Gość: ulhappy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 19:32 czy jest w szczecinie jakas dobra klinika stos.met in vitro.prosze poradzcie mi dobrego lekarza.czy ktos ma cos do napisania na temat dr bielewicza z polic? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: frugo Re: in vitro szczecin IP: 83.168.106.* 17.06.07, 18:22 Vitrolive, ul. Kasprzaka 2A Szczecin Odpowiedz Link
Gość: pandziksa Re: in vitro szczecin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.07, 22:49 www.ivf.com.pl czyli Vitrolive Dr Kurzawa Zapraszamy na www.szczecinianki.fora.pl wszystkie leczymy się w tej klinice Odpowiedz Link
kasiaszczecin Re: in vitro szczecin 05.07.07, 21:54 Lecze się u Dr Bielewicza juz 3 lata. Jak dla mnie jest mało zdecydowany i słabo potrafi doradzić dalsze kroki w leczeniu. Ale decyzje o leczeniu się u niego podjęłam na podstawie całej gamy zachwytów innych pacjentek, których opinie czytałam na forum.Jeśli chodzi o kontakt z lekarzami , którzy maja bezposrednio do czynienia z in vitro to słyszałam dużo dobrego o dr Kurzawie i Sienkiewiczu Pozdr Odpowiedz Link
Gość: agaszczecin Re: in vitro szczecin IP: *.smsnet.pl 20.11.07, 18:32 Ja niestety nie mam dobrego zdania o dr. Sienkiewiczu. Totalnie mnie zignorowal i skasowal 100 zl za nic, bo nie powiedzial mi nic. Nawet nie chcial spojrzec na moje wyniki badania poziomu hormonow. Odpowiedz Link
aanidaa Re: in vitro szczecin 26.01.08, 20:01 mam dokładnie takie samo wrażenie po wizycie u sienkiewicza umawiam się na wizytę na 18, czekam od 17.50 w poczekalni i słyszę, że kolejne pacjentki też do niego na 18 w gabinecie spędzam 5-10 minut i słyszę, że z takim nasieniem męża mogę zapomnieć o dziecku chyba, że skorzystam ze skoku w bok - nie zrozumiałam czy oferował swoje "usługi" czy kolegów z pracy - odebrało mi mowę poczułam się fatalnie, poryczałam się, a drogę do domu odbyłam dookoła -żeby mieć czas się uspokoić... (byłam sama na wizycie niestety) Odpowiedz Link
dominka12 Re: in vitro szczecin 27.01.08, 11:11 Ja rowniez odradzam Sienkiewicza. Totalny olewator i nie umie przyznac sie do popelnionego bledu. Porazka i pomylka. wielka. Odpowiedz Link
Gość: Monia Re: in vitro szczecin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.08, 21:15 Gdzie sie mozna spotkac z dr.Kurzawa? Odpowiedz Link
aanidaa Re: in vitro szczecin 24.02.08, 21:56 Klinika Vitro Live przy Ku Słońcu (na wysokości głównej bramy cmentarza) nowe bloki Odpowiedz Link