justmaga 19.06.08, 21:23 tak tak ja wiem ,ze ja w odwrotnej kolejnosci ale chcialam sie pochwalic ,ze mnie poproszono o reke. Choc ja sie panicznie slubu boje to moze w okolicach 2011 sie przekonam. Poki co powiedzialam: TAK Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
viktoria1980 Re: zareczyny 19.06.08, 21:27 kurcze!!!!!????? dziś?! teraz?!!!! gdzie ten Szczęśliwiec?!!!! trzeba kolejnego prosiaka ubić, szampana otworzyć, dziewczyny gdzie jesteście?! z głębokich otchłani mojego serducha najszczersze gratulacje!!!! Odpowiedz Link
justmaga Re: zareczyny 19.06.08, 21:29 no... wczoraj ale dojrzewalam... Gdybym nie chciala z nim spedzic reszty zycia to bym sie o dziecko nie strala ,ale ...milo jak sie zostaje formalnie zapytana Dziekuje baaardzo Odpowiedz Link
uccellino Gratulacje :-DDDD 19.06.08, 21:35 U nas kolejność była: zaręczyny, starania, ślub Marzyłam, że odwołam ślub z powodu ciąży... Odpowiedz Link
groszkowa74 Justmaga!! 19.06.08, 21:38 Ja tez sie dolaczam do gratulacji, ojej, a opowiedz jak to bylo?? pliiizzz Odpowiedz Link
po_trzydziestce1 Re: Justmaga!! 19.06.08, 21:41 No to ja już kurczę nic z tego nie kumam. Oczywiście bardzo Ci gratuluję, ale dopiero co na in.wątku odpisywałam Ci na Twojego dołka a teraz piszesz o zaręczynach?! To skąd ten dołek??? No to się ciesz Kochana, a nie dołuj Odpowiedz Link
justmaga Re: Justmaga!! 19.06.08, 21:43 no bylo tak,ze ja siedzialam na szfce w kuchni a moj chlop gotowal. I tak w koncu wypalil,ze bardzo mnie kocha lae ma jedno zmartwienie.. Ja juz zamarlam bo 1000 mysli mi pzrez glowe pzrebieglo. A on na to czy zostane jego zona i pierscionek z kieszeni wyciagnal... Chcial na kolana bo tak slyszal,ze to tradycja polska ale mi sie nie chcialo z tej szafki zeskakiwac wiec nie pozwolilam.. ) Odpowiedz Link
martucha90 Re: Justmaga!! 20.06.08, 08:17 justmaga napisała: > no bylo tak,ze ja siedzialam na szfce w kuchni a moj chlop gotowal. > I tak w koncu wypalil,ze bardzo mnie kocha lae ma jedno zmartwienie.. > Ja juz zamarlam bo 1000 mysli mi pzrez glowe pzrebieglo. A on na to > czy zostane jego zona i pierscionek z kieszeni wyciagnal... Chcial > na kolana bo tak slyszal,ze to tradycja polska ale mi sie nie > chcialo z tej szafki zeskakiwac wiec nie pozwolilam.. ) Ale piękna historia!... Super Gratuluję, ściskam i życzę wszystkiego najlepszego! Odpowiedz Link
justmaga Re: Gratulacje :-DDDD 19.06.08, 21:39 aa to tez nie koniecznie wedlug przyjetej tradycjii Odpowiedz Link
groszkowa74 Re: zareczyny 19.06.08, 21:57 Wow, to super luzacko i domowo. Bez puszenia sie. Odpowiedz Link
bushko GRATULACJE !!! 19.06.08, 22:32 Gratuluje )) Ja powiedziałam 'tak' ponad 6 lat temu ;-DDD Odpowiedz Link
szczesliwiec GRATULACJE !!! 19.06.08, 22:57 Prosiaczki są wystarczy je podgrzać , szampan jest owoce też no i my jesteśmy . Bawmy się do rana !!!! JUSTMAG STAWIA Odpowiedz Link
justmaga Re: GRATULACJE !!! 19.06.08, 23:04 stawiam a co... Bo wiecie co,moze mi sie zycie po 40 latch prostuje... Moze mnie Bog wysluchal w tej sprawie to i w groszkoej wyslucha a muzyke poprosze... Odpowiedz Link
viktoria1980 Re: GRATULACJE !!! 19.06.08, 23:05 Szczęśliwiec !!! prosiak podgrzewany jest pewnie niedobry!!! owoce też już wyschły!!! jutro rano do pracy więc nie można bawić się całą noc!!! tu trzeba coś specjalnego zorganizować przygotować się bo np ja to już w piżamie jestem !!! Odpowiedz Link
kalahora Re: zareczyny 20.06.08, 08:03 nius pierwsza klasa!! przyłączam się do gratulacji i powszechnej radości oczywiście dowiaduję się dopiero dziś i powiem tak: fajniejszej wiadomości na dzień dobry nie mogłabym sobie wymyślić. mnie to osobiście tak mocno cieszy bo mój Pan Mąż jeszcze mi się nie oświadczył :p ...a ja czekam ) a kolejność działań to przecież tylko i wyłącznie Wasza sprawa Odpowiedz Link
agnese_zb Re: zareczyny 20.06.08, 08:07 Gratulacje!!! U mnie też było wszystko odwrotnie Najpierw zarezerwolaliśmy salę, a dopiero później były oświadczyny. A pytanie o rękę miało dodatek, no przecież nie możesz powiedzieć "nie", bo już wszystko załatwione No i "nie" nie powiedziałam. Odpowiedz Link
biedronka1969 Re: zareczyny 20.06.08, 08:26 O rany! Taaaaaka imprezka a mnie nie bylo Madzia no gratulki wielkie!!!!!!! Ale super )) Odpowiedz Link
keegan Re: zareczyny 20.06.08, 09:24 to ja też baaardzo gratuluję !! i też jestem z tych co w odwrotnej kolejności Odpowiedz Link
mjulka Re: zareczyny 20.06.08, 09:58 ja też w odwrotnej wszystko robię gratuluję bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo!!!!!!! to kiedy wesele? bo dawno, żem się nie bawiła, a a nuż może wianek złapię? Odpowiedz Link
jenifer1 Re: zareczyny 20.06.08, 10:55 justmaga napisała: > tak tak ja wiem ,ze ja w odwrotnej kolejnosci ale chcialam sie > pochwalic ,ze mnie poproszono o reke. Choc ja sie panicznie slubu > boje to moze w okolicach 2011 sie przekonam. Poki co powiedzialam: > TAK Gratulacje))) Odpowiedz Link
agi_78 Re: zareczyny 20.06.08, 14:56 Gratuluje z calego serca Ja z moim m. jestem od 8 lat, od roku staramy sie o dziecko, ale do slubu nam nie spieszno moze jak dziecie pojawi sie na swiecie, hehe Odpowiedz Link