monjan 14.03.06, 10:02 z przecudownego urlopu wyluzowna totalnie tak, że nawet nie wiem kiedy mam testowac??nie wiem czy byla owu, czy nie zero temp, testow, strsu, czytsty sponton dzis 31 dc tyle wiem pozdrawiam was ciepło w tym mroźnym kraju Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yskyerka Re: witajcie!! wróciłam do Was 14.03.06, 10:15 No to trzymam kciuki, żeby to był dłuuuugi cykl. Odpowiedz Link
yskyerka Re: witajcie!! wróciłam do Was 14.03.06, 10:39 Czekamy na kwiecień. Mąż wyjechał. Odpowiedz Link
maluszek100 Re: witajcie!! wróciłam do Was 14.03.06, 10:26 Wyniki nasienia: Objętość - 8,5 pH - 7,4 ilość - 41,6 ruchliwość : A) szybki ruch linearny - 11 B) wolny ruch linearny - 31 C) brak ruchu postępowego - 20 D) plemniki nieruchome -38 morfologia: prawidłowa -14 patologia główki 80 patologia witki 3 patologia wstawki 3 leukocyty - 0,7 nabłonki - 0-0-1 aglutynacja ++ flora bakteryjna nieliczna błagam pomóżcie mi wizyta dopiero za 2 tygodnie. A chyba coś nie tak z ruchliwością i ta patologią głóki. monjan pomóż !!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
monjan Re: witajcie!! wróciłam do Was 14.03.06, 10:30 hej kochana niestety nie potrafe Ci pomoc nie znam sie na nasieniu, nie robilismy tego badania poszukaj w necie, moze dziewczyny Ci pomoga jestes w Lublinie? Odpowiedz Link
maluszek100 Re: witajcie!! wróciłam do Was 14.03.06, 10:34 tak jestem do 29 marca. Pytałam dziewczyn ale żadna mi nie odpisała, a wizyte mam dopiero 21 marzec. Podobno jednak cos nie tak bo patologia główki to az 80, a ruchliwość stanowczo za mała. Jade teraz po odbiór prolaktyny i progesteronu, odpisze jak tylko wóce z wynikami. Odpowiedz Link
yskyerka Re: witajcie!! wróciłam do Was 14.03.06, 10:38 Maluszku, zapytaj na Niepłodności. Tam dziewczyny są bardziej na bieżąco z takimi badaniami. My też ich nie robiliśmy, więc niestety nie pomogę. Odpowiedz Link
monjan Re: witajcie!! wróciłam do Was 14.03.06, 10:43 hej to moze sie spotkamy???na kawke lub piwo?? mieszkasz u siostry?to niedaleko mnie Odpowiedz Link
juja2103 Re: witajcie!! wróciłam do Was 14.03.06, 11:40 Hej, bylaś w końcu w Egipcie, bo ja wybieram się w maju? W jakim byliście hotelu, jestem też ciekawa czy przelicznik dolara jest lepszy. Juz nie mogę się doczekać tego luzu o którym piszesz. POzdrawiam Justa Odpowiedz Link
monjan Re: witajcie!! wróciłam do Was 14.03.06, 12:10 oj było cudnie zadzroszcze! aktualny przelicznik dolara 5,74 bylismy na rejscie po Nilu i tydz w Coral Beach rewelacja!!!teraz czekam na owoce wakacji Odpowiedz Link