agawi75 06.03.10, 20:19 szukam milego i spokojnego miejsca nad woda z dala od cywilizacji.zalezy mi na lagodnym i piaszczystym zejsciu do wody,terenach do spacerow i wycieczek rowerowych Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hkjb MAZURY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.10, 20:54 Polecam agroturystykę 874279458:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: pole namiotowe nad jeziorem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.10, 18:09 zapraszam, kontakt; zosia_ja@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plaża i spokój Re: pole namiotowe nad jeziorem IP: *.rev.pro-internet.pl 07.03.10, 19:33 piaszczysta, łagodna plaża, czyste jezioro. Na terenie agroturystyki, więc bez tłumów, z dużą ilością miejsca, także pod namiot. Okolice pełne jezior i lasów - piękne i spokojne - tutaj - na Kaszubach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bard Re: pole namiotowe nad jeziorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.10, 09:57 szwagierki.olsztynek.com.pl niesamowite położenie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: airam11 Re: pole namiotowe nad jeziorem IP: *.unregistered.net.exatel.pl 08.03.10, 20:48 Proszę zajrzeć na www.lekuk.pl jest wszystko czego Pani oczekuje byłam i widziałam,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hahajacha Re: pole namiotowe nad jeziorem 08.03.10, 20:52 Witam serdecznie Polecam Pojezierze Drawskie wraz ze wszystkimi jego urokliwymi zakątkami. Jest taka wieś niedaleko Czaplinka, Sikory położona w niesamowitym miejscu otoczona jeziorami. Jest to wieś bardzo spokojna. Leży nad jeziorem Komorze. W tamtym roku byliśmy tam całą rodziną pod namiotami. Nad samym brzegiem jeziora mieszkają ludzie którzy wynajmują kajaki. Moża u nich też za niewielką opłatą postawić namiot. Jest tam bardzo cicho, spokojnie no i bezpiecznie bo teren jest ogrodzony a oni go pilnują. Plaża mała, piaszczysta, łagodne zejście do wody z pomostem. Jezioro I klasa czystości bo nie ma innych zabudowań wokoło. My się zakochaliśmy. No i można wypożyczyć kajak lub łodki. Tanio i fajnie to ich strona mało znani więc tłumów tam nie znajdziecie za to codziennie robili nam ognicha: www.kajaki- sikory.pl Odpowiedz Link Zgłoś