02.09.05, 18:35
mam pytanie. przedwczoraj miałam ostry krótkotrwały ból w okolicy lewego
jajnika-czy to mogła byc owulacja? znów się strasznie napalam, że może to już
w tym miesiącu.
Obserwuj wątek
    • monikajacka Re: ból 02.09.05, 18:40
      wczesniej tez odczuwałas bol jajnikowo-owulacyjny.ja co miesiąc czuje jak moj
      jajnik pracuje.Mysle ,za to mogła byc owu a staranka były?ja czekam na wyniki
      swoich dzis mam 19dc.Pozdrawiam i napisz cos o sobie to lepiej się
      poznamy.Monika
      • jeszczeniemama Re: ból 02.09.05, 18:49
        prawie 3 lata brałam piguły, więc o takich bólach nie ma mowy. w kwietniu
        odstawiłam i od czerwca się staramy.tak mocne bóle miałam ostatnio przed
        stosowaniem tabletek antykonc.oczywiście w tym miesiącu też staranka są. (były
        też tego dnia z bólem).dziś 16dc.
        mam 28 lat, młodego męża (26 smile) i 4 cykle starań za sobą. mam nadzieję, że ten
        będzie ostatni.(oczywiście owocny)
        • monikajacka Re: ból 02.09.05, 22:22
          ja brałam 5 ale jajniki zawsze czułam .Bez tabl.''zyje'' od stycznia i wcale
          nie tesknie.tak jak ty staram sie od czerwca i dziś mam 19dc.Mamy z J po
          27wiosenek i od dawna marzymy o rozrabiajacym bobasku a płeć już nie ma
          znaczenia;co ten czas robi...Po urlopiku nad morzem jeszcze miałam nadzieje
          na...ale @ przyjdzie bo prl sie odezwała(ale jajniki pracowały pełnąparą-nic
          nie rozumiem?)Dzis sie dowiedziałam,za w rodzinie J urodziło sie dziecko,ale
          sie nie cieszyłam bo ta prl...Czasem trzeba trzymać głowę wysoko choć smutek
          opuszcza ją w dół.Jutro odwiedzam rodziców i nabieram nowych sił ,bo moje
          maleństwo na pewno chciałoby radosna mamusie .
          • jeszczeniemama Re: ból 02.09.05, 22:48
            powodzenia życzę.za chwilę wraca mój M-więc mam nadzieję na kolejne starania.
            na dziś dośc komputera. dobranoc, pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka