Dodaj do ulubionych

CZWARTEK - czas na ...

09.06.05, 07:51
dzień dobry miłe panie - specjalnie dla Wassmile
Obserwuj wątek
    • pszczolaasia Re: CZWARTEK - czas na ... 09.06.05, 08:11
      na co Cytruś? sześć dziewczynysmile
      • agabilinska2 Re: CZWARTEK - czas na ... 09.06.05, 08:34
        hej dziewczynki milego dnia wam życzę, u mnie wszystko popieprzone moja tempka
        skacze jak na rodeo/dzis dla odmiany 37,35/, zobaczymy co z tego bedzie,
        a u mnie słoneczko, katowice pozdrawiają i życzą miłego dniasmile
    • ata76 Re: CZWARTEK - czas na ... 09.06.05, 08:34
      witam, witam koleżanki w czwarteczek!!!!!
    • sabi35 Re: CZWARTEK - czas na ... 09.06.05, 08:45
      Witam serdecznie. U nas dzisiaj piękna pogoda, nareszcie!
    • pszczolaasia Re: CZWARTEK - czas na ... 09.06.05, 08:53
      witam z pogodnego Pomorzasmile)) Aguś mówisz jak rodeo...to może dobrze? ja się
      nie znam na tych wykresikach i nie zamierzam na razie się poznawać..chyba wogle
      nie będę tego robić, rozumiecie taki rodzaj buntu, na złość mamie odmrożę sobię
      uszysmile))) a tak naprawdę brakuje mi samozaparcia i szczerze mówiąc nie chcę
      przeżywać tego co dziewczyny przeżywają...
      • agabilinska2 Re: CZWARTEK - czas na ... 09.06.05, 08:56
        pszczółko ja chetnie bym sie chciala wyluzowac i nie robić żadnych wykresó, ale
        to jak narkotyksmile i nic na to nie poradze tyle tylko , że jak są jakies takie
        dziwne rzeczy , a sie na nich nie znam to zaraz głupieje! też bym chciała tego
        nie mierzyć!
        miłego dnia
        • sabi35 Re: CZWARTEK - czas na ... 09.06.05, 08:58
          To wyrzuć termometr!!!
      • tola79 Re: CZWARTEK - czas na ... 09.06.05, 08:57
        Całuję w czółka, kochane moje kiss
        Musze złapać trochę oddechu
        ale będę zaglądać
        bo już nie umiem bez Was smile
        • pszczolaasia Aguś!!!!!! 09.06.05, 09:04
          ja cię nie krytykuje!!!!!!!!!! ja po prostu wiem co ja bym wyrabiała jak ja bym
          mierzyła!!!! to byłby szał!!!! ja bym dostała tkz. pierd..ca!!!!! więc nie
          meirzę i nie będę mierzyć dla własnego zdrowia psychicznego!!!!
          • agabilinska2 Re: Aguś!!!!!! 09.06.05, 09:34
            pszczółko nie odebrałam tego jako krytykę! spoko spoko nie jestem taka
            obrażalskasmile, a mówie szczerze , że chetnie bym sie od tego uwolniła ale nie
            umiemsmile
            • sabi35 Re: Aguś!!!!!! 09.06.05, 09:41
              A wiesz, ja byłam kiedyś na granicy lekkiej anoreksji i wyrzuciłam wagę. Odkąd
              jej nie mam, nie ważę się i nie myślę o kaloriach. Bardzo mi pomogło (i
              powiększyłam się o rozmiar od tamtego czasu, naturalnie wszerz, bo w górę nie
              mogę wink żyję sobie zupełnie bez stresu, a był taki czas, że ważyłam się 2x
              dziennie (naturalnie początki były trudne, ale po jakimś czasie zauważyłam, że
              czuję się świetnie)
              • agabilinska2 Re: Aguś!!!!!! 09.06.05, 11:17
                gratuluje serdecznie, ja tak sobie obiecuje ze w koncu wyrzuce termometr, w
                sierpniu obicałam, ze go na urlop nie zabieram bo i tak jedziemy do bułgariii
                wiec zmiana klimatu i tak moze wszystko zamazac, takze sierpien bez mierzeniasmile
    • annalalik Czesc dziewczyny 09.06.05, 09:02
      Ja dzis nie mierzyłam tempki - nie chcialo mi sie.
      Pszczoła co "dziewczyny przeżywają" w związku z mierzeniem tempki? Wiesz - jak
      sie jakis czas nie udaje to kazda chce wiedziec dlaczego. Ja dzieki temy sie
      wiele dowiedzialam i teraz to naprawiam. Nie szaleje przeciez przy tym (juz nie
      szaleje).
      • sabi35 Re: Czesc dziewczyny 09.06.05, 09:05
        Witaj Aniu (co to było wczoraj wieczorem?)
        Mogę ci tylko powiedzieć: tak trzymać, mierzenie temperatury jest bardzo
        pomocne, czasem lepsze niż wyrywkowe badanie hormonów, ale trzeba uważać żeby
        nie miało nad nami władzy. Szalej gdzie indziej wink
        • annalalik Sabi 09.06.05, 09:08
          Wczoraj wieczorem... eh... nie wiem - napiłam sie herbatki owocowej i potem mi
          tak niedobrze strasznie bylo... po kapieli mi przeszlo na szczescie smile i bylo
          milutko
      • pszczolaasia Re: Czesc dziewczyny 09.06.05, 09:06
        Anitka napisałam do Agi, to nie dla mnie po prostu...i tyle.
        • annalalik Re: Czesc dziewczyny 09.06.05, 09:09
          Anitka do mnie jeszcze nikt nie powiedzieł smile)
          • pszczolaasia Re: Czesc dziewczyny 09.06.05, 09:11
            mi się z kimś miłym kojarzy, miałam taką koleżankę , przyjaciółkę, była
            baaaardzo milutką osóbką, do dziś się spotykamy i uwielbiamy się...lubię to
            imię...i lubię Cięsmile
            • annalalik Re: Czesc dziewczyny 09.06.05, 09:16
              No ładne imie smile)) fakt smile)
              Znajomi jak chca mnie wkurzyc mowia do mnie Andzia... albo Anno smile) Wtedy sie
              denerwuje troche.
              • ata76 Re: Czesc dziewczyny 09.06.05, 09:23
                tak mi się teraz nasunęło.....Andzia...tak mówią wszyscy do mojej
                szwagierki ....pierwszy raz spotkałam się na Śląsku z tym właśnie zdrobnieniem
        • annalalik Pszczoła 09.06.05, 09:13
          ok - spoko, sie nie denerwuj. Poprostu ostatnio masa osob na forum krytykuje
          mierzenie tempki okreslajac je jednoznacznie jako "nakrecanie". Nie wiem jak
          inne dziewczyny ale ja mierze by cos o sobie wiedziec. Gdyby nie to to bardzo
          dlugo z moim ginkiem dochodzilibysmy do tego coo mi jest i co z tym robic.
          Dzieki wykresom nie musze powtarzac znow wszystkich badan - starczy jedno - a
          jak wiesz to dla mojego budżetu ulga. Czasem warto sie obserwowac smile
          kiss
          • bania79 czesc 09.06.05, 09:18
            ja tylko na chwilkę, bo zaraz mam spotkanie, a pozniej muszę rabotać! ale się
            będę odzywać! Co do tempki mierzenia, to cieszę się, że pomierzyłam przez 2
            cykle i basta! wystarczy....
            • annalalik Cześć Banieczko 09.06.05, 09:20

• bania79 Re: Cześć Banieczko 09.06.05, 09:23
                A co do FF to mnie dzisiaj z rana milo zaskoczyl! na podstawie danych z
                ostatnich dni przesunał mi dzien owu z 13 na 14 dzien, czyli tak jak
                rzeczywiscie było wedle wszystkich odczuc! jestem pod wrazeniem... no no
                • asiulka1976 hello 09.06.05, 09:30
                  No to jetsem po owu wwwwwwwrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr wczoraj o 15-tej test owu
                  pokazal II wiec owu była pomiedzy 15 a 9 rano bo juz tempka do dory idzie a
                  wczoraj i dzis rano sexiku niet :o(
                  Zaprosilam mezusia na sniadanko ale nie wiem czy przyjdzie eehhh do chrzanu!!
                  • annalalik Re: hello 09.06.05, 09:38
                    Asiulka to jest przykład osoby, która się przejmuje za bardzo chyba !!!!

ASIULKO - ja Cie prosze. Widze ze sexik byl 13 dc wiec jest ok. Wczoraj mowilas
                    sama ze to jest roznie z FF. Test owu tez wskazuje tylko pik LH. Moze pik trwa
                    dłużej u Ciebie. Wg mnie to dzis powinna byc owu u Ciebie. A jak jajniki? Bo
                    one sa najwazniejsze razem z szyjka... Asiulko - Ty to wiesz a sie tak
                    stresujesz kochana..
                    • asiulka1976 aniu 09.06.05, 09:39
                      Asiulka to jest przykład osoby, która się przejmuje za bardzo chyba !!!!
                      o co chodzi ??
                      • annalalik Re: aniu 09.06.05, 09:42
                        no tak jak Pszczoła pisała. tak mi sie zdaje, ze bardzo przywiazujesz wage do
                        wykresow i czasem troche "panikujesz" jak cos jest nie tak. Jesli zle mysle to
                        przepraszam.

A apropo FF to mam sugestie. Nie wpisuj tam testow owu +. FF traktuje test owu
                        jako test owulacyjny - a testy od Ewy tak naprawde nie sa testami owulacyjnymi
                        przeciez. Wskazuja tylko pik LH przed owulacja. FF sie wtedy bardzo tym testem
                        sugeruje
                        • asiulka1976 Re: aniu 09.06.05, 09:44
                          wcale nie aniu robilam kiedys i skok tempki był kiedy indziej niz pozytywny
                          test od ewy i FF pokazal owu w dniu skoku, zreszta ja widze ze i test i szyjka
                          i sluz i bol jajnika wskazauje na wczoraj/dzis na owulacje
                          • annalalik Re: aniu 09.06.05, 09:47
                            Ja kiedys wpisałam testy owu i pokazało mi owulacje 8 dc. Jak je wykasowałam to
                            owu sie przesunęła na 10 dc i wedlug wszelkich znakow (jajniki, śluz) byla
                            wlasnie 10 dc
                    • asiulka1976 Re: hello 09.06.05, 09:42
                      co do szyjki byla wysoko i miekka wczoraj tak jak zapisalam na FF jajnik boli
                      lekko od 2 dni no i wczoraj byl spadek co oznaczalo ze dzis bedzie skok (sama
                      mi to kiedys podpowiedzialas) A wczoraj bylismy na imprezce kumpel znow jedzie
                      do irlandi i chlopcy popili "wsciekle psy" (jak wiecie co to) po 8 kazdy !!!
                      zwłoki meza poszly ze mna do samochodu i zawiozlam je do domu wwwrrrrr rano
                      ledwo wstal do pracy ale ma odbior wiwc musial pojkechac tak pewno zostal by w
                      domu bo kac gigant surprised)
                      • annalalik Re: hello 09.06.05, 09:46
                        No to kurcze Asiu idz na zywiol. Ja wierze ze jesli masz byc w ciazy teraz to
                        jest na to szansa (przytulanko 13 dc). Trzymam kciuki smile
                    • asiulka1976 Re: hello 09.06.05, 09:46
                      i wydaje mi sie ze sie nie przejmuje az tak z latwoscia przyjełam wiesc ze nie
                      mialam owu ale wsciekam sie tylko o to ze jak ja chce sie przytulaic to M nie
                      chce wwrrrr
                      • sabi35 Re: hello 09.06.05, 09:48
                        Może ma rację, co?
                        • annalalik Re: hello 09.06.05, 09:58
                          tzn?
                          • sabi35 Re: hello 09.06.05, 10:11
                            Mężczyzni czują, że kobiety chcą seksu bo mają w tym jakiś cel (inny od
                            przyjemności) i bronią się przed tym. Myślę, że wy też byście się tak
                            zachowywały. To bajka że panowie ciągle chcą seksu, bez względu na to kiedy i
                            gdzie, a kobiety się przed tym bronią.
                            • asiulka1976 Re: hello 09.06.05, 10:13
                              swieta prawda i przewaznie "mrugam oczkami" okolo tych dni eehh
                              • tuptuch Re: hello 09.06.05, 10:15
                                a ja wam powiem, ze mnie to sie ostatnio juz nawet tego seksu odechcialo. po
                                tej kolejnej nieudanej probie to jakos tak mi sie porobilo, ze nie mam ochoty.
                                pewnie przejdzie, ale..
                            • annalalik Re: hello 09.06.05, 10:16
                              Dokladnie Sabi. Moj mi to kiedys powiedzial nawet. I pomogl mi wtedy bardzo sie
                              przestawic ze staran na przyjemnosc smile)))))))))))))
                              • tuptuch Re: hello 09.06.05, 10:18
                                czesc Aneczko, ja chyba tak sie musze teraz przestawic.
                                • annalalik Re: hello 09.06.05, 10:20
                                  Czesc Magda kiss
                      • annalalik Re: hello 09.06.05, 09:49
                        Wierze Asiulko - ja tez czasem mam ochote a maz zmeczony. No ale czasem tak
                        poprostu bywa...
                        • asiulka1976 Re: hello 09.06.05, 09:57
                          zdecydowanie to "czasem" jest za czesto u mnie juz sama nie wiem jak mam to
                          zmienic, sexowne ciuszki juz nie pomagaja chyba wybiore sie do "tego" sklepu z
                          pszcola i atka sie umowily i we 3 pojdziemy hiihihi obowiazkowo w koszyku kulki
                          sie znajda hihihihi tylko boje sie ze jak takie "drobiazgi" tez znudza sie
                          mezowi to co wtedy? (mam nadzieje ze to jednek nie nuda a zmeczenie!!)
                          • annalalik Re: hello 09.06.05, 10:01
                            ja tez mysle ze u mnie za rzadko (zerknik na moj FF) ale wiesz nie mam sumienia
                            zmuszac meza do wyczynow w lozku kiedy on zasypia mi jak tylko weroci z pracy.
                            Naprawde ma tam zapierdziel niesamowity ostatnio. Nic na siłę smile Nadrabiamy
                            inaczej smile)
                            • ata76 Re: hello 09.06.05, 10:08
                              jeśli chodzi o sklep Asiulko, to w trójkę faktycznie może być "raźniej" wink

tylko czy sprzedawca wytrzymałby taki "nalot"????
                              • asiulka1976 pszczola, ata 09.06.05, 10:14
                                to co przyjedziecie do tego wrzeszcza w jakas sobote moze? sprzedawca bedzie w
                                szoku jak bedziemy z opakowan wyciagac kulki i chichrotac razem pod nosem hihhii
                                • pszczolaasia Re: pszczola, ata 09.06.05, 10:16
                                  ustale z Atą i damy Ci znaćsmile))))) ale będzie jazdasmile)))))))))))))
                                  • sabi35 Re: pszczola, ata 09.06.05, 10:20
                                    A ja już stałam przed drzwiami, ale przy wejściu była taka kabinka z zasłonką i
                                    coś (ktoś) się tam ruszał i nie weszłam wink I potem się z siebie śmiałam. Ale w
                                    grupie pewnie raźniej.
                                    • asiulka1976 Re: pszczola, ata 09.06.05, 10:22
                                      obawiam sie ze jazda to bedzie za małe slowo jak tam bedziemy juz hihiih
                                      • ata76 Re: pszczola, ata 09.06.05, 10:29
                                        hihihihihi.. ja już wyżej napisałam, że jestem pełna obaw o sprzedawcę, czy da
                                        radę psychicznie wytrzymać taki "nalot"!!!!

trza pomysleć, to może być nie zapomnaine przezycie...jeszcze tylko nie wiem,
                                        czy bardziej dla Nas, czy sprzedawcy!!!!!
          • pszczolaasia Re: Pszczoła 09.06.05, 09:30
            Ania się nie denerwujesmile)) jeśli ci to pomogło, to spokosmile))) ja pisze o sobie,
            wiem jakby to na mnie podziałało, schiza kompletna, może dlatego oceniam innych
            przez swój pryzmat...ale któż tego nie robi? przepraszam wszystkie osoby, które
            oceniłam niepsrawiedliwie!!!!!!!!!! szacuneczek, wybaczenia upraszam,
            szacuneczek...ukłonik.... czy mogę wstać z kolan????????? bo klawiaturki na
            kolanach nie sięgam....
            • asiulka1976 Re: Pszczoła 09.06.05, 09:32
              no to wstan hihihii ale za kare kawał zapodaj surprised)
            • annalalik Re: Pszczoła 09.06.05, 09:34
              Przestań Ty przepraszac bo nie ma za co. Szkoda pięknych kolanek. Jeszcze Michu
              się wkurzy i zabroni z nami gadac bo kolanka pokaleczysz smile))

kiss
            • annalalik No wstawaj Pszczoła!!! :* 09.06.05, 09:53
              • pszczolaasia wstałam. 09.06.05, 09:57

• asiulka1976 Re: wstałam. 09.06.05, 09:59
                  musimy sie umowic do "tego" sklepu ;o) jest tam gdzie w gdyni bo we wrzeszczu
                  jest jakis znany surprised))
                  • pszczolaasia Re: wstałam. 09.06.05, 10:00
                    tego z kulkami???????????????? kurde.... się musze rozejrzećsmile))))))))))) Ata
                    wiesz coś o "takich" sklepach???????
                    • asiulka1976 Re: wstałam. 09.06.05, 10:03
                      bo pewno do wrzeszcza Wam sie nie bedzie chcialo przyjechac ?? bo tu taki duzy
                      jest i podobno znany hhmmm filia z berlina (nie byłam!)
                      • pszczolaasia Re: wstałam. 09.06.05, 10:05
                        nie wiem... nie słyszałam...
                        • tuptuch czesc 09.06.05, 10:07
                          kochane, jestem na chwilke, bo wlasnie wrocilam ze szczepienia Julki. co tam u
                          was slychac?
                          • pszczolaasia Re: czesc 09.06.05, 10:08
                            u mnie w porzo, a u Ciebie?
                            • tuptuch Re: czesc 09.06.05, 10:13
                              Pszczolko droga u mnie tez wszystko ok, D tylko cos sobie zrobil w reke, a
                              wlasciwie w bark i bardzo go boli, a jak chlopa cos boli to przeciez koniec
                              swiata. mielismy dzis jechac w gory, ale odwolalismy bo tam paskudna pogoda, a
                              juz mialam nadzieje, na jakis odpoczynek. choc nie bardzo wiem, jak D mialby
                              nosic po gorach Julke z ta swoja reka? no coz. pojedziemy innym razem.
                              • pszczolaasia Re: czesc 09.06.05, 10:15
                                ojej .....przykro mi, może ucałuj D. w łapkę i się uzdrowi, ale z pogoda
                                faktycznie możesz nie wygrać...
              • pszczolaasia wstałam. 09.06.05, 09:58
                • annalalik Re: wstałam. 09.06.05, 09:59
                  no bo juz myslalam ze tam pod tym biurkiem Ci sie spodobalo smile)
                  • pszczolaasia Re: wstałam. 09.06.05, 10:02
                    wcale mi się nie podobało, ale nie widzialam stamtąd monitorka, i Ata musiała
                    mi krzyczeć, że mogę już wyleźć, więc.....
                    • annalalik Re: wstałam. 09.06.05, 10:07
                      kiss
    • annalalik Wracając do wczorajszego wieczoru 09.06.05, 09:33
      Czy Wy tez tak czasem macie ze jest wam bez powodu niedobrze?
      Kurcze zawsze tak miałam w czasie owu lub kilka dni po ale ginek mowi ze to
      normalne - czasem tak bywa bo organizm różnie reaguje na dawke hormonow (prg).
      Teraz cykl bezowulacyjny mam i wczoraj to bylo przegiecie. Strasznie niedobrze
      mi sie zrobilo wieczorem - do tego stopnia ze bałam się ruszyć... po kąpieli mi
      przeszło i już było normalnie. Moze za dużo herbaty wypiłam? kurka nie mam
      pojecia
      • sabi35 Re: Wracając do wczorajszego wieczoru 09.06.05, 09:37
        niedobrze ci było psychicznie czy fizycznie?
        • asiulka1976 Re: Wracając do wczorajszego wieczoru 09.06.05, 09:38
          ania a jak ty sie w tym cyklu czujesz z duphastonem jak objawy ??? moze to tez
          przez niego hhmm
          • annalalik Asiulko 09.06.05, 09:39
            Duphastonu biore 1/2 tabletki i jest super. Żadnych bóli piersi smile)
            • annalalik Re: Asiulko 09.06.05, 09:40
              ale to pewnie tez przez to ze nie ma owu i nie ma naturalnego PRG
              • asiulka1976 Re: Asiulko 09.06.05, 09:42
                hhmmm
                • annalalik Re: Asiulko 09.06.05, 09:43
                  takie dziwne mdlenie jak podczas owu kurcze miałam - tylko jakos 3 razy
                  silniejsze
        • annalalik Sabi 09.06.05, 09:38
          fizycznie
          • sabi35 Aniu 09.06.05, 09:43
            A jesteś pewna że nie miałaś owulacji? Bo niedobrze to się robi w drugiej
            fazie, i owszem. A może to reakcja na stres? Miałaś kiedyś problemy z żołądkiem?
            • annalalik Re: Aniu 09.06.05, 09:53
              według wszelkich oznak (jajniki nie bolały ani trochę, śluz lepki i biały,
              piersi nie są tkliwe ani ciutke, cera sie nie zmienia) nie było owulacji. Moze
              to juz taki nawyk organizmu - nawet jesli nie ma prg to on wyczówa ze powinna
              byc owu... hehe - to tak jak wierzyć w ufo smile
              Stresów ostatnio chyba nie miałam.
              Żołądek zdrowiutki i nigdy nie miałam z nim kłopotów.
              • asiulka1976 n i t k a 09.06.05, 09:58
                jak u gina ????
                moze pisalas a ja nie czytalam uncertain
                • pszczolaasia Re: n i t k a 09.06.05, 10:03
                  nie pisała...
    • pszczolaasia na rozruch!!!! 09.06.05, 09:59
      > >> Matematyka miłości (?)
      > >>
      > >> Moja najukochańsza żono, mam nadzieję, że zrozumiesz, iż teraz, kiedy
      > masz
      > >> 54 lata, nie jesteś w stanie zaspokoić moich wszystkich potrzeb
      > >> seksualnych.
      > >> Jestem bardzo szcześliwy żyjąc u Twojego boku, jesteś najwspanialszą
      > żoną
      > >> pod słońcem! Dlatego mam szczerą nadzieję, że zrozumiesz, dlaczego
      > własnie
      > >> w
      > >> tej chwili kiedy czytasz tę wiadomość, jestem w hotelu Confort razem
      z
      > >> Vanessą, moją 18-letnią sekretarką.
      > >> Nic się nie martw, będę w domu przed północą!
      > >>
      > >> Kiedy biznesman wrócilł do domu znalazł na stole w kuchni kartkę od
      > swojej
      > >> żony:
      > >>
      > >> Mój drogi mężu, dziękuję Ci za ten szczery fax. Chciałabym Ci
      > przypomnieć,
      > >> że Ty rownież masz 54 lata. Kiedy przeczytasz tę wiadomość, chcę
      żebyś
      > >> wiedział, że jestem w hotelu Fiesta razem z Michelem - moim 18-letnim
      > >> instruktorem tenisa. Jako biznesman, który zna się na matematyce,
      > >> niewątpliwie dostrzeżesz podobieństwo sytuacji, jest tylko mała
      > różnica:
      > >> 18
      > >> wejdzie więcej razy w 54, niż 54 w 18... dlatego nie czekaj na mnie,
      > wrócę
      > >> nad ranem... Twoja bardzo dobrze Cię rozumiejąca żona.
      > >>
      • asiulka1976 Re: na rozruch!!!! 09.06.05, 10:00
        hiihihihihi
        • pszczolaasia Re: na rozruch!!!! 09.06.05, 10:04
          > > > >> > >> -> > Poszla kobieta na rynek, a tam slyszy jak jeden z gosci
          > > > >> > >> - krzyczy:-
          > > > >> > >> - > > Komary, komary, unikalne komary, jedyne 5 zlotych
          sztuka!
          > > > >> > >> - Zdziwiona
          > > > >> > >> - > > podchodzi i pyta:
          > > > >> > >> - > > -Panie, co pan tu za oszustwo ludziom wciska?! Komary po
          5
          > > > >> > >> - zlotych!
          > > > >> > >> - > > Oszalales pan czy co?" Facet na to:
          > > > >> > >> - > > - Alez prosze pani, to sa specjalne, tresowane komary.
          Jak
          > > > >> > >> - pani kupi
          > > > >> > >> - > > takiego jednego, wezmie do domu, polozy sie i wypusci
          > > > >> > >> - komara - to on
          > > > >> > >> - > > zrobi pani tak dobrze, jak pani jeszcze przedtem nie
          > > > >> > >> - miala... -Panie,
          > > > >> > >> - > > zarty pan sobie robisz, tresowany komar tez cos!
          > > > >> > >> - > > - Mowie pani, ze to szczera prawda, zaden kit. Zreszta
          jak
          > > > >> > >> - sie pani nie
          > > > >> > >> - > > spodoba, to za komara zwracam pieniadze. Mysli kobieta,
          a
          > > > >> > >> - co tam - 5
          > > > >> > >> - > > zlotych nie majatek, zobaczymy. Facet zapakowal jej
          komara
          > > > >> > >> - do sloika.
          > > > >> > >> - > > Baba leci w te pedy do chaty, rozbiera sie kladzie na
          > > > >> > >> - lozku, rozklada
          > > > >> > >> - > > nozki,odkreca pokrywke, komar wylatuje i siada na
          > > > >> > >> - zyrandolu. Baba, cala
          > > > >> > >> - > > napalona czeka, a tu nic! Wkurzona dzwoni
          > > > >> > >> - > > - Panie, co za kit! Mialo byc dobrze, a tu komar siedzi
          na
          > > > >> > >> - zyrandolu i
          > > > >> > >> - > > nic.Co to za tresowanie!
          > > > >> > >> - > > - Niemozliwe, cos musiala pani zrobic nie tak, za 5
          minut
          > > > >> > >> - do pani
          > > > >> > >> - > > przyjade. Facet przyjezdza i patrzy, faktycznie - baba
          > lezy
          > > > >> > >> - na lozku z
          > > > >> > >> - > > rozlozonymi nogami, komar siedzi na zyrandolu... Gosc
          > > > >> > >> - zrezygnowany,
          > > > >> > >> - > > zaczyna rozpinac spodnie i mowi groznie do komara:
          > > > >> > >> - > > - Ostatni raz ci k.... pokazuje....
          • pszczolaasia Re: na rozruch!!!! 09.06.05, 10:08
            > > > >> Jak zaimponować kobiecie?
            > > > >>
            > > > >> mów jej komplementy
            > > > >> pieść ją
            > > > >> głaszcz ją
            > > > >> kochaj ją
            > > > >> drocz się z nią
            > > > >> pocieszaj ją
            > > > >> chroń ją
            > > > >> wydawaj na nią dużo pieniędzy
            > > > >> zapraszaj na kolacje przy świecach
            > > > >> słuchaj jej
            > > > >> kupuj jej co zechce, a nawet więcej
            > > > >> troszcz się o nią
            > > > >> wspieraj ją
            > > > >> rozpieszczaj
            > > > >> idź za nią na koniec świata
            > > > >>
            > > > >> Jak zaimponować mężczyźnie?
            > > > >>
            > > > >> rozbierz się
            > > > >> przynieś piwo
          • asiulka1976 Re: na rozruch!!!! 09.06.05, 10:09
            hihhiihhiiih super surprised))
    • annalalik PORZĄDKUJE 09.06.05, 10:19
      • sabi35 Re: PORZĄDKUJE 09.06.05, 10:21
        A jak tam Trudne Starania?
        • annalalik Sabi 09.06.05, 10:24
          Cos tam sie dzieje, dziewczyny zagladaja, ale to trzeba czasu by jakos sie
          rozkrecilo. Nawet jesli sie nie rozkreci to trudno smile
    • jedna_chwilka będę później, ale kawał teraz 09.06.05, 10:24
      Córka do matki :
      - Mamo, mówią, że jestem nienormalna.
      - Kto tak mówi?

- Muchy
      • annalalik Jagoda 09.06.05, 10:25
        kiss
        muchy mnie rozwaliły smile)
    • annalalik TTTOOOLLLAAA 09.06.05, 10:40
      Fotka FANTASTYCZNA smile) Śliczna jesteś. Mąż też niczego sobie hehe
      Pasujecie do siebie BARDZO smile)
      • asiulka1976 Re: TTTOOOLLLAAA 09.06.05, 10:46
        super
      • tola79 Re: TTTOOOLLLAAA 09.06.05, 10:47
        Ojej, dziękuję smile)) Wszyscy nam na weselu mówili, że chyba dobieraliśmy się
        przy ksero - że tacy podobni smile Ale rzeczywiście dużo osób tak mówi, nawet, że
        jak rodzeństwo wyglądamy smile Cmok kiss Strasznie mi miło smile)
        • bania79 Re: TTTOOOLLLAAA 09.06.05, 10:55
          a mi się mail zepsuł i nic nie dostaję!! buuuuuuuuuuuuuu!
          • pszczolaasia Re: TTTOOOLLLAAA 09.06.05, 10:56
            mam nadzieję, że ja tez dostałam.... pewnie na nietuzinkowych, tak?
            • annalalik Re: TTTOOOLLLAAA 09.06.05, 10:57
              Tak Pszczółko
              • ata76 Re: TTTOOOLLLAAA 09.06.05, 10:59
                piękna z Was para!!!!!!!!!!!!!!!!
                • tola79 Re: TTTOOOLLLAAA 09.06.05, 11:02
                  Ale jesteście kochane smile)) kiss
                  • sabi35 Re: TTTOOOLLLAAA 09.06.05, 11:04
                    Potwierdzam smile))
                    • pszczolaasia Re: TTTOOOLLLAAA 09.06.05, 11:08
                      łał.....Tola, Ata moze mi plomby znowu policzyćsmile)))))))))))))))))))))
                      • tola79 Re: TTTOOOLLLAAA 09.06.05, 11:19
                        Daaaaaawno nikt mnie tak nie wychwalił! Zaraz pofrunę smile))))))))
    • annalalik :) 09.06.05, 11:09
      Mnie tez znajomi zawsze mowili ze pasujemy do siebie z mezem. Ja tam pewna nie
      jestem jesli chodzi o "walory" wizualne ale tak ogolnie jest spoko smile))
    • nitka111 Cześć kochane !!! 09.06.05, 11:09
      Potwierdzam ANITKA to prześliczne imię - w końcu sama je noszę od prawie 30-u
      lat.
      Naprawdę nie pisałam o lekarzu??, a mnie się wydawało że tak.
      No to jeszcze raz:
      Moja "urocza" (sic!) ginka oznajmiła, że nie może ani potwierdzić, ani
      wykluczyc ciąży, co mnie zdziwiło bo uznałam przecież że moje marzenia
      popłynęły z @@. No ale niech jej będzie, za dwa tygodnie mam się zgłosić na
      powtórne badanie ( czyli już we wtorek). Kiedy w końcu uda jej się wykluczyć
      skieruje mnie na badania.
      Mam namiary na dobrą lekarkę w krakowie i to na NFZ, ale pójdę do niej po
      wakacjach, bo nie chce mi się dojeżdżać na wizyty, a całe wakacje mnie nie
      będzie. I tyle.
      • ata76 Re: Cześć kochane !!! 09.06.05, 11:49
        cześć Niteczko!!!!!

ostatnio oglądałam film z udziałem Bartusia!!!!! I Ciebie przez chwilę!!!!! i
        nawet było słychać Twój głosik, Asiulki zresztą tez, bo ją rozpoznałam!!! W
        każdym razie bardzo mi się podobał filmik!!!

wiecie, ja to mam taką "lekką" fobię głosową, lubię wiedzieć jak "brzmi" druga
        osoba.... przywiązuję do tego dużą wagę....ale to takie moje lekkie skrzywienie
        • bania79 Re: Cześć kochane !!! 09.06.05, 11:51
          a to musze kiedyś do ciebie zadzwonić Atka niespodzianie... hi hi
          • ata76 Re: Cześć kochane !!! 09.06.05, 11:57
            a proszę Cię bardzo smile))))
            • asiulka1976 Re: Cześć kochane !!! 09.06.05, 12:25
              no atko a my juz gadałysmy przez fon surprised))
              • ata76 Re: Cześć kochane !!! 09.06.05, 12:36
                właśnie, dlatego rozpoznałam Ciebie Asiulko na tym filmiku!!!!!
                • jedna_chwilka Re: Cześć kochane !!! 09.06.05, 12:51
                  a ja nie dostałam filmiku, to do kogo mam się uśmiechnąć?
                  • asiulka1976 Re: Cześć kochane !!! 09.06.05, 12:59
                    poszlo
                    • jedna_chwilka Re: Cześć kochane !!! 09.06.05, 13:05
                      ojejeku, jakie fajne smile
                      a Bartuś przez cały pobyt miał tego balona w buzi?
                      • pszczolaasia Re: Cześć kochane !!! 09.06.05, 13:11
                        JA TEŻ NIE MAM NITKI NA FILMIE!!!!!!!!!!! PROTESTUJE sad(((((((((
                        • jedna_chwilka Re: Cześć kochane !!! 09.06.05, 13:11
                          Ci sle jusz i tu i tu
                          • pszczolaasia Re: Cześć kochane !!! 09.06.05, 13:13
                            ajduriu bejb.... padam na kolana z wdzięczności...muszę się qrczaki za robote
                            wziąć, bo siedze jak gupia i marzesmile))))))))))))))))))
                            • asiulka1976 Re: Cześć kochane !!! 09.06.05, 13:15
                              ta a potem nitka mi da ze rozsyłam uncertain

Nitus kofana buzi, buzi kiss

Ps Zostal nakrecony jeszcze jeden film ale bez zgody nici nie rozesle
                              (rozumiecie)
                              • pszczolaasia Re: Cześć kochane !!! 09.06.05, 13:17
                                DAWAJ!!!!!!!!!!1 SĄ TAM ....WIESZ SCENY????????? co wyscie w tych górach tak
                                naprawdę robili??????? kciałam bym wiedzieć....film jest ale go nie puszczają...
                                • jedna_chwilka Re: Cześć kochane !!! 09.06.05, 13:18
                                  bo ma pewnie na dole ekranu kwadrat w czerwonym kółku smile))
                              • jedna_chwilka Re: Cześć kochane !!! 09.06.05, 13:17
                                rozumiemy, rozumiemy
                                Nitka kiss
                                • ata76 Re: Cześć kochane !!! 09.06.05, 13:41
                                  rozumiemy, rozumiemy, ale jakby coś to zawsze możemy obejrzeć!Nie będziemy się
                                  wzbraniać smile
    • annalalik Pozdrowienia 09.06.05, 11:13
      dla Was dziewczyny od Romeczki smile)
      • bania79 Re: Pozdrowienia 09.06.05, 11:16
        a ja nie dostałam zdjęcia Toli, bo mi się coś popsuło w kompie! czy mogę
        poprosić jeszcze raz na: pysia2001@yahoo.com
        dzieki
        • annalalik Re: Pozdrowienia 09.06.05, 11:19
          leci do Ciebie Banieczko
          • bania79 Re: Pozdrowienia 09.06.05, 11:20
            SUEPR, DZIĘKI
            • bania79 No no Toluś! 09.06.05, 11:23
              slicznotka...
              ja tez wam może kiedyś ślubne poślę! muszę poszukać w archiwach...
              • tola79 Re: No no Toluś! 09.06.05, 11:27
                pofrunęłam kiss
                u mnie właśnie leci w radyjku Sandra, baaaardzo lubiłam tę panią kiedyś smile))
            • ata76 Re: Pozdrowienia 09.06.05, 11:31
              pozdrów ją od nas też!!!!!!!!!!!!!!!1
              • annalalik Re: Pozdrowienia 09.06.05, 11:37

Nie ma sprawy Atko - pozdrowie.
                Romka pytała kiedy sie spotkamy (wiecie gdzie) bo sie stesknila smile)
                • asiulka1976 Re: Pozdrowienia 09.06.05, 11:42
                  no wlasnei kurka dawno nas tam nie było !!
                  • asiulka1976 pszczola 09.06.05, 11:43
                    masz w pracy GG ??
    • jedna_chwilka do Toli 09.06.05, 11:54
      złazić mi tu na Ziemię!
      raz raz
      dzie żeś pofrunęła? ja Ci też muszę cuś poeiwedzieć na uszko a nie doskoczę tam do Ciebie!

no
      już?

o rety ale ładna z Was para....łojejku....
      • tola79 Re: do Toli 09.06.05, 12:07
        Pani każe, sługa musi wink
        Już złażę Jagódko
        #
        #
        #
        Oki, jestem smile))
      • tola79 Re: do Toli 09.06.05, 12:08
        Dzięki Jagódko kiss
        Jak powiem menszowi, to mu zara sodówka uderzy wink))
        • jedna_chwilka Re: do Toli 09.06.05, 12:24
          to mu nie mów, bo faktycznie mu uderzy smile
          cmokam
          • tola79 Re: do Toli 09.06.05, 12:29
            racja, jeszcze mu się całkiem w głowie przewróci...
            nie ma co ryzykować smile)
            dziewczyny! zdałam sesję smile) kolejka dla wszystkich smile))
            • pszczolaasia Re: do Toli 09.06.05, 12:37
              Congratulejszon bejbsmile)))))))))
              • jedna_chwilka Re: do Toli 09.06.05, 12:43
                nosz pani prezes, magister inżynier od wielkiej cooltury smile
                szacuneczek
            • zuzia36 Re: do Toli 09.06.05, 12:42
              cześć dziewczyny!!!!!!
              Kontrola dalej trwa więc tak szybciutko i na chwilkę.....
              Toluś ja Twoich zdjęć tez nie dostałam, a widze że jest na co popatrzeć więc
              baardzo prosze o fotki
              Brzuch mnie już @@@ zaczyna boleć, a że nie lubię tego bólu to nie było
              tralalala sad((((
              Buziaki!!!!!
              • tola79 Re: do Toli 09.06.05, 13:59
                sie robi smile
    • pszczolaasia Jagoda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.06.05, 12:36
      nie wiem co powiedzieć............... cokolwiek bym nie powiedziała to będzie
      za mało!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      AJDORIU BEJB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kiss kiss kiss kiss kiss kiss kiss TEST GLOSOWY
      PRZESZŁAŚ POZYTYWNIE smile)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
      • ata76 Re: Jagoda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.06.05, 12:38
        Jagoda, jestem pod wrażeniem.....kurczaki Ty to jesteś!!!!! Po prostu
        WIElKA...........nie kecm nic mówić, ale łezka mi się w oku zakręciła!!!!!
        • asiulka1976 Re: Jagoda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.06.05, 12:39
          a o czym wy tak spiskujecie bo ja czegos chyba nie wiem surprised(
        • jedna_chwilka Re: Jagoda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.06.05, 12:42
          Moje Wy ukochane smile))))
          mówiłam, że zwoje mam na kształt grylla?
          • ata76 Re: Jagoda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.06.05, 12:44
            fakty mówią same za siebie wink
        • jedna_chwilka Atka... 09.06.05, 12:47
          no nie marz się Serce smile
          lalallala cmokam
      • pszczolaasia Ata mi jeszcze plomby może policzyć.... 09.06.05, 12:39
        kopara leży na biurku i nie kce się podnieśćsmile)))))))))))))))))))
        • jedna_chwilka lallla lala lalla 09.06.05, 12:44
          smile)))
    • asiulka1976 oj teraz mi lepiej :O)) 09.06.05, 12:38
      kni.prz.rzeszow.pl/~peu/likeu.swf
      • bania79 Re: oj teraz mi lepiej :O)) 09.06.05, 12:49
        o to chodziło!?? fajowe...
        • asiulka1976 jagoda 09.06.05, 12:56
          Kubus petarda !!!!!!
          • jedna_chwilka asiulka :) 09.06.05, 12:59
            to siem cieszem
            • zuzia36 ;(((((((((( 09.06.05, 13:30

• asiulka1976 Re: ;(((((((((( 09.06.05, 13:38
                co ??????
                • asiulka1976 Re: ;(((((((((( 09.06.05, 13:39
                  chyba sie domyslam , ale napisz !!
                  • pszczolaasia Re: ;(((((((((( 09.06.05, 13:41
                    pewno przyszla wredna @......
                    • asiulka1976 Re: ;(((((((((( 09.06.05, 13:42
                      no wlasnei tez mi sie zdaje (dostalas email odemnie?)
                      • jedna_chwilka Re: ;(((((((((( 09.06.05, 13:44
                        dziewczynki, to co teraz wyslalam wyslijcie Zuzi, bo nie dopisalam a to oniej tez
                        tulę Zuzia, mocno
                      • ata76 Re: ;(((((((((( 09.06.05, 13:48
                        a ja się właśnie zastanawiałam o co chodzi, ale pewnie macie racje
                      • asiulka1976 jagoda !!!!!!!!!!!!!! 09.06.05, 13:49
                        Ciuka maja jest superr
                      • pszczolaasia Re: ;(((((((((( 09.06.05, 13:49
                        na ktory adres?
    • nitka111 Zapraszam .... 09.06.05, 13:47
      ....na bloga, są nowe wpisy smile
      • asiulka1976 Re: Zapraszam .... 09.06.05, 13:51
        to ja tez bo nowe zdjecia sa hihiihi krolik-bax.blog.onet.pl/
      • annalalik Czesc Jagoda 09.06.05, 13:55
        Co sie tu dzieje? kurcze czuje ze mnie cos ominelo ciekawego

Zuzia co jest?
        • tola79 Re: Czesc Jagoda 09.06.05, 14:00
          Na Kubusiu sie poryczałam smile)))))))))))
          Ale na Pszczółce Maji i lalce Zuzi ciary mi chodziły z wrażenia po plecach,
          serio smile)))))) ŁAŁ
        • tola79 Re: Czesc Jagoda 09.06.05, 14:01
          No właśnie, Zuzia???
        • annalalik Re: Czesc Jagoda 09.06.05, 14:02
          Jagoda a te mp3 maja i zuzia to rozumiem Ty jak byłaś maluśka ?? hihi

Bede za pol godzinki...
          • zuzia36 Re: Czesc Jagoda 09.06.05, 14:39
            przepraszam ale nie mogłam prędzej napisać przez tą kontrolę. Ciagle coś
            chcą... a mnie brzuch boli na @@@@, a spodziewana @ dopiero za tydzień wrrrrrrrr
            Ja się @ nie załamuję puki co, bo to mój drugi cykl po poronieniu i się ciesze
            że @ juz nadchidzi, bo jeszcze tylko jeden cykl i wznowienie starań (poraz
            trzeci).
            Ale nie lubie tego bólu sad
            Kurczaki łazi mi tu ta komisja
            • sabi35 Re: Czesc Jagoda 09.06.05, 14:42
              Mnie też boli, właśnie chciałam prosić nieśmiało o pocieszenie i wzęcie w
              ramiona wink
              • ata76 Re: Czesc Jagoda 09.06.05, 14:44
                przytulam wirtualnie, ale nie wiem, czy chodziło Wam o damskie ramiona!!!!!
                • sabi35 Re: Czesc Jagoda 09.06.05, 14:47
                  Jasne i do tego polskie, męskich i germańskich mam nawet za dużo wink
                  Mam teraz w pokoju w biurze praktykanta, który ma chyba 2m wzrostu i waży z
                  jakieś 170kg (tak to oceniam, bo boję się zapytać). Odczuwam niejaki respekt,
                  bo ja to raczej taki skrzacik.
              • bania79 Sabi i Zuzia 09.06.05, 14:44
                To bierzem w ramiona, bierzem!
                ja najadłam się i pękata jestem! zaraz mnie rozsadzi normalnie!
                roboty nadal w bród!
                • jedna_chwilka Re: Sabi i Zuzia 09.06.05, 14:47
                  Tulimy, tulimy kiss
            • tola79 Trzymajcie się kobitki! papa 09.06.05, 14:44
              • jedna_chwilka Re: Trzymajcie się kobitki! papa 09.06.05, 14:46
                papa
              • sabi35 Re: Trzymajcie się kobitki! papa 09.06.05, 14:48
                pa!
                • zuzia36 Re: Trzymajcie się kobitki! papa 09.06.05, 14:52
                  jesteście toffffaaneeeeeeeeeeeeeeeeee
                  Już mi lepiej, zbieram się do domku. Komisja sobie pojechała... musze ciasto
                  teściom upiec, mają jutro 26. rocznicę ślubu
                  Buziaczki
                • bania79 Re: Trzymajcie się kobitki! papa 09.06.05, 14:53
                  powiem wam cos strasznego... wczoarj z jedna kolezanka rozmawialysmy sobie o
                  takiej drugiej co ostatnio zaciazyla, zaczela starnia wtedy co ja i barzdo jej
                  zazdroscilam, ze sie udalo!
                  i po tej naszej rozmowie ta moja kolezanka do niej smsa wyslala jak sie mamuśka
                  czujesz! i wyobrazcie sobie, ze ona w szpitalu...i niestety!
                  straszne! tak mi sie smutno zrobilo, ze glupia zazdroscilam!
                  no glupia!
                  • annalalik eh... 09.06.05, 14:59
                    tak to bywa Banieczko niestety. Straszne to jest ale tak czesto sie zdarza...

Mnie dzis kolezanka opowiedziala o sasiadce. Ta sasiadka jej ma corke 14
                    letnia... w 6 mieciacu ciazy... poprostu straszne co sie dzieje... Za to jej 2
                    sasiadka ma juz 5 dzieci - rok temu urodzil sie chlopczyk a w tym roku
                    bliźniaki - odebrane jej de facto przez opieke społ. Kobieta pije tanie wina
                    caly czas i ma zdrowe dzieci...
                    Świat sie konczy chyba...
                  • sabi35 Re: Trzymajcie się kobitki! papa 09.06.05, 14:59
                    Nie głupia, tylko nieświadoma. Ot, życie.
                  • ata76 Re: Trzymajcie się kobitki! papa 09.06.05, 15:16
                    Basia, uczucie zazdrości jest naturalnym odruchem i nie ma ono wpływu na bieg
                    wydarzeń!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • annalalik Hmmm 09.06.05, 14:55
      No i nie powiedza co mnie ominelo... no niewazne

Jak Wam mija dzien?

Nitka jak prognozy? Wogóle to muszę Ci powiedzeć, że musimy się smsowo ugadac
      co do niedzieli bo od jutra (tak od 12) mnie nie bedzie na necie niestety. Ale
      damy rade. Ściskam
      • annalalik JAGODAAAAAAAAA 09.06.05, 15:19
        Dzięki kochana - tofam Cie kiss
        • jedna_chwilka Re: JAGODAAAAAAAAA 09.06.05, 15:20
          ja Ciebie też smile))
      • ata76 Re: Hmmm 09.06.05, 15:21
        Aniu, nic Ciebie nie ominęło, po prostu Jagódka zrobiła nam niespodziankę i
        postanowiła zadzwonić, żebyśmy mogły Ją poznać nie tylko ze zdjęcia, ale
        również i z głosu!!!!!

i muszę przyznać, że bardzo fajnie się rozmawiało!!! I nasza Jagoda ma szalenie
        sympatyczny głos, to stwierdzam ja "maniaczka" tego tematu
        • annalalik Ata 09.06.05, 15:23
          To ja nic nie mowie - moj glos (przez telefon) ponoc jest...hmmm... ciekawy.
          Ale to moze kiedys... same ocenicie kiss
          • ata76 Re: Ata 09.06.05, 15:26
            ja wczoraj miałam okazję posłuchać siebie przez taki zestaw....oj zapomniałam
            teraz jak to się nazywa.....w każdym razie poraziło mnie to.....bo mi się mój
            głos nie podoba...uważam, że jest wyjątkowo "niekobiecy" , ale inny mówią, że
            jest "interesujący"....
            • jedna_chwilka Re: Ata 09.06.05, 15:27
              no i inni mają rację smile
              ja swojego głosu nie lubię tez (tez bo innych rzeczy w sobie tez nie lubie)
              • sabi35 Re: Ata 09.06.05, 15:32
                Coś wam wysłałam na pozbycie się kompleksów (niekoniecznie głosowych)
                • annalalik Sabi 09.06.05, 15:39
                  Nie mam kompleksów już smile)))) Świetne to było
                  • ata76 Re: Sabi 09.06.05, 16:12
                    jejku Sabi......ale się uśmiałam, choć to może niezbyt ładnie, ale robi
                    wrażenie taaaaa salsa!!!!
            • annalalik Re: Ata 09.06.05, 15:29
              Mnie się też mój głos nie podoba jak się słyszę - na jakichś nagraniach itepe
              ale ponoc przez telefon właśnie brzmi inaczej... smile
              • jedna_chwilka Re: Ata 09.06.05, 15:31
                jak przyjmowalam sie do pracy, to kolezanka ktora miala byc na tym samym stanowisku co ja tylko pol etatu zadzwonila do mnie i mi powiedziala
                "brzmisz nieźle" odebralam to jako komplement smile
                i tej wersji bede sie trzymac
                • annalalik Re: Ata 09.06.05, 15:31
                  no super smile
                  • jedna_chwilka Re: Ata 09.06.05, 15:32
                    ale przekonania na 100% nie mam :0)
                    • ata76 Re: Jagoda!!!! 09.06.05, 16:13
                      dwie osoby ię nie mogą mylić!!!!! "brzmisz" intesresująco!!!!
                      • jedna_chwilka Re: Atka 09.06.05, 16:17
                        senkju i wice wersal, obie zresztą
                        • ata76 Re: Atka 09.06.05, 16:20
                          oj to ja dziękuję!!!!!!
        • jedna_chwilka Re: Hmmm 09.06.05, 15:24
          ja Cię kręcę
          Atka...rormalnie się wzruszyłam
      • annalalik Co Wy na to??????? 09.06.05, 15:21
        ciekawe
        • jedna_chwilka o jaaaa Cieee 09.06.05, 15:38
          Sabi, rany gościa, brrr
        • cytrusowa Re: Co Wy na to??????? 09.06.05, 15:49
          dzien dobry milym paniom

pszczola, ty masz cos do mnie, slyszalam
          • tuptuch to znowu my 09.06.05, 15:56
            czesc czesc, a ja wlasnie mezusiowi obiadek podalam - losos z fryteczkami,
            Julka nie chce spac, bo sie wyspala rano i juz wiem, ze do wieczora bedzie
            ciezko jej wytrzymac, mnie boli brzuch od rana, ale ogolnie jest fajnie. moze
            jutro pojdziemy z D do kina?
            • tuptuch Re: to znowu my 09.06.05, 15:57
              aha, chcialam wam powiedziec, ze czytalam ostatnio w wolnych chwilach Harrego
              Pottera i jestem zachwycona. dzisiaj zaczelam czytac ostatni tom i juz nie moge
              doczekac sie wieczora. kicham na prasowanie, ktorego mam cala sterte i czytam,
              a co!
              • annalalik Re: to znowu my 09.06.05, 16:15
                I tak trzymaj Magda smile)))
                Tez uwielbiam HP
                • ata76 Re: to znowu my 09.06.05, 16:16
                  właśnie Magda!!!!!życie to nie tylko praca, ale i przyjemności!!!!
          • ata76 Re: Co Wy na to??????? 09.06.05, 16:15
            Cytruś, gdzie Ty byłaś jak Ciebie nie było???????
    • ata76 Re: równam!!!! 09.06.05, 16:24
      chwilowo uciekam, bo Pan i Władca wrócił do domu!!!!!
      • bania79 A ja walśnie mam chwilę 09.06.05, 16:34
        ale też zaraz do domu uciekam...
        • sabi35 Re: A ja walśnie mam chwilę 09.06.05, 16:37
          Pa, ja też zaraz jadę do domu (rowerem)
          • jedna_chwilka Re: A ja walśnie mam chwilę 09.06.05, 16:37
            a ja jeszcze tu posiedzę a co mi tam!
          • bania79 Re: A ja walśnie mam chwilę 09.06.05, 16:39
            grzenda.art.pl/antykoncepcja/regulamin.php?PHPSESSID=25c974690eb831d4bf5b25b1c004b7e8
            A widziałyście to? można sobie wirtulane dzicko zrobić i jak się wyśle zdjęcie
            obserwowac siebie jak rośnie ciąża! są terminy wizyt u gina itp! szalona gra!
            ja się nie piszę, bo chybabym oszalała, ale czytałam o tym artykuł ostatnio i
            pomyślałam, że się podzielę!
            • sabi35 Plemniki atakują 09.06.05, 16:42
              ciekawe, ale lepiej chyba w naturze, przynajmiej można sobie wybrać materiał
              genetyczny ojca wink
            • jedna_chwilka ło matko 09.06.05, 16:42
              czego to ludzie nie wymyslo
              chyba z nudów nie?
              • bania79 Re: ło matko 09.06.05, 16:49
                no to samo pomyslałam, ale słuchaj Jagoda, to cała kurde społecznośc już tam
                jest! nOrmlanie szok! i z tymi zdjęciami to wymyślili po to, żeby dzieci do
                rodziców były podobne. A i nawet faceci mogą zajść podobno... tak mi się zdaje,
                że tak w artykule było!
                • bania79 Re: ło matko 09.06.05, 16:50
                  No nic! porzucam was kochaneczki!
                  do jutra!
                  • jedna_chwilka Re: ło matko 09.06.05, 16:52
                    pa Złota Moja
    • pszczolaasia Sabi....odebrałam szatanie pocztę..... 09.06.05, 17:03
      ogladam.... i powiem ci szczerze, że to nie jest na moje nerwy paczeć na coś
      takiegosmile))) ja kce się nauczyć tak tańczyć!!!!!!!!!!!!!!!!! idę czytać coście
      powypisywały!!!!!!!!!!!
      Jagoda ty wiesz....
      • jedna_chwilka Och Pszczoła 09.06.05, 17:04
        kurde balans
        rormalnie nie wiem jak to się stało...
        • pszczolaasia Re: Och Pszczoła 09.06.05, 17:08
          ale co? powinnam coś wiedzieć czego nie wiem? czytam jestem jeszcze na
          poprzedniej stronie... ściskam Sabi i Zuziesmile
          • pszczolaasia Ania skąd ty wiesz, że ja takie obrazki lubię? 09.06.05, 17:08
            no skąd? ach kiss
            • pszczolaasia więc tak:) 09.06.05, 17:18
              i Beata i Jagoda "grzmią" bardzo ładniesmile))) mają ładne, miłe, takie ...ciepłe
              głosy smile)) Jagody glos mi pasuje do jej wyobrażeniasmile)), z naczy wyobrażenia o
              niej!!!
              Cytruś jak rany zaniepokoiłaś mnie, co się dzie...bo nie kumam....
              chciałam powiedziec, że na tym filmiku to slyszalam Asi głos i Niteczki, ale to
              była sekunda, więc nie tracę nadziei, że obaczę i uslyszę je na żywca, tak samo
              Anię i Sabi, i Zuzię, Tolę , Banieczkęsmile))) Cytrusie i Asie mam nadziejhę
              obaczyć i usłyszeć niedlugo, więc... jestem dobrej myśli. w kwesti kompleksów,
              to kciałabym, żeby moj głos tak ładnie grzmiał jak wasze... swoją drogą jest
              pewna ilość ludzi na świecie, które uważają, że przez telefon jesteśmy z Atą
              nie do rozróżnienia...prawda to li Jagodo?
              • pszczolaasia Re: więc tak:) 09.06.05, 17:19
                ło matko i Kruszynę kciałabym usłyszećsmile))) i Romeczkę Zebrę dużo nas się
                narobiło... ekstrasmile)))))))))
              • jedna_chwilka Re: więc tak:) 09.06.05, 17:21
                hmmm, wydaje mi się, że jesteś do rozróżnienia jednak
                aczkolwiek gdybym tera miała do was dzwonić, to bym sie zastanawiała z kiem gadam
                bo ja sie bardzo denerwowałam dzwoniąc do Was kurde, bo to taki spontaniczny pomysł był...
            • asiulka1976 ale sie wkur.............. 09.06.05, 17:22
              Az iskry poleciały !!!!!!!
              Umowilam sie z moja modelka do sesji (obrona) i poszlysmy do opery aby
              wypozyczyc kostium do stylizacji.Babka jakas poprowadzila nas korytarzami
              piwnic pod opera do wielkiej sali gdzie były 4 rzedy kostiumów i nad sufitem
              druga czesc , rany jak to zobaczylam to zapytalam sie ile mamy czasu na
              obejrzenie,powiedziala ze godzine ale wyszłysmy po poł!!! stroje brudne
              zakurzone i smierdzace stechlizna!!! po 15 minutach ledwo oddychałysmy!!! a tak
              liczylam na te kostiumy surprised( brak mialam pomysłu i łzy w oczach, na sile
              chcialam cos znalesc ale nie mialo to sensu!!!
              Poszłysmy na kawe i zaczelysmy gadac, pytalam co ma w szafach bo ona drobnej
              jest budowy "M" a ja kurna chyba "XXL" no i dupa az w oknie zobaczylam faceta w
              kurtce "moro" i okazalo sie ze ona ma spodnie wojskowe i te blaszki na szyje i
              buty kupimy tylko koszulke w ciapki moro i juz ale chyba i tak do ATKI
              zadzwonie i bede prosic na kolana surprised) bo w drodze do domu przypomialo mi sie ze
              jej mezus wojskowym jest hihiihihi
              No wiec cos juz mam surprised) zobaczymy w nast.tyg jak sie z nia spotkam czy te
              ciuszki mi sie spodobaja i jaki majijaz zrobic eehhhhhh
              • jedna_chwilka no i po co te nerwy 09.06.05, 17:24
                jak Atka jest lekarstwem na szystko smile
    • nitka111 A mnie znowu coś ominęło 09.06.05, 17:15
      Ja też lubię znać głos, dlatego tak się ucieszyłam jak w końcu Asiulkę
      usłyszałam. teraz nie tylko usłyszę ale i zobaczę Anię, nad morzem może Atkę i
      Pszczółkę. A reszta..... szkoda, ale chyba nieprędko.
      Aha ja wiem że mam fatalny głos ,no ale cóż nie można mieć wszystkiego, więc
      jak się jest pięknym i mądrym no to musi wystarczyć wink))))))))))).
      Ja też lubię HP, nawet mam kupione wszystkie jak do tej pory części ( niby że
      dla Bartusia smile ) i czekam z niecierpliwością na dalsze.
      • jedna_chwilka Re: A mnie znowu coś ominęło 09.06.05, 17:19
        Nituś nic Cię nie ominęło...ja zadzwoniłam dziś do Atki i Pszczoły, bo chciałam zobaczyć czy test głosowy u Atki zdam smile
        jak chcesz to tez do Ciebie zadzwonię, tylko muszę mieć melodię, bo ja nieśmiała jestem...od maleńkości
        • pszczolaasia Re: A mnie znowu coś ominęło 09.06.05, 17:19
          świruje!!!!!!!!!!
      • annalalik Re: A mnie znowu coś ominęło 09.06.05, 17:24
        Pszczoła - te fotki to tak dla twojego umiłowania dfo burzy hihi kiss
        Nituś Ty mi znać na komóreczkę smskiem jak cos daj co do spotkania ok? Jak cos
        to sie pojawie na necie w sobotni wieczor kiss
        Ata napewno ma śliczny głos, Pszczoła, Jagoda i reszta napewno tez smile))) Ja mam
        przez telefon głos podobny do mojej mamusi kochanej smile) Na zywo juz zupełnie
        inne te głosiki nasze sa smile A jak ktos dzwoni to nas myla smile
        • nitka111 Re: A mnie znowu coś ominęło 09.06.05, 17:25
          Ja też do mamy przez telafon i moja siostra, a na żywo inne zupełnie.
          • jedna_chwilka Re: A mnie znowu coś ominęło 09.06.05, 17:27
            a ja mam głos jak moja siora starsza i śmiech też ten sam
            Mamuśka nasza to taka bą tą (dla polonistów: bon ton) ale nijak się to ma do naszego brzmienia prostych bab smile
    • jedna_chwilka a gwoli jasności 09.06.05, 17:25
      Też bym chciała szystkie Was zobaczyć i usłyszeć w realu
      a co? mogę se chcieć?! no to chcę.
      • annalalik Re: a gwoli jasności 09.06.05, 17:27
        No a ktora by nie chciala Jagoda no ktora?? Ja ciem bardzo tez ale wiem ze
        narazie musze zadowolić sie waszymi pieknymi twarzyczkami tylko na
        foteczkach smile)
        • jedna_chwilka Re: a gwoli jasności 09.06.05, 17:28
          Serce kiss
          • annalalik Re: a gwoli jasności 09.06.05, 17:33
            Ja Cie tez kiss
          • pszczolaasia Re: a gwoli jasności 09.06.05, 17:34
            spontan mówisz szatanico...aż mi dech zaparłosmile))))) nawet nasze rodzone matki
            mają problem z kim gadają uwierzysz w to Jagodo? musze kończyćsmile goście idąsmile
            wpadnę później bo mam z wami do pogadaniasmile
            • annalalik Re: a gwoli jasności 09.06.05, 17:35
              No ja nie moge - Pszczoła to ma fajnie - ciagle ma gosciow smile)
              Ja bede miala gosciow w niedziele o ile pogoda dopisze hihi - Niteczke z
              familijka
            • nitka111 Re: a gwoli jasności 09.06.05, 17:36
              Ale to groźnie zabrzmiało......
              • annalalik Boim sie 09.06.05, 17:37
                Właśnie - groźnie
                Czyżby Ciocia Pszczoła chciała na nas krzyczec??
    • annalalik Znów mi... 09.06.05, 17:39
      ...niedobrze sad
      jadłam pyszne pierogi i znów mam mdłości dziwnesad((
      • jedna_chwilka My się Pszoły nie boimy 09.06.05, 17:44
        na palcach chodzimy...
        jak się zbudzi (czytaj: odprawi gości) to nas zje smile
    • annalalik Dla zainteresowanych 09.06.05, 17:48
      Na forum TRUDNE STARANIA bedzie lekarz - bede wiedziala cos wiecej we wtorek
      prawdopodobnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka