jenifer1 15.07.05, 09:13 Dzisiaj zrobiłąm test ciążowy i wyszła 2 krecha ale słaba. Powtórzę test za 2 dni, ale zostało mi trochę testów owu. i chciała bym się dowiedzieć, której z Was testy owu pokazały ciąże . Jestem w 17 dniu po owu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annalalik Re: Test owu jako ciążowy 15.07.05, 09:16 Czasem (nie zawsze) test owu pokazuje ciaze w terminie @. Znaczy wychodza 2 krechy. To dlatego ze LH jest podobne w budowie do HCG. Ja jednak radze test stricte ciazowy zrobic Odpowiedz Link
rzasia Re: Test owu jako ciążowy 15.07.05, 09:42 Pokazuje, ale kreska musi być taka tłuściutka jak kontrolna. Odpowiedz Link
jenifer1 Re: Test owu jako ciążowy 15.07.05, 10:31 Jutro spróbuję owulacyjny i zobaczymy jaka kreska wyjdzie. Odpowiedz Link
jenifer1 Re: Test owu jako ciążowy 15.07.05, 11:41 nie wytrzymałam i przed chwilą zrobiłam test owulacyjny i kreska kontrolna jest mniej widoczna od tej drugiej .Chyba jestem w ciąży. Dziwne, że test owulacyjny byłby dokładniejszy od ciążowego ? Odpowiedz Link
rzasia Re: Test owu jako ciążowy 15.07.05, 11:51 Dokładnie. Mi pokazał ciążę dwa dni przed @, a 9 po owu. Odpowiedz Link