kasik115 18.02.07, 11:34 Mamy zamiar z mężem wybrać się do kliniki leczenia niepłodnośći. Mój mąż ma słabe parametry nasienia 12mln. Dziewczyny, którą klinikę polecacie w Łodzi? Jake macie opinie na temat dr Michała Radwana? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julia56 Re: Gameta czy Salve? 18.02.07, 11:37 Ja się leczę w Salve, doktor Sobkiewicz. I mogę go polecić z czystym sumieniem. Wprawdzie jesteśmy u niego od niedawna (też mamy kiepskie nasionka), więc dzidzialka jescze nie ma, ale czytałam posty wielu dziewczyn, które doktor "obdarzył" dziećmi. Odpowiedz Link
milka9612 Re: Gameta czy Salve? 18.02.07, 19:21 Ja tez sie lecze u sobkiewicza w Salve.dr jest konkretny.Jestesmy po 1 ivi nieudanej.u mnie wszystko ok u męża słabe chłopaki(15mln)ale podobno po przygotowaniu do ivi jeszcze się pogorszyły.Teraz dr sugeruje jeszcze jedna ivi a dalej ivf.Jestesmy nastawieni od razu na ivf w sierpniu.Choć dr jest dość gburowaty szczerze polecam,poprostu mu ufam. Odpowiedz Link
pkmk3 Re: Gameta czy Salve? 18.02.07, 22:07 Ja będę polecać dr Sobkiewicza ponieważ udało mi się zajść w ciążę w pierwszym cyklu stymulacji prowadzonym właśnie przez niego.Z całego serca życzę powodzenia bo wiem jak to jest jak się stara o dzidzie. Odpowiedz Link
julia56 Anneczka 19.02.07, 15:17 napisz coś więcej. Widze w suwaczku, że dzidzialek cudny się pojawił. Jaka metoda, etc. Dzięki. Odpowiedz Link
anneczka78 Re: Anneczka 20.02.07, 07:51 Kochana, ja miałam problem z nawracającymi poronieniami. Zachodziłam w ciążę naturalnie, ale niestety zawsze był problem z utrzymaniem. To dzięki Sobkiewiczowi jestem w tak zaawansowanej ciąży. Odpowiedz Link
malesa.m Re: Gameta czy Salve? 19.02.07, 15:19 Witam! Ja miałam IVF w Gamecie u prof.Radwana, udało się za drugim razem z mrozaczków (wcześniej miałam 3 IVF w Bialymstoku). Czasem miałam kontakt z dr. Michałem Radwanem i był wporządku. Potem na rozwiązanie prof. Radwan skierował mnie do szpitala im.Madurowicza gdzie byłam pod super opieką właśnie dr. Michała Radwana. Polecam Zyczę powodzenia Odpowiedz Link