swaihwe Duuuużoooo pracy 09.06.05, 18:55 Cześć Kochane, Jeszcze w pracy jestem . I duużooo jej, duuużooo. I nie mogę Was poczytać ;-(((. I nie wiem co się u Was dzieje (((( Ale dzięki za mailiki Trzymajcie kciuki, abym do weekndu dotrwała. Odpowiedz Link
annalalik Znalazłam extra sposób na moje mdłości :))) 09.06.05, 19:33 hihihi - znaczy maz znalazł ) Odpowiedz Link
swaihwe Re: Znalazłam extra sposób na moje mdłości :))) 09.06.05, 19:34 hihihi- a jaki? no- podizel, podziel się z koleżankam. Może też będą mogły to wykorzysać, gdy będą je miały??? Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Znalazłam extra sposób na moje mdłości :))) 09.06.05, 19:41 tak rawdziwa Ania znalazla sposob ale juz sie nie podzieli eehhh a i ja mam dzis mdlosci i wiecie ze chyba tez podczas owu je mam hhmmm Odpowiedz Link
cytrusowa a ja po obiado-kolacji jestem i 09.06.05, 19:43 czekam na małżonka, aż wroci z pracy smutno mi samej.... a co u Was? Odpowiedz Link
annalalik Re: Znalazłam extra sposób na moje mdłości :))) 09.06.05, 20:02 No to Wy nie wiecie co jest najlepsze na mdłości???? No p r z y t u l a n k o ))) Odpowiedz Link
cytrusowa ania 09.06.05, 20:05 patrz, nie wpadlam na to... ale ja gupia... moze dlatego, ze teraz o tym nie mysle, bo dopiero 3 dc... Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Znalazłam extra sposób na moje mdłości :))) 09.06.05, 20:05 eeeeeeeeee to wiemy ze na wszystko jest dobre )) Odpowiedz Link
swaihwe Szukam pomysłu, rady. przepisu 09.06.05, 20:40 Kochane, jak wiecie miałam urodziny i w sobotę mam obiad rodzinny. Oczywiste - ja robię. Ale nie mam żadnego, zadnego pomysłu. Poradźcie, przepisik może jakiś - poratujcie bidulkę, prooooszęęęęęęęęę Odpowiedz Link
annalalik Zagladnij tutaj 09.06.05, 20:45 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=777 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=77 Odpowiedz Link
sabi35 Re: Pszczoła 09.06.05, 22:44 To ja przestraszona lecę tutaj prawie o północy, a Pszczoły nie ma! Pewnie goście się zasiedzieli. Poczekam do jutra, trudno Odpowiedz Link
ata76 Re: Pszczoła 09.06.05, 23:32 ano właśnie, tak tu nas wystraszyła, a tera milczy kolorowych snów!!!! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pszczoła 09.06.05, 23:44 poszli....ale nie mam sił gadać...czytajcie mam w czubie trochę...oni na mnie tak działają... Ata ich zna i wie jak się kończą z nimi spotkania... ale musze się Wam pochwalić..przeplatałam koło od roweru...cokolwwiek to znaczy...jak dla mnie wkładanie tych cholernych szprych w te maleńkie dziurki!!! się mi udało ale musze iść spać... tooofoam was))))))))) p.s. i nie kcem nikawo nikagda przestraszyć)))))))))))))) Odpowiedz Link
pszczolaasia jutro będzie kacyk:))))) 09.06.05, 23:51 Ata będem w pracy nie do wyczymania))) nie będę wam tu pijackich bajdurzeń wywlekać...idę spać...bobranoc pchły na noc...karaluchy pod poduchy)))))) Odpowiedz Link