Dodaj do ulubionych

OBÓZ ŻEGLARSKI!!

IP: *.os.kn.pl 31.05.04, 19:34
może ktoś z was zna jakies dobre sprawdzone biuro podróży (lub coś w tym
stylu) które organizuje obozy żeglarskie dla młodzieży w Polsce??
Obserwuj wątek
    • Gość: Zuza Re: OBÓZ ŻEGLARSKI!! IP: *.gizycko.mm.pl 01.06.04, 08:45
      To jest to najbardziej znane biuro w Polsce:
      MCŻ i TW Almatur
      11-500 Giżycko, ul. Moniuszki 24
      tel. 087 428 58 98
      sail@almatur.pl
      www.sail-almatur.pl/main.html
      ponadto:
      Pomorsko - Mazurskie Biuro Żeglarskie "Błękitny Piotruś"
      80-237 Gdańsk, ul. Uphagena 8
      tel. 058 345 45 43, fax 344 61 09, kom. 605 565 596
      www.rejsymazurskie.pl/
      Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe "Żeglarz"
      11-500 Giżycko, ul. Kościuszki 31
      tel. 0 87 428 20 84
      e-mail: zeglarz@zeglarz-czartery.pl
      www.zeglarz-czartery.pl/
      Stowarzyszenie Klub "Na Fali"
      ul. Staszica 24a/3
      11-500 Giżycko tel. 0 501 742 657
      e-mail: marek@nafali.org
      www.nafali.org/
      Szkoła sportów wodnych i ekstremalnych - QRS-Mazury
      instr. żegl. lodowego PZŻ - ADAM KAROL KOWALSKI
      11-500 Giżycko; ul. Kilińskiego 14
      tel. (87) 428 53 03
      tel. kom. 0-604 95 78 87
      szkolenia.mazury.info.pl/szkolenia/
      myślę, że wybór jest spory
      pozdrawiam - Ahoj!!!
    • Gość: wbrew Re: OBÓZ ŻEGLARSKI!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 09:06
      znajomy byl z Roza Wiatrow i bardzo sobie chwalil www.roza.pl

a jesli ktos ma ochote na cos bardziej egzotycznego to www.diuna.com.pl
      orgzanizuja rejsy Smuga Cienia-najwieksza lodzia zaglowa na Mazurach!!
    • Gość: Zuza Re: OBÓZ ŻEGLARSKI!! IP: *.gizycko.mm.pl 01.06.04, 13:34
      przeczytaj poniższy topik na temat Róży Wiatrów
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=196&w=7958212
    • swinia_w_kosmosie Re: OBÓZ ŻEGLARSKI!! 05.06.04, 00:08
      Ja znam nizła agencjie zeglarska...pare razy z niej jezidzilam na obozy
      zeglarskie i nie zaluje :) nie wiem czy znasz agencjie Skipper...jak nie to
      radze poznac...warto jezdzic :)) pozdrawiam :)
    • Gość: kizia mizia obóz żeglarski IP: 80.53.87.* 05.09.13, 23:26
      Wysłałam mojego podlotka ( 16 lat) z grupą kolegów - pełna obaw o bezpieczeństwo , wystraszona nadmierna wolnością i smakowaniem przez młodych ludzi Życia przed duże Ż .
      A słyszałam sporo o obozach żeglarskich .

Rok szkolny się zaczął i po spotkaniu na wspólnej wywiadówce z innymi rodzicami stwierdziliśmy wspólnie że wszystkie nasze pociechy wróciły bardzo zadowolone, i co najważniejsze przyzwyczaili się do porządków panujących w Szekli na jachcie ( przynajmniej na razie ) co jest rzeczą niepojętą mój syn zaczął po sobie odnosić naczynia do zlewu i zaproponował nawet zrobienie nam "kapitańskiej jajecznicy " - trochę przypalił i zapomniał posolić , ale liczy się fakt.

Chłopcy jeżdżą co roku na różne obozy i wracają z różnymi nowymi umiejętnościami , opowiadają co się działo , jakie panowały zwyczaje i atmosfera .
      To co usłyszeliśmy od naszego syna bardzo nam rodzicom odpowiadało.

W pełni się potwierdziły informacje przekazane nam w biurze przed zakupem obozu - o wysokiej kulturze kadry, porządnym jedzeniu , oraz przyjaznej atmosferze panującej na obozie.

Jeśli za rok nadal będą pałać taka chęcią do żeglarstwa jak teraz to chłopcy znowu pojada z szeklą na rejs żeglarski - tym razem zakończony patentem żeglarskim.

Polecam wszystkich rodzicom - naprawdę profesjonalna szkoła żeglarska i organizator wypoczynku dla dzieci i młodzieży .
      • Gość: martyna gosik Re: obóz żeglarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.13, 16:19
        W tym roku moja pociecha popłynęła w rejs doszkalający z oisem - totalna porażka brak koordynacji , jachty nie przygotowane i kadra z przypadku, pijaństwo - jednym słowem sodoma i gomora
        Rok temu moja córka z koleżankami była na szkoleniu z szkoła żeglarstwa Szekla z Giżycka , było bardzo profesjonalnie , egzamin zdały , wróciły zadowolone i w pełni napalone na żeglarstwo .
        W tym roku cena w oisie była lepsza i dla tego pojechały - jednak po powrocie jak mi zadały relacje to włos mi się jeży na głowie. nigdy już nie polecę nikomu oisa - rok temu był porządek brak pijaństwa w Szekli , szkolenie na poziomie i biuro na poziomie. porównując jakość usługi pomiedzy biurami - po raz kolejny potwirdza sie reguła że za cena idzie jakość
      • Gość: piotr Re: obóz żeglarski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.13, 11:14
        ja też polecam Szkołę żeglarstwa Szekla , właśnie mój syn otrzymał patent. Pełen profesjonalizm w każdym calu.
        Potencalnym rodzicom polecam szczerze tą szkołę z Gdańska
      • bubesz Re: obóz żeglarski 02.04.16, 09:37
        Polecam obóz żeglarski organizowane przez nasz klub żeglarski szkuner.radom.pl. Organizujemy obozy i szkolenia żeglarskie od 1991r. Czy są tanie? Żeglarstwo nie jest tanim sportem, lecz rozwija wiele cech osobowości takich jak: samodzielność, umiejętność podejmowania decyzji, organizację własnego miejsca na jachcie. Jak również umiejętności życiowe takie jak: gotowanie, sprzątanie, pranie własnych skarpetek, drobne prace naprawcze. Obóz na Mazurach jest najlepszą formą spędzenia czasu w aktywny sposób na łonie natury. Klub prowadzi przez cały rok nieodpłatne zajęcia dla młodzieży w formie szkolnej sekcji żeglarskiej działającej przy kopernik.radom.pl/images/stories/rejs/Kr%C3%B3tki_Film_o_%C5%BBeglowaniu_2016.wmv
      • karmelkowypiecyk Re: obóz żeglarski 04.11.16, 15:57
        Mogę polecić sprawdzoną, doświadczoną i bezpieczną szkołę żeglarstwa puntovita. W przystępnej cenie można spędzić fajne wakacje połączone z obozem i rejsem żeglarskim.

Gdzie chcesz się wybrać na obóz lub rejs żeglarski? To już zależy od grubości portfela :) Do wyboru masz rejsy na mazurach, bałtyku i adriatyku. Tutaj masz ofertę dla obozów: puntovita.pl/obozy-zeglarskie/

Bardzo pięknie jest w Zadarze! Polecam :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka