Gość: Maciek IP: *.ssss.gouv.qc.ca 17.05.04, 18:50 Jakie sa wasze opinie na temat Boszkowa ? Warto spedzic tam z tydzien ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: madzia Re: Boszkowo.......... IP: *.icpnet.pl 18.05.04, 08:47 zalezy co lubisz... bo ja tego miejsca wprost nienawidze (a ostatnie dwa lata tam przepracowałam)! ale latem wala tam tłumy, wiec jak lubisz towarzystwo, glosna muzyke, imprezy to bedziesz zadowolony. Choc dla mnie to glowne minusy tego miejsca, poza tym drogo i nie zawsze czysto (woda niby pierwsza klasa a szwagierka w zeszlym roku nalapala bakterii skornych, o kosztach leczenia nie wspomne). no i w ladny weekend mozna zapoznac kilka tysiecy ludzi na jednej plazy, bo zjezdza sie cala okolica. Zatem - jak chcesz sobie wypoczac to odradzam, a jak lubisz zeby sie cos dzialo to polecam raczej np. Skorzecin koło Gniezna. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pikey Re: Boszkowo.......... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.05.04, 07:33 To co napisałaś o Boszkowie to prawda.Pełno ludzi, w weekendy jeszcze masa przyjezdnych (głównie z Leszna). Z tego natomiast co slyszałem to w Skorzęcinie wcale nie jest lepiej. W weekendy trzeba stać ok 2 godzin w korku, żeby się tam w ogóle dostać. Jeżeli ktoś lubi tłum to rzeczywiście mozna polecić Boszkowo, Skorzęcin czy ostatnimi czasy Wieleń Zaobrzański. Jednak jezeli ktoś lubi bardzie spokojny wypoczynek to z polecam Brenno, ewentualnie Powidz, ale to troszke dalej od Boszkowa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Boszkowo.......... IP: *.ssss.gouv.qc.ca 16.06.04, 20:07 Slyszalem od kumpla ktory byl w Boszkowie, ze wiara tam jest "klimatyczna", komunikatywna; ze mozna pojechac samemu ale szybko ma sie paczke luda przy sobie; czy to prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luc Re: Boszkowo.......... IP: *.pukam.pl / *.pukam.pl 28.06.04, 17:32 ale masz śmieszny akcent ! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Boszkowo.......... IP: *.ssss.gouv.qc.ca 29.06.04, 18:15 Kto ma smieszny akcent ?? I czym on sie przejawia ......na internecie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyrek Re: Boszkowo.......... IP: 62.233.177.* 19.07.04, 12:01 Tak, to prawda. Byłem tam rok temu (w tym roku też jadę) i rzeczywiście łatwo można tam poznać ludzi. A co do Twojego "akcentu" to zdaje mi się, że jesteś z Poznania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stokrota Re: Boszkowo.......... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.07.04, 16:45 Hejka!! Ja do Boszkowa jeżdże co roku. Jestem bardzo zadowolona, Ludzie są świetni, szybko ich poznajesz, klimat zarąbisty. Pełno knajpek, nie jest tak drogo, dookola wesoło. Serdecznie polecam!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alicja_79 Re: Boszkowo.......... 25.07.04, 01:05 Ja tam jeżdżę już od kilku lat, trochę z sentymentu bo tam się zakochałam. Ale tak naprawdę dlatego, że takiego klimatu jak tam nie ma nigdzie, a woda jest czysta i o żadnych bakteriach nie słyszałam. Może rzeczywiście w Pudełkowie jest masa ludzi ale z drugiej strony jeziora spokój i cisza. Naprawdę warto tam jechać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Boszkowo.......... IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 28.07.04, 12:19 z tego forum wynika że i ja chyba tam zagoszczę. Macie może jakieś namiary na kwatery w tej okolicy ? dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
alicja_79 Re: Boszkowo.......... 29.07.04, 12:12 Ja mam. Jak chcesz wiedzieć wiecej to się odezwij, GG 5160581 albo sms 508059343 Odpowiedz Link Zgłoś