jeszczeniemama 02.09.05, 18:35 mam pytanie. przedwczoraj miałam ostry krótkotrwały ból w okolicy lewego jajnika-czy to mogła byc owulacja? znów się strasznie napalam, że może to już w tym miesiącu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikajacka Re: ból 02.09.05, 18:40 wczesniej tez odczuwałas bol jajnikowo-owulacyjny.ja co miesiąc czuje jak moj jajnik pracuje.Mysle ,za to mogła byc owu a staranka były?ja czekam na wyniki swoich dzis mam 19dc.Pozdrawiam i napisz cos o sobie to lepiej się poznamy.Monika Odpowiedz Link
jeszczeniemama Re: ból 02.09.05, 18:49 prawie 3 lata brałam piguły, więc o takich bólach nie ma mowy. w kwietniu odstawiłam i od czerwca się staramy.tak mocne bóle miałam ostatnio przed stosowaniem tabletek antykonc.oczywiście w tym miesiącu też staranka są. (były też tego dnia z bólem).dziś 16dc. mam 28 lat, młodego męża (26 ) i 4 cykle starań za sobą. mam nadzieję, że ten będzie ostatni.(oczywiście owocny) Odpowiedz Link
monikajacka Re: ból 02.09.05, 22:22 ja brałam 5 ale jajniki zawsze czułam .Bez tabl.''zyje'' od stycznia i wcale nie tesknie.tak jak ty staram sie od czerwca i dziś mam 19dc.Mamy z J po 27wiosenek i od dawna marzymy o rozrabiajacym bobasku a płeć już nie ma znaczenia;co ten czas robi...Po urlopiku nad morzem jeszcze miałam nadzieje na...ale @ przyjdzie bo prl sie odezwała(ale jajniki pracowały pełnąparą-nic nie rozumiem?)Dzis sie dowiedziałam,za w rodzinie J urodziło sie dziecko,ale sie nie cieszyłam bo ta prl...Czasem trzeba trzymać głowę wysoko choć smutek opuszcza ją w dół.Jutro odwiedzam rodziców i nabieram nowych sił ,bo moje maleństwo na pewno chciałoby radosna mamusie . Odpowiedz Link
jeszczeniemama Re: ból 02.09.05, 22:48 powodzenia życzę.za chwilę wraca mój M-więc mam nadzieję na kolejne starania. na dziś dośc komputera. dobranoc, pozdrawiam. Odpowiedz Link