Dodaj do ulubionych

31 dzień cyklu, blada kreska, a dziś spadek tempki

07.06.05, 09:14
31 dzień cyklu, wczoraj blada kreska, a dziś spadek tempki, co o tym
sądzicie??
Cykle 29/33
Obserwuj wątek
    • gocha500 Re: 31 dzień cyklu, blada kreska, a dziś spadek t 07.06.05, 09:17
      ojjjc to moze oznaczac ze bedzie @@@@@@!!!!a o ile ci ta tempka spadla????
      • marmon29 Re: 31 dzień cyklu, blada kreska, a dziś spadek t 07.06.05, 10:24
        z 37,25 na 37,15
        testu dziś nie robiłam
        mam zamiar zrobić jutro rano, a może dziś wieczorem ??
        • edyta0 Re: 31 dzień cyklu, blada kreska, a dziś spadek t 07.06.05, 10:26
          Zrób jutro - będzie bardziej wiarygodniejszy. Oby był szczęśliwy!
        • portalegre Re: 31 dzień cyklu, blada kreska, a dziś spadek t 07.06.05, 10:28
          To nie jest chyba duzy spadek. Mozna go wytlumaczyc chocby bledem pomiaru.
    • sabi35 Re: 31 dzień cyklu, blada kreska, a dziś spadek t 07.06.05, 09:19
      Czytałam, że kreska pojawiła się u ciebie po 15 minutach. Wiele testów pokazuje
      cienie kresek, dlatego nie należy ich odczytywać po 10 minutach. Robiłaś
      jeszcze jakiś inny?
      • agabilinska2 Re: 31 dzień cyklu, blada kreska, a dziś spadek t 07.06.05, 09:20
        NA ILE SPADŁA CI TA TEMPKA?, to niestety moze oznaczac ciotkesad
    • pszczolaasia Re: 31 dzień cyklu, blada kreska, a dziś spadek t 07.06.05, 09:24
      kreska pojawiła się po 15-stu minutach???? oj Marmon... robilaś drugi test?
      powiedz, ze robiłaś...
      • maga785 Re: 31 dzień cyklu, blada kreska, a dziś spadek t 07.06.05, 13:31
        Moze cie to pocieszy ale robiłam pierwszy test na dodatek z popołudniowego moczu
        tydzien przed @ i po kilku godzinach wyszła bladziusienka kreska.Tak jak pisali
        na tescie pre-test nie odczytałam wyniku jako pozytywnego byłam przekonana ze
        nie jestem w ciazy.Mierzyłam dalej temperature miałam przed @ 38,9,brzuch bolał
        mnie jak na @ wiec byłam przekonana ze zaraz sie pojawi.W dniu spodziewanej @
        nie pojawiła sie,poszłam do apteki zrobiłam test Quick-view i od razu pojawiła
        sie piekna rozowa kreseczka.Pani doktor powiedziała mi pozniej ze juz pierwszy
        test wskazywał nawet po tak długim czasie ciaze tylko stezenie hormonu było
        bardzo niskie.Podobnie pisze na opakowaniu tego drugiego testu.Powiedziała mi
        takze ze nie koniecznie nalezy sugerowac sie temperatura,bo ta moze sie zmieniac
        z roznych powodow.Ja mam teraz temp 36,6 bedac w 6 tygodniu ciazy,a przed @
        miałam albo 36,8 albo 36,9 czasami 37,2.Zrob koniecznie drugi test i głowa do gory.
    • kawka74 Re: 31 dzień cyklu, blada kreska, a dziś spadek t 07.06.05, 13:02
      spadek nie jest zbyt duży, ale robienie testów zbyt wcześnie to wielki błąd i
      dodatkowe cierpienie. Może ta Twoja blada kreska stanie się tłustą krechą, a
      może za dzień lub dwa dostaniesz @. Tempka raczej na to nie wskazuje,
      przynajmniej na razie, ale z następnym testem się wstrzymaj jeszcze ze dwa dni.
      • gocha500 Re: 31 dzień cyklu, blada kreska, a dziś spadek t 07.06.05, 13:35
        ejjjj spadek jest malutki!!!!!!!!!jakby ci spadlo do 36.7 to moglabys siemysle
        niepokoic!!!!!ale tak to spoko!!!!!!!nooo ja mysle ze ci sie udalo!!!!!
        • marmon29 Re: 31 dzień cyklu, blada kreska, a dziś spadek t 07.06.05, 16:20
          hej
          chyba zwariuję z tego niepokoju brrrrrr
          najchetniej dzis bym zrobiła ten test, ale poczekam do jutra smile
          juz nie mam siły na następne cykle,

dlaczego my sie musimy tak męczyć?

ps.u mnie z ta tempka to różnie bywa,
          w ostatnich 2 cyklach przed @ wcale mi nie spadła, do d... to mierzenie odkad
          biore bromek i luteine sad

dzieki kochane za wsparcie
          M.
          • marmon29 Re: 31 dzień cyklu, blada kreska, a dziś spadek t 07.06.05, 20:21
            aby do jutra rano, pewnie się wyjaśni - oby smile
            a jak było u innych z tymi bladymi kreskami czy one Wam też wychodziły na pre
            tescie po dłuższym czasie i czy wtedy zaszłyście????

podpowiedzcie proszę
            • pszczolaasia Re: 31 dzień cyklu, blada kreska, a dziś spadek t 07.06.05, 20:30
              ja robiłam pre-test i mi wychodziły blade, ale po 3 minutach..i zaszłam za
              każdym razem kiedy wyszedł pozitiw. ale zaznaczam po 3 minutach...no nic
              Trzymamy kciuki do jutra tak?
              • marmon29 Re: 31 dzień cyklu, blada kreska, a dziś spadek t 07.06.05, 22:14
                tak do jutra, trzymajcie kciuki, z góry dziekuje
                M.

ps. może ktos jeszcze miał bladzioszki?
    • lidek0 Re: 31 dzień cyklu, blada kreska, a dziś spadek t 08.06.05, 07:39
      sprawdź betę, to najwiarygodniejsze.
    • rybcia.rybcia Re: 31 dzień cyklu, blada kreska, a dziś spadek t 08.06.05, 08:30
      marmon29 i jak robilas test?
      • asiulka1976 hallo i co dzis ??????? 08.06.05, 09:17

• pszczolaasia nie czymaj nas w niepewności!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.06.05, 09:36
          się odezwij....
    • kawka74 Pisz, kobieto :) 08.06.05, 10:55
      bo my tu uświrkniemy (jak mawiała moja babcia) z ciekawości smile
      • marmon29 Re:hej 08.06.05, 22:45
        hej
        przepraszam nie miałam dostępu dziś do neta, jak na złość,
        ale nie mam dobrych wieści, co prawda @ nie przyszła jeszcze, ale moja tempka
        spadła do 37 a to u mnie oznacza zblizającą się @, no i zrobiłam po południu
        Quicka dla pewności i jedna kreska -na tym teście nie było nawet cienia
        więc czekam na @
        Wam życzę w tym cyklu większego powodzenia
        będę trzymać za was kciuki żeby chociaż wam sie udało w najbliższym testowaniu,
        bo ja pewnie teraz dopiero za jakieś 32 dni jak @ jutro przyjdzie a przyjdzie sad

pa pa kochane
        • gocha500 Re:hej 09.06.05, 07:30
          odpowiedzialam ci juz w innym poscie ze ci wspolczuje-ale tez mysle ze testy
          moga sie mylic!!!!!czemu nie zrobilas bety!!!!!!!!!!marsz zrobic bete bo jak
          pojdziesz na hsg a okaze sie ze bylas w ciazy to se bedzizessz w brode
          plula!!!!!beta,beta i jeszcze raz beta!!!!!!
          slyszalam na forum ciaza ze niektorym w 6tc nie wyszedl jeszce test!!!!!!
        • agabilinska2 Re:hej 09.06.05, 08:19
          jak spadła do 37 to przecież nic nie znaczy , nie przesadzaj , a teścik ? włóż
          go do szuflady i cieeeerpliwie czekaj! boli ci e coś małpowato? jakieś inne
          objawy? trzymam kciuki
        • mia80 Do marmon 09.06.05, 08:27
          A kiedy mogło dojść u ciebie do zapłodnienia??? Podczas owulacji?
          • agabilinska2 mia80 nie rozumiem pytania? 09.06.05, 08:32
            przecież nie ma innej mozliwości musiała mieć owulację żeby mogło dojść do
            zaplodnienia, więc mozliwości jest kilka, jako, że nie wiemy dokładnie w ktorym
            momenncie akurat znajduje się jajeczko w jajowodzie toteż z tego powodu tak
            trudno określić najwłaściwszy moment do zapłodnienia, wiec nawet jeżeli jest w
            ciąży podejrzewam, że nie bedzie w stanie odpowiedzieć ci na to pytanie chyba,
            że miala monitoring to wtedy powie ci w którym dniu było to najbardziej
            prawdopodobne, pozdrawiam aga
            • marmon29 Re: mia80 nie rozumiem pytania? 09.06.05, 21:58
              tak miałam monitoring, ale jak przewidziałam po temperaturze @ dzis przyszła sad
              jednak mierzenie tempki sie przydaje

pzdr wszystkich
              ps.jaka szkoda że nie mogę w pracy z wami pogadać,mam sporadycznie dostęp do
              neta.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka