy teścik 15.04.05, 19:07 chyba najlepiej nie wcześniej niż 10 dni od przytulania, ale tak najpewniej to tak jak mówi przedmówczyni Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: kiedy teścik 15.04.05, 22:12 możesz zrobić 10 dni po owu test z krwi, chociaż też może jeszcze nie wyjść Odpowiedz Link