Dodaj do ulubionych

Witam dziewczyny

30.04.09, 19:34
Od pewnego czasu podglądam Wasze forum i zachwycona jestem panującą tu atmosferą oraz Waszą wiedząsmile Mam nadzieję, że pozwolicie mi zaczerpnąć z Waszego doświadczenia, bo mam do Was pytanie.Nie chcę tu przynudzać i opisywać mojej historii, w każdym razie o dzidziusia staramy się już od roku.Raz nawet się udało, jednak ciąża się nie utrzymała.Teraz dostaliśmy zielone światło,w pon.miałam robić testy owulacyjne...ale od dziś biorę antybiotyk na przeziębienie i teraz pytanie-czy odłożyć staranka o miesiąc czy wg. Was mogę zrobić testy i spróbować?Czy przyjmowanie antybiotyku tuż przed ciążą może mieć wpływ na jej przebieg?Proszę o radę bo już sama nie wiem co czynićsad
Pozdrawiam serdeczniesmile
Obserwuj wątek
    • zosienta Re: Witam dziewczyny 01.05.09, 09:48
      Trudne pytanie, pewnie lepiej odczekac, ale trudno jest też czekac,
      prawda? Zwłaszcza jak się długo i niecierpliwie czeka.
      Wytrwałości Ci życzę. I witam,
      z
      ----
      Nie mam alergii na cudze szczęście!
      • chiyo28 Re: Witam dziewczyny 04.05.09, 09:03
        cześć smile
        • 1.madera Re: Witam dziewczyny 04.05.09, 21:59
          Witam świeżą misjonarkę. Ostatnio nowe "twarze " pojawiają się. To
          dobrze bo misja nam się kruszy wink Coraz więcej zaciążonych !
          • sloneczna_29 Re: Witam dziewczyny 05.05.09, 15:34
            Witam
            Postanowiłam jednak odłożyć staranka mimo,że, tak jak mówi zosienta, jest to bardzo ciężka decyzja jak się tak czeka na GroszkasadAle chcę być rozsądną mamą i tym się też kierowałam podejmując decyzjęsmile
            Pozdrawiam Misjonarkismile
    • mjaronczyk Re: Witam dziewczyny 05.05.09, 16:33
      Czesc,

Witam i super, ze podjelas decyzje od odlozeniu staran. Ja kiedy w cyklu w
      ktorym bralam antybiotyk zaszlam w ciaze i niestety ja stracilam. Teraz tuz
      przed rozpoczeciem staran tez bralam antybiotyk, odczekalam do nastepnego cyklu
      i udalo sie....ciaza sie utrzymala.
      Pozdrowionka
      Gosia
      • sloneczna_29 Re: Witam dziewczyny 06.05.09, 15:15
        Miód lejesz na moje smutne stęsknione dziecka sercesmileTrzymam kciuki za Twoje maleństwosmileOby i pozostałym Staraczkom się udało

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka