marps 29.09.06, 09:06 Cześć. Jestem w 11 dniu cyklu i odczuwam lekki ból jajnika. Czy to może oznaczać zbliżającą się owulację czy jest spowodowany czymś innym? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
muszelka102 Re: ból jajnika 29.09.06, 09:47 Witam cię, ja jestem właśnie w środku cylku i od kilku miesięcy mam bóle podbrzusza i ból po prawej stronie w okół jajnika. Lekarze mówią, że taki urok moich cylki miesiączkowych, ból podbrzusza i jajnika w środku cyklu, jaki i przed następną miesiączką. Tylko co tu zrobić, chce mieć drugiego dzidziusia a tu cie boli, że nawet o kochanaiu nie ma mowy. Szkoda że nie jestem wiatropylna, obyło by się bez bólu. Dziwi mnie tylko że zawsze boli mnie tylko prawa strona, a przecież owulacja jest raz z prawego, raz z lewego jajnika.Do doktora już nie pójdę bo byłam już u dwóch i powiedzieli to samo. Przychodzi mi tylko pogodzić się z bólem, i traktować go jak przyjaciela. Pozdrowienia Odpowiedz Link
marps Re: ból jajnika 29.09.06, 09:54 Mnie boli czasami pracy a czasmi lewy jajnik. Czy to może zonaczac zbliżająca sie owulację? Odpowiedz Link
sylpal13 Re: ból jajnika 29.09.06, 11:57 Z pewnością nie ma reguły, ale u mnie ból jajnika oznacza zbliżającą się owulację. Wiem bo przytulaliśmy się dokładnie trzy dni po bólu i zaszłam w ciąże. Niestety poroniłam, zatem teraz na te bóle czekam z utęsknieniem. Jak to w życiu różnie bywa, cieszę sie że będzie bolało. Odpowiedz Link