laryska 26.05.06, 15:11 tak tylko testuje podpis....sorry za zasmiecanie... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
laryska Re: -- 26.05.06, 15:55 chcialam sobie takiego ladnego bocianka zalaczyc ( na szczescie) nie jako link tylko zeby sobie fruwal i sie nie udaaaaje www.mothersmilkbreastfeeding.com/files/stork.gif fajny nie ? Odpowiedz Link
sky1980 Re: -- 26.05.06, 16:05 no bardzo fajny!!ale w załączaniu to ja nie pomogę...kompletnie nie umien czegokolwiek załączać...i tak sie ciesze że sobie z FF jakoś radzę...powodzenia z tym BOCIANKIEM Odpowiedz Link
laryska Instrukcja po polsku do FF 26.05.06, 16:12 do FF tu jest instrukcja po polsku , moze Ci to ulatwi ?) www.starania.pl/pliki/ff_obsluga.pdf Odpowiedz Link
monjan Re: -- 26.05.06, 16:09 fajny nie wiem jak sie robi obrazki instrukcja do suwaczkow jest tu forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=585&w=34850552&v=2&s=0 a adres moze sobie skróc w tiny-nie bedzie go lamac Odpowiedz Link
sky1980 Re: -- 26.05.06, 17:35 dzięki laryska,to co tam jest napisane po angielsku to ja rozumiem sęk w tym że wielki ze mnie geniusz komputerowy... Odpowiedz Link
laryska Re: -- 26.05.06, 18:03 ja tez sie ucze FF,to moj pierwszy cykl z suwaczkiem....ciekawe czy uda mi sie zmobilizowac i mierzyc temperature....hmm na przyklad jutro czyli w sobote chcialabym sie dluuzej wyspac a temp nalezy chyba mierzyc o tej samej porze juz widze siebie zaspana z termometrem w ustach... to jest nie fair!....bede budzic meza i niech on tez mierzy temp ze mna, a co?! sprawiedliwosc byc musi ha ha ha ech....my kobiety mamy na prawde przerabane - nie dosc ze psyche mamy slabsza od facetow i kierujemy sie emocjami i jeszcze musimy dawac z siebie wszystko zeby zajsc w ciaze...a mezczyzni? chwila przyjemnosci i luzik....no za wyjatkiem sluchania naszego marudzenia...ktos to kiepsko wymyslil Odpowiedz Link
sky1980 Re: -- 26.05.06, 22:32 oj święta prawda larysko!!!mamy zawsze pod górkę i jeszcze z tysiąc przykładów bym tu dodała mimo że mój facet jest bardzo kochany,udany itd....ale zawsze to facet a to my co 5 minut myślimy czy to już była owu czy nie,czy to już ciąża czy @...i co i jak tu robić żeby zrobić! ech...dużo by opowiadać.mój to też pierwzsy cykl z tempką,FF,obserwacją śluzu itp...w tym cyklu używam termometru elektronicznego-piszczy po minucie i to jego WIELKA zaleta!ale ponoć rtęciowe są tu bardziej wskazane...to powodzenia życzę! Odpowiedz Link
dakota123 Re: -- 26.05.06, 22:59 sorry dziewczyny,ten adres nie ma nic wspólnego z forum,testuję tiny a adres był wymyślony)) Odpowiedz Link