annalalik Uff 13.05.05, 17:58 Obiadek zrobiony i zjedzony (Warzywa z kurczakiem i pieczarkami duszone) Kolezance pomoglam. Jeszcze raz zmyłam podłoge w sali do szkolenia. PADAM!!! KRUSZYNKO - test robiłam - nie wiem chyba za wczesnie (8dpo) no i to tak jakby mnie ktos w głowe dał na otrzeźwienie. Już nie robię sobie nadziei. Odpowiedz Link
kruszyna75 Cytruś 13.05.05, 18:07 Suuuuuuuuuper, że znów będziesz w Polsce, odetchniesz trochę i na pewno humorek Ci się poprawi ))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
kruszyna75 Ania!!!!!!!!!! 13.05.05, 18:10 Czy ja mam Cię do pionu postawić? Jeżeli robiłaś 8 dni po owu to ma prawo nie wyjść. Miałaś teraz chyba później owu niż normalnie, prawda? Nic jeszcze nie jest przesądzone. Ja Ci nie mówię, że na pewno jesteś w ciąży, ale, że na pewno szansa jeszcze jest. Poczekaj jeszcze kilka dni, jak nie przyjdzie @ to powtórz test. A Duphaston nadal bierzesz? Odpowiedz Link
annalalik Re: Ania!!!!!!!!!! 13.05.05, 18:12 Owu miałam w 17 dc Mozliwe ze test za wczesnie Duphaston biore ALE NIE CZUJE TEGO!!! Wręcz czuję, ze nie jestem.... Zresztą sama nie wiem co czuc Zatestuje pewnie w przyszłym tygodniu jesli @ nie przyjdzie. Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: Ania!!!!!!!!!! 13.05.05, 18:23 Aniu powiem Ci tak, w przedostatnim cyklu (kiedy jeszcze nie było ciąży), to ja byłam prawie pewna, że jestem, że piersi ppowiększone, że prg baaaaaaaaaaaardzo wysoki i w ogóle ja właśnie tak czułam. I co? i dupa blada nie byłam. A w tym cyklu co zaszłam w ciążę, to ja w ogóle nic nie czułam, może dlatego, że się nie wsłuchiwałam w organizm tak namiętnie, żeby znów sie nie rozczarować. Tak to było u mnie Owu miałaś w 17dc i jeżeli fazę lutealną będziesz miała tak długą jak ostatnio to możesz spokojnie poczekać jeszcze 4-5 dni minimum, a przynajmniej do ostatniego dnia brania duphastonu. jak patrzę na te twoje wykresiki to ten obecny ładniej wygląda niż poprzedni ))))) Anuś, jeszcze nic nie jest przesądzone, także jak narazie masz prawo myśleć optymistycznie )))))))))))) Odpowiedz Link
asiulka1976 nadzieja 13.05.05, 18:14 nie moge znalesc wiersza o nadziei ale te tez sa super może odpowie na maila odezwie się na gg odbierze telefon a cisza wynika tylko ze złośliwości przedmiotów martwych może przyjdzie na spotkanie a jej spóźnienie to tylko złośliwy zbieg okoliczności może jednak myśli o mnie ciepło a chłód jest wytworem tylko wybujałej wyobraźni wiele tych może jakże łatwo i wygodnie uciekać od rzeczywistości do krainy nadziei ale czy nadzieja nie powinna umierać ostatnia Odpowiedz Link
asiulka1976 nadzieja........ 13.05.05, 18:12 Mówią o niej Ledwo tlące się światełko Na końcu ciemnego tunelu Mówią też Że to matka głupich I lekkomyślnych Często słyszę Że już nie ma żadnej Albo żeby jej sobie nie robić A czy nie można by Tak lirycznie Dogłębnie Tak prosto Pięknie I skromnie Powiedzieć o niej Nadzieja Odpowiedz Link
ewaq Re: He, he, myślał że ja taka blondynka 13.05.05, 18:49 ze sobie blokady nie zdejme )) Uff... ale się naczytałam! Nitka, nie trzymaj nas w napięciu do niedzieli... (tu robię oczy kota ze Shreka 2) Odpowiedz Link
asiulka1976 Winowajczyni !!!!!!! 13.05.05, 18:53 chyba odnalazłam pierwszy watek forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19585&w=21372938 zastanawiacie sie kto zaczał nasze posta i przez kogo codziennie zagladamy TU z ciekawosci ja juz z nałogu to JAGODA !! proponuje aby na jej czesc wymyslic jutrzejszy tytul postu Odpowiedz Link
annalalik Re: Winowajczyni !!!!!!! 13.05.05, 18:57 Mnie jutro moze wogole nie byc na forum A jesli bede to bardzo rzadko (szkolenie a potem spotkanie z kolezanka z Warszawy) Odpowiedz Link
asiulka1976 do posmiania 13.05.05, 19:00 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=585&w=23862066&v=2&s=0 Odpowiedz Link
ewaq Re: Ania 13.05.05, 19:08 a Ty to się lepiej tak nie forsuj (to dalszy ciąg mojego krakania) Odpowiedz Link
nitka111 Re: Cz jeszcze tu jesteście?????????? 13.05.05, 21:06 Ja dopiero teraz jestem ))) Odpowiedz Link
tuptuch Re: Cz jeszcze tu jesteście?????????? 13.05.05, 21:17 czesc niteczko, mnie tez tu dzis nie bylo, bo jakos ostatnio czasu malo. Odpowiedz Link
tuptuch Re: Cz jeszcze tu jesteście?????????? 13.05.05, 21:18 A co tam u ciebie? jak minął dzien? Odpowiedz Link
nitka111 Re: Cz jeszcze tu jesteście?????????? 13.05.05, 21:23 Dobrze, mimo że 13 piątek. Kupiliśmy autko. A tak dla siebie kupiłam test )) Odpowiedz Link
tuptuch Re: Cz jeszcze tu jesteście?????????? 13.05.05, 21:26 i co???? mów szybko. zrobiłaś?? Odpowiedz Link
nitka111 Re: Cz jeszcze tu jesteście?????????? 13.05.05, 21:27 Nie kochana, poczytaj wyżej moje ogłoszenie )). Tak że w niedzielę sprawdzać pocztę. Odpowiedz Link
tuptuch Re: Cz jeszcze tu jesteście?????????? 13.05.05, 21:29 sprawdzę niteczko i mam nadzieję, że wynik będzie taki jak ma być. Odpowiedz Link
cleodark Ja jestem i dobrze,że wieczór:))))) 13.05.05, 21:25 Lepiej późno się zgłosić niż wcale)) Odpowiedz Link
cleodark Witaj, Witaj:))) 13.05.05, 21:28 Właśnie wróciłam od fryzjera i mi się błogo zrobiło, jakaś ładniejsza jestem czy cósik takiego Odpowiedz Link
annalalik Ja tez jestem 13.05.05, 21:28 koniec dnia a ja napilam sie w koncu kawy !! uff Asiulka mnie otrzezwila z moimi objawami (czyt. bolące piersi) - to efekt brania duphastonu! ot co! Odpowiedz Link
cleodark Kochana Dyżurna:)) 13.05.05, 21:30 Aniu, też kawusię popijam i bezstresowo piszę bo mój luby do dentysty poszedł więc nie będzie stękać,że siedzę przy kompie, o Odpowiedz Link
nitka111 Re: Kochana Dyżurna:)) 13.05.05, 21:31 J też mam spokój, no czasem monsz podejdzie do okna luknąć na nasz nowy nabytek )) Odpowiedz Link
tuptuch Re: Ja tez jestem 13.05.05, 21:30 czesc Aniu, oj przykry jest taki zimny prysznic, przykry, ale czy to jest pewne? Odpowiedz Link
annalalik Re: Ja tez jestem 13.05.05, 21:31 niby nie ale... wole tak myslec wiesz... jakos tak łatwiej znow czuje ze jednak mi nie jest dane ... Odpowiedz Link
tuptuch ANIU!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.05.05, 21:33 na pewno jest ci dane, tylko troszkę wiary i cierpliwosci. no i chyba więcej luzu. zobaczysz. ja w to wierzę, bo wierzę w ciebie. będziesz jeszcze wspaniałą mamusią. Odpowiedz Link
annalalik Madziu 13.05.05, 21:35 luz to ja mam - tylko tak pms chyba nadchodzi - albo ten dzien taki beznadziejny poprostu. Jutro bedzie moze lepiej (mimo ze musze o 6:00 wstac) Nie przejmuj sie mna Odpowiedz Link
tuptuch Re: Madziu 13.05.05, 21:36 Bedę się tobą przejmować, bo cie lubie Aneczko i nic na to nie poradzę. a jutro będziesz miała lepsze samopoczucie, to pewne. Odpowiedz Link
tuptuch Re: Madziu 13.05.05, 21:38 a ja chciałam wam powiedzieć, że chyba coś czuję, ale nawet boję się o tym myśleć. Odpowiedz Link
annalalik Re: Madziu 13.05.05, 21:38 Dzieki jutro napewno bedzie lepiej ... jesli z bolu w nocy nie zdechne - wieczorem z moimi piersiami jest gorzej niestety (znów sutki spuchły i tak strasznie bola przy dotyku jakimkolwiek) szkoda gadac Odpowiedz Link
cleodark a ja mam pytanko 13.05.05, 21:42 Dziewczynki, Jak byłam u ginki wczoraj to ogarnęła mnie pomroczność jasna i się nie zapytałam czy mam brać w tym cyklu ( bezowulacyjnym notabene) duphaston. To jest 19 dc i @ ma być ok, 28 dc , czy się szprycować czy nie? co sądzicie?? Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: ja pierniczę Kobity 13.05.05, 21:45 aaaa śjakoś tak kuwa czułam, w pon gin - obiecala zacząc wspomaganie od tego miecha ale najpewenij to urlop musze wziac, bo z robota czeba mi zbastowac Odpowiedz Link
tuptuch Kąpiel 13.05.05, 21:46 dziewczynki, obowiązki wzywają, D w wannie i Juluś w wannie. Odpowiedz Link
tuptuch Re: Kąpiel 13.05.05, 21:47 ale wrócę, tylko nie wiem, czy juz nie bedzie za pozno. bede was szukac. pa Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: Kąpiel 13.05.05, 21:47 ja jeszcze pobędę - jakoś się tu relaksuję ... Odpowiedz Link
nitka111 Re: ja pierniczę Kobity 13.05.05, 21:43 Uuuuuuuu, no to dziwię się że ja nie, może coś w tym jest.... Odpowiedz Link
tuptuch ............ 13.05.05, 21:43 Aniu, to moj 21dc, wiem wiem co powiesz..... temperaturka, i tak dalej, ale ja tak jakoś się czuję inaczej.........................no, ale rownie dobrze to może być pogoda???? Niteczko, my też mamy forda, tylko mondeo i się sprawuje całkiem dobrze, więc niech i wam się dobrze jeżdzi. Chwilko, dlaczego ten dzień dał ci się we znaki? Odpowiedz Link
annalalik Re: ............ 13.05.05, 21:46 Magda - jesli to czujesz to sie ciesze - masz juz wprawe wiec wiesz jak to jest. Oby Twoje przeczucie sie sprawdziło. Z całego serca Ci tego zycze! Odpowiedz Link
jedna_chwilka Cuś się doczytałam, że jakaś Zbrodnia i Kara 13.05.05, 21:49 i jakiś post niby pod imieniem.... więc dementi: jak się tam doczytacie, to ja zaczęłam gadkę z Cytrusowo i to jej należo się honory Odpowiedz Link
cleodark Dobranoc 13.05.05, 21:54 Muszą kończyć, pięknych snów Wam życzę i do zobaczenia. Odpowiedz Link
nitka111 Re: Dobranoc 13.05.05, 21:58 No ja też mówię dobranoc, gardło mnie boli i ja mam zrobić????????? Traktować jakbym była, czy nie była ((( Odpowiedz Link
cleodark Re: Dobranoc 13.05.05, 21:58 Aniu, słoneczko moje, ja nie mam cyfrówki i mogę pocztą taką zwykłą wysłać. Póki co to opiszę hym, mam nadzieję,że obiektywnie o: 162 wzrostu, waga 53, włosy brązowe (ale teraz lekko blond, dobry fryzjer) oczy brązowe, mój kochany mówi,że ładna babka jestem (no ale co może powiedzieć innego, wałkiem w łeb inaczej) Odpowiedz Link
annalalik Ja tez ide 13.05.05, 21:57 wykapac sie i spac - jutro wczesnie wstaje (o ile wogole zasne) 3majcie sie cieplo pa Odpowiedz Link
jedna_chwilka Brzuch mnie boli 13.05.05, 21:58 nie mogę siedzieć przy kompie, pardonsik... ucałuję Was tylko na dobranockę aha... mogę tylko dodac, ze wyszlam znowy b. pozno a poniewaz mieszkam teraz na obrzezach Wwy, to nie mialam sily isc do autobiustu zamowilam se taksi, jechalam ze starym prykiem ktory przelaczyl bajke z radiowej jedynki na Radio Maryja, podczas drogi wiec mialam okazje odmowic Zrowaske i Pod Twoja Obrone... I nagle cierpiarz wyrwany z zadumy powiedział "To Radio to POTĘGA" - chodzilo mu o R.M. - pomyślalm, że jestem okropna grzesznica skoro mnie to pod koniec dnia spotkalo Odpowiedz Link