ann-lan 30.08.08, 20:07 witam jutro jadę na szkolenie O_ZSI do Boszkowa, ale nie wiem w jakim ośrodku jest to szkolenie. proszę napiszcie mi gdzie odbywają się te szkolenia i jak daleko jest do tego ośrodka ze stacji pkp w boszkowie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
okrycha Re: BOSZKOWO 30.08.08, 20:22 Szkolenie jest w ośrodku konferencyjno-naukowym SUŁKOWSKI.Pokoiki małe,ale czysto,łazieneczki dobrze zaopatrzone.Jadzonko na miejscu,w pobliskiej restauracji.Zapowiada się ładna pogoda,nie zapomnij zabrac kostiumu kąpielowego,jest tam plaża ,a woda w jeziorze czyściuteńka.W ogóle przyjemnie wspominan pobyt,skracaliśmy program,żeby skorzystac z plażowania.Mam nadzieję,że Ty również będziesz zadowolona.Acha i dyskoteki co wieczór dla zainteresowanych. Odpowiedz Link
ann-lan Re: BOSZKOWO 30.08.08, 20:51 dziękuję! o stroju nawet nie pomyślałam, ale dzięki - zabiorę;) a z dworca pkp łatwo tam dotrzeć? Odpowiedz Link
okrycha Re: BOSZKOWO 31.08.08, 13:09 Na to pytanie mam nadzieję odpowie ktoś zorientowany,my mieliśmy załatwiony dojazd. Odpowiedz Link
selena73 Re: BOSZKOWO 02.09.08, 10:53 100 m, praktycznie przy stacji stoi, różowy więc widać od razu. Odpowiedz Link