ma.dzia 20.04.06, 19:19 LH - 5.37 ; TSH - 4.03 to chyba nie jest dobry wynik co? Podpowiecie? Badanie zrobilam w 3dc. Bede wdzieczna. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maluszek100 Re: Moje wyniki LH i FSH 20.04.06, 19:31 W temacie wiadmości podałas że to jest FSH, a poniżej piszesz że to jest LH. To jest bardzo ważne żeby cokolwiek ci powiedziec. Na moje oko to robiłaś LH i FSH. Wychodzi ci 1,33. Nie jest to za dobrze ale też nie tragedia. Mówie o PCO. Mi mówił gin że bardzo źle to jest jak jest powyżej 1,5. Więc chyba u ciebie ok. Ale ja lekarzem nie jestem i ważne też jakie masz inne wyniki.Pozdrawiam Odpowiedz Link
ma.dzia Re: Moje wyniki LH i FSH 20.04.06, 19:38 To oczywiscie LH i FSH, moja pomylka W sumie to badania robialm na wlasna reke bo moj gin lubi moj nieregularny cykl leczyc pigulami anty. Zrobilam tez prolaktyne ale jest w normie. Teraz do gina ide w poniedzialek. Mozesz mi napisac jak to sie leczy? Odpowiedz Link
maluszek100 Re: Moje wyniki LH i FSH 20.04.06, 19:41 powiem ci że nie mam pojecia jak sie leczy. Ale mój stosunek LH do FSH jest 1,32 i gin powiedzoiał że mam szanse na naturalną ciąże. Najlepszy jest wynik równy 1. A robiłas przeciwciała antyplemnikowe ? Odpowiedz Link
ma.dzia Re: Moje wyniki LH i FSH 20.04.06, 19:45 Przeciwciala antyplemnikowe? A co to? Jedno dziecko juz mam, bylam tez juz drugi raz w ciazy ale zakonczyla sie w 23 tygodniu. Wyglada na to,ze z plemnikami jest ok... Odpowiedz Link
ma.dzia Re: Moje wyniki LH i FSH 20.04.06, 19:40 Dodam,ze wczesniej zdarzalo sie,ze lekarz stwierdzal na moich jajnikach "drobne, liczne pecherzyki" ale przepisywal pigulki a potem znowu zaczynalo sie chrzanic. Ostatni cykl 54 dni Odpowiedz Link
yskyerka Re: Moje wyniki LH i FSH 20.04.06, 20:55 Wynik masz całkiem przyzwoity, więc jeżeli masz kłopot z zajściem w ciążę, raczej nie tu należy doszukiwać się przyczyny. Odpowiedz Link
ma.dzia Re: Moje wyniki LH i FSH 21.04.06, 08:54 Dzieki dziewczyny. Zobacze co powie lekarz. Odpowiedz Link