Dodaj do ulubionych

Witam na Forum oraz pytanie o Invicta - Gdańsk

27.07.06, 09:23
Dzień dobry Forumki.
Chciałabym się z Wami przywitać ponieważ jest to mój pierwszy post na tym
forum lecz od dłuższego czasu podczytuję Was. Mam nadzieję, że przyjmiecie
mnie ciepło.
Jesteśmy z Trójmiasta. Staramy się z moim mężem od ponad roku o pierwsze
dziecko, także niestety "ten" problem dotyczy także i nas sad Teraz
postanowiliśmy miesiąc odpocząć od intensywniejszych starań w "te dni", od
mierzenia temperatury itp. a po urlopie czyli na początku września zabieramy
się ostro do roboty (czyt.leczenia). Nie chcemy już tracić czasu na zwykłego
gina., który tylko powtarza, że wszystko jest w porządku i na pewno w ciążę
zajdę itp.
Więc mam pytanie czy możecie polecić mi konkretnego specjalistę w Invicta w
Gdańsku? Może któraś z Was leczy się w tej klinice - byłabym bardzo wdzięczna
za wszelakie info. i rady.
Obserwuj wątek
    • maretina Re: Witam na Forum oraz pytanie o Invicta - Gdańs 27.07.06, 09:43
      Piątkowski.
      • dagps Re: Witam na Forum oraz pytanie o Invicta - Gdańs 27.07.06, 10:14
        witaj, obys szybko wydostala sie stad z wielka radoscia
        • dorotkap2 Re: Witam na Forum oraz pytanie o Invicta - Gdańs 27.07.06, 11:48
          Każdy z nich jest dobrym specjalistą, mnie leczy Piątkowski jest ok., życzę
          szybkich sukcesów. Pozdrawiam dorotka
          • meryli W jakiej kolejności? 27.07.06, 12:35
            Dziękuję Wam bardzo za odp. Wiele dobrego czytałam od dr. Piątkowskim więc będe
            próbowała własnie do niego się zarejestrować.
            Proszę jeszcze o poradę ponieważ mój M. nie miał jeszcze robionego badania
            nasienia więc w jakiej kolejności mamy działać? Mamy plan najpierw zrobić
            badanie nasionek, później nie bacząc na to jaki to dzień cyklu mam plan wybrać
            się na wizytę do dr P.i później w odpowiednim już dc.(wyczytałam z forum że
            badania hormonów należy robić między 1a5dc.) zrobię wszystkie badania
            sugerowane przez lekarza a później na 2.wizytę. Czy dobry mamy plan tzn. w
            dobrej kolejności?
            • dorotkap2 Re: W jakiej kolejności? 27.07.06, 14:05
              Tak, bo i tak doktor pewnie na pierwszej wizycie zlecił by to badanie,
            • karkarkar najpierw badania, potem wizyta 28.07.06, 09:02
              Zrób badania wszystkich hormonów (komplet badań to około 230zł) między 1 a 3
              dniem cyklu. Zróbcie badanie nasienia (50zł) i dopiero wtedy umów się na
              wizytę. Bez badań dr ci nic nie powie i pierwsze co zrobi to odeśle na badania.

Pacjentka dr P. smile
              • meryli Do Karkarkar 28.07.06, 09:51
                Dzięki Karkarkar.Ale skąd będe wiedziała jakie dokładnie mam wykonać badania
                czy po prostu jest to standardowy komplet wszystkich potrzebnych hormonów? I
                czy musimy się na badanie moje krwi i nasionek mojego M. zarejestrować? Doradź
                proszę jeszcze mi gdzie "lepiej" wykonać badania w nowej siedzibie Invicty na
                Rajskiej w Medisonie czy obok PKP na Podwalach Grodzkich???Oraz w którym
                budynku dr. P. przyjmuje? Z góry przepraszam, za taką ilość pytań lecz jeszcze
                jestem zielona ... Bardzo Tobie Karkarkar "kibicuję" oraz życzę .... sama wiesz
                czego ponieważ troszkę podczytywałam Ciebie na forum ze względu na Invictę i ze
                jesteś z 3-miasta takze cieszę się, ze mi odpisałaś. A co u Ciebie?
                • dorotkap2 Re: Do Karkarkar 28.07.06, 10:20
                  dr. p przyjmuje w Medisonie, podam Tobie strone Internetową www.invicta.pl
                  • meryli Dzięki Doris 28.07.06, 11:04
                    Dzięki Doris.Stronę już znam ale dzięki, a czy trzeba zarejestrować się na
                    badania czy tak z marszu można pojechać je zrobić?
                • karkarkar Karkarkar 28.07.06, 13:26
                  Dr przyjmuje w Madisonie. Ja wszystkie badania robiłam tam - bo tam mają
                  labolatorium. Ten zestaw badań panie położne między sobą nazywaja wejściowy.
                  Nie trzeba się umawiac ani na badanie hormonów ani na badanie nasienia.
                  Najlepeij przyjśc możliwie rano, bo musisz być naczczo. Co do nasienia to
                  mojemu M panie powiedziały, żeby był nie później niż o 16 - możliwe że jest to
                  uwarunkowane godzinami pracy labolatorium.

A co u mnie ... napiszę do Ciebie na maila gazetowego smile
                  • dorotkap2 Re: Karkarkar 29.07.06, 22:09
                    na stronie Invicty masz cennik badań, i tak jak napisała karkarkar najlepiej
                    zrobić badania z samego rana i koniecznie na tczo, a część chyba robiłam na
                    początku cyklu, ale możesz zadzwonić do Medisonu i dopytać, życze powodzenia i
                    pozdrawiam dorotka
      • Gość: GOSIA Re: Witam na Forum oraz pytanie o Invicta - Gdańs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 11:07
        tylko nie piatkowski, zapomnial zbadac mi tarczycy i przezto mialam problemy!
        • Gość: Kasia D Re: Witam na Forum oraz pytanie o Invicta - Gdańs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 11:10
          nie polecam piatkowskiego, wszystkie kobiety ktore nie moga zajsc w ciaze
          diagnozuje jako hiperprolaktynemie
          • karkarkar Re: Witam na Forum oraz pytanie o Invicta - Gdańs 31.08.06, 14:26
            Jak dl amnie GOSIA i KasiaD to jedna i ta sama osoba- oba posty wysłane z tego
            samego komputera
            • meryli Re: Witam na Forum oraz pytanie o Invicta - Gdańs 05.09.06, 09:57
              Dokładnie Karkarkar też tak myślę, że to prowokacja mała!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka