lopez32 06.04.06, 17:38 jecze jedno, gin powiedzial mi że dojrzewa mi kilka pęcherzyków, ale nic o wiodącym, a owulacja za 2 dni, może jeszcze urosnąć? Przecież to dosyć późno,tracę nadzieję. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lopez32 Re: wiele pęcherzyków 06.04.06, 18:13 może owu mi się przesunie? pomóżcie mi to zinterpretować Odpowiedz Link
ussa77 Re: wiele pęcherzyków 06.04.06, 18:17 mam nadzieje, ze ci sie przesunie, bo ja jestem w podobnej sytuacji. byłam na usg w 13 d.c i ginekolog powiedziała, ze nie ma wiodącego pęcherzyka i ze owulacji nie bedzie.moze jednak pecherzyk jeszcze urośnie bo cykle mam 34 -35 dniowe i dojdzie do owulacji. a mierzysz temperaturę? Odpowiedz Link
sylvia_b Re: wiele pęcherzyków 06.04.06, 18:40 A kto powiedział, że owu musi byc 14 dc?! Odpowiedz Link
lopez32 Re: wiele pęcherzyków 07.04.06, 08:30 nie mierzę tempki, mam 26-28 dniowe cykle i nie biore tabletek antykon., obserwuję swoje ciało, a jak mam owulację to tak mnie boli macica, że mam problem z siadaniem przed 2 dni. Wiem że nie każda to odczuwa, ja tak mam. W ostatniom cyklu nie mialąm owulacji, jestem prawie pewna. Nawet żaden śluz oprocz niepłodnego sie nie pojawił. To pewnie wina tego torbiela.Piszę o nim obok. Więc moja owulacja przypada na 12, 13 dzień cyklu, choć oczywiscie z róznych względów moze sie przesunać, lub jej w ogole nie być Odpowiedz Link