sylvia_b 10.04.06, 10:26 Co to może być? Śluz mam biały, raczej mętny, a na wkładce żółciutko? Co mi się mogło znowu przyplątać? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marti_ka82 Re: żółte upławy 10.04.06, 11:26 co kobieta to inaczej jesli nic nie swedzi nie boli to nic sie nie przypaletalo... na forum starania doczytalam, ze duzo kobiet ktore zaszly w ciaze w pierwszym tygodniu mialy, taki gesty bialawy sluz, ktory na bieliznie czy tez wkladce wygladal na zolty a jesli nigdy takiego czegos nie mialas... to kto wie, moze marzenie sie wlasnie spelnia trzymam ckiuki Odpowiedz Link
marti_ka82 Re: żółte upławy 10.04.06, 12:43 no przepraszam nie chcialam ja tylko pisze to co przecyztlaam nic wiecej Odpowiedz Link
sylvia_b Re: żółte upławy 10.04.06, 15:15 Eeee, no przecież żartowałam! Nie chciałam Cię urazić... Tylko się zaśmiałam po przeczytaniu Twojej odpowiedzi, bo akurat takiej sie nie spodziewałam. Spodziewałam się setek podejrzeń o grzybicę, bakterie, zapalenia, ale nie o sugestie ciąży A poza tym, tak sobie pomyslałam (może troche niegrzecznie to zabrzmi, ale ja myślałam o tym w pozytywnym znaczeniu), że na tym forum wszystkie objawy są objawami ciążowymi ) Sorki raz jeszcze. Odpowiedz Link
aneczka002 Re: żółte upławy 10.04.06, 15:48 hihi Sylvus bo tak to jest.. to co każda z nas normalnie interpretowałaby jako jakąś inną przypadłośc lub nawet na jakieś obiawy nie zwróciłaby nawet uwagi to w naszym przypadku "starajacych się" każdy odruch organizmu odczytujemy jako ewentualny obiaw ciaży... jak czyta sie wypowiedzi innych dziewczyn do doszukuje sie ich u siebie i bardzo często znajduje sie u siebie identyczne obiawy... a juz nie wspomne o tych ostanich dniach przed @.. to to już jest prawdziwy "koncert obiawów"... ale to normalne... hihihihi Ania Odpowiedz Link
marti_ka82 Re: żółte upławy 10.04.06, 15:57 sylvia alez ja sie nie obrazilam wiec nie masz mnie za co przperaszac zreszta zauwaz ze pokazuje jezyk i daje oczka heh wiec jest luzik no ale o tym, ze kazda we wszystkim widzi ciaze to macie racje to takie zboczenie forumowiczek heh Odpowiedz Link
marti_ka82 Re: żółte upławy 10.04.06, 16:27 jajc nie badz taka strachliwa duchem ano wampirem nie jestem aaaaa hehe Odpowiedz Link
sylvia_b Re: żółte upławy 10.04.06, 17:45 Ty, no nie wiem.. Bo mnie się takie koszmary ostatnio po nocach śnią, że spac nie mogę... ;-D Odpowiedz Link
enno1 Re: żółte upławy 10.04.06, 17:54 Mam takie same upławy od wczoraj. Wcześniej były zwykłe, białe. Też zaczynałam podejrzewać jakieś paskudztwo, ale wersja marti bardziej mi odpowiada )) Odpowiedz Link
marti_ka82 Re: żółte upławy 10.04.06, 19:15 ee paskudztwo zwykle wiaze sie z dodatkowymi objawami np niechciana grzybica charakteryzuje sie coprawda zoltawymi uplawami ale sa one bardzo wodniste, przez co draznia to i owo i swedzi w pewnym miejscu wiec ja obstaje przy swojej wersji wydaje mi sie lepsza dla was a ty strachliwa uwazaj na czajace sie w zakamarkach pokoru duszki Odpowiedz Link
enno1 Re: żółte upławy 10.04.06, 19:22 Ja już pisałam, że wolę Twoją wersję ) Obyś miała rację Odpowiedz Link
marti_ka82 Re: żółte upławy 10.04.06, 19:41 kujcze zawsze marzylam zeby byc wrozka mam nadzieje ze wam cos wywroze najpozniej w przyszlym cyklu Odpowiedz Link
enno1 Re: żółte upławy 10.04.06, 19:46 dzięki za wróżby, ale byłoby miło, gdybyś dołączyła do nas i nie przestawała wróżyć również na innym forum Odpowiedz Link
marti_ka82 Re: żółte upławy 10.04.06, 20:02 a ja dolacze w swoim czasie zapewne narazie to przynajmniej mam psa i krolika no i siostrzenca lukasza 15 miesiecznego noesia ktory kocha swoja ciocie czyli mnie ahh ta skromnosc wiec predzej czy pozniej i do mnie astuka taka noesiowa istotka poza tym jak ide z nim gdzies to i tak biora go za moje beybi bo podbny bardziej do nas niz do swoich rodzicow cos mi sie zdaje ze edyta podebrala z przydzialy dla nas naszego brzdaca no i muszep oczekac na nowego Odpowiedz Link
kraplakowa Re: żółte upławy 11.04.06, 23:14 U mnie żółtawy śluz oznaczał grzybki, ale w ciąży Przed ciążą nie miałam takiego śluzu, nawet jak przypałętał się grzybek. Więc, trzymam kciuki ))) Odpowiedz Link
aneczka002 Re: żółte upławy 12.04.06, 07:54 jak wczoraj tylko przeczytałam Wasze wypowiedzi to wieczorem zauważyłam że na wkładce mam też taki śluz... czyli albo mój organizm reaguje na Wasze wypowiedzi i robi to samo hihihihi albo poprostu drożdżaki znowu wróciły ale dowiem sie dzis tego bo za godzinke ide do giny Ania Odpowiedz Link
fionella29 Re: żółte upławy 13.04.06, 10:42 też mam takie upławy od ok 5 dni. Ale nic mnie piecze. Więc może to faktycznie ciąża?!. Czy ten żółty sluz może być spowodowany braniem luteiny?. Dzisiaj 26 dc już nie moge sie doczekać.... Odpowiedz Link
kraplakowa Re: żółte upławy 13.04.06, 11:59 Dziewczyny żle mnie zrozumiałyście - żłółte uplawy nie świadczą same w sobie o ciąży. Są one najprawdopodobniej objawem grzybka, tylko, że w ciąży ten grzybek pojawia się bardzo często i w takiej właśnie formie zazwyczaj (przed ciążą też miewałam grzybka, ale bez żółtyej wydzieliny). Trzymam kciuki. Odpowiedz Link
sylvia_b Re: żółte upławy 13.04.06, 13:22 U mnie to na pewno nie ciąża dzis dostałam @. Pobrałam wczoraj wymaz na mikrobiologię, więc za jakies 10 dni się dowiem co to jest. Poza tym ciekawa jestem czy po @ też bedzie żółto. Luteina raczej nie. W poprzednim cyklu z luteina nie miałam żółtych upławów. Odpowiedz Link
aneczka002 Re: żółte upławy 13.04.06, 13:32 szkoda ze @ przylazła ale jeszcze całe zycie przed Toba przed nami a wiesz z tymi upławami to też przewalona sprawa .. mam w tym duze doświadczenie bo przez długotrwałe stosowanie tamonów doprowadziłam sie do takiego stanu ze czystosc miała III/IV (jak sie nie myle).. i od tamtej pory miałam nawet czeste nawroty - drozdżaków od jakiego czasu (odpukać) nie miałam problemu dwie ostatnie czystosci miałam I, zobaczymy jak ta wyjdzie i wiesz u mnie przy drożdżach nic nie swędziało.. a dziewczyny piszą ze u nich swiat występował.. nie wiem.. Pozdrawiam Odpowiedz Link
sylvia_b Re: żółte upławy 13.04.06, 16:01 Ja jak załapie grzybki (a mam taka tendencję, dlatego te upławy mnie przeraziły), to mnie tak swędzi, że nie moge wytrzymać. Masakra. Ostatnia czystość, jaka miałam robioną, aż mnie zadziwiła natomiast, bo była I (całe zycie od 10 lat jak zrobiłam pierwszy raz miałam II). Zobaczymy teraz. Odpowiedz Link
aneczka002 Re: żółte upławy 14.04.06, 08:03 wiesz Sylwia poczytałam o tych upławach w madrych gazetach mojej mamy Tam piszą że jak ktoś ma takie tendencje do zapaleń ja my... to na zmiane upławów moze wpłynąć np. zmiana wkładek, zmiana płynu do higieny imtymnej, chodzenie w syntetycznej bieliźnie, siadanie na zimnym, współzycie w prezerwatywach (uczulenie na latex) i wiele innych... ale te baby to się mają, co?? Ania Odpowiedz Link
sylvia_b Re: żółte upławy 14.04.06, 09:43 No, przerąbane... O, na latex to ja chyba mam uczulenie, bo po każdym uzyciu prezerwatywy mnie piekło i sucho miałam jak na Saharze. Nie wiem kiedy ostatni raz ich używałam w związku z tym ) Wkładek chyba nie zmieniałam (a może??), na zimnym jak usiadę zapalenie pęcherza murowane, basen, kąpiel w wannie... Normalnie ja nic nie moge ) Odpowiedz Link
viki333 przeczytajcie 14.04.06, 13:23 Dziewczyny...jak przeczytałam ten watek bodaj że wczoraj odrazu chciałam do was napisać, że od trzech dni tez u siebie zauważyłam takie upławy ale mówię... jak ma być ciąża to może nie będę zapeszać i się wstrzymam ...... dziś dzień @ i zrobiłam test i są II kreski ... jak się cieszę mówię wam.... od czerwca zeszłego roku stralismy się o dzidzię .... nikt jeszcze nie wie ... jesteście pierwsze ... trzymam i za was kciuki VIKI Odpowiedz Link
sylvia_b Re: przeczytajcie 14.04.06, 13:25 Nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę!!! Gratuluje i duzo zdrowia życzę! Odpowiedz Link
viki333 Re: przeczytajcie 14.04.06, 13:26 Dzięki samam jeszcze w to niewierzę... jaks taka spokojna jestem.... Odpowiedz Link
monjan Re: przeczytajcie 14.04.06, 13:51 gratulacje!!! i dobrze ze jestes spokojna! tylko spokoj moze Cie uratowac!) wesołych swiat-na pewno beda wesole Odpowiedz Link
viki333 Re: żółte upławy 14.04.06, 13:52 Dziwczyny, więc upławy też mozemy dodac do naszych objawów ))))) Odpowiedz Link