kaminska-j 25.01.26, 14:49 Nie rozumiem czemu za mglistą obietnicę raju mam płacić na tacę, "kolędowe" i przy każdym sakramencie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hordol Re: Odpowiem księdzu Januszewskiemu 25.01.26, 14:52 ostatnio kiedy i ile zaplacilas? Odpowiedz Link Zgłoś
kaminska-j Re: Odpowiem księdzu Januszewskiemu 25.01.26, 15:18 W ciągu ostatnich tygodni płaciłam w sklepie. Wrzucałam do pudełka resztę z zakupów. Dziś zrobiłam przelew Odpowiedz Link Zgłoś
hordol Re: Odpowiem księdzu Januszewskiemu 25.01.26, 16:13 Nie tozumiem czemu za mglistą obietnicę raju mam płacić na tacę, "kolędowe" i przy każdym sakramencie W tej materii pytam Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier-2 [...] 25.01.26, 16:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy no dobrze... 25.01.26, 15:24 kaminska-j napisała: > Nie rozumiem czemu za mglistą obietnicę raju mam płacić na tacę, "kolędowe" i p > rzy każdym sakramencie no dobrze, ja chodze po tę obietnicę - ale nikomu nic nie place... czyzbym znajdowal sie tam "na krzywy ryj" ? Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: no dobrze... 25.01.26, 15:58 To chyba tak można nazwać. Tylko że Kamińska wyliczyła funkcje za które nie musi płacić. Więc nie wiem jaki ma problem, za to płacą ci co chcą. Kiedyś do mojej mamy przychodził słuchacz radia Maryja. I mówił że rodzina się czepia go bo za darmo Rydzyka słucha Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: no dobrze... 25.01.26, 16:22 czyzbym znajdowal sie tam "na krzywy ryj" u ciebie to normalne Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Re: no dobrze... 25.01.26, 16:39 m.c.hrabia napisał: > czyzbym znajdowal sie tam "na krzywy ryj" > > u ciebie to normalne i owszem, ale czy tylko u mnie ? - w kazdym razie na takie skąpstwo ze strony wiernych - to kosciol nosem kreci.... Odpowiedz Link Zgłoś
to.ja.pies.na.czarnych Re: no dobrze... 25.01.26, 17:31 obrotowy napisał: > no dobrze, ja chodze po tę obietnicę - ale nikomu nic nie place... > > czyzbym znajdowal sie tam "na krzywy ryj" ? Nie dostaniesz biletu do raju i tyle. Sam sobie jesteś winien. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier-2 [...] 25.01.26, 17:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
boggi_dan Re: Odpowiem księdzu Januszewskiemu 25.01.26, 17:56 hrasier-2 napisał: > Ten sukienkowy mundry inaczej > natemat.pl/639211,ksiadz-odmawia-leczenia-sprzetem-wosp-prawniczka-mowi-co-zrobia-lekarze Spamer się znowu nakręcił. Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Odpowiem księdzu Januszewskiemu 25.01.26, 19:42 Po prostu kolejna gwiazda kościelna i tyle :) Odpowiedz Link Zgłoś
boggi_dan Re: Odpowiem księdzu Januszewskiemu 25.01.26, 17:56 kaminska-j napisała: > Nie rozumiem czemu za mglistą obietnicę raju mam płacić na tacę, "kolędowe" i p > rzy każdym sakramencie Choćbyś miliard dolarów wpłaciła. To co raju się nie dostaniesz. Spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Odpowiem księdzu Januszewskiemu 25.01.26, 18:04 boggi_dan napisał: > kaminska-j napisała: > > > Nie rozumiem czemu za mglistą obietnicę raju mam płacić na tacę, "kolędow > e" i p > > rzy każdym sakramencie > Choćbyś miliard dolarów wpłaciła. To co raju się nie dostaniesz. Spoko. Da radę :) Kobiety też mają duszę :) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ja.pies.na.czarnych Re: Odpowiem księdzu Januszewskiemu 25.01.26, 19:46 boggi_dan napisał: > kaminska-j napisała: > > > Nie rozumiem czemu za mglistą obietnicę raju mam płacić na tacę, "kolędow > e" i p > > rzy każdym sakramencie > Choćbyś miliard dolarów wpłaciła. To co raju się nie dostaniesz. Spoko. Za tyle to każdy może sobie zrobić raj na ziemi. W dodatku bez pośredników w czarnych kieckach 🤡 Odpowiedz Link Zgłoś
kaminska-j Re: Odpowiem księdzu Januszewskiemu 26.01.26, 15:19 boggi_dan napisał: > Choćbyś miliard dolarów wpłaciła. To co raju się nie dostaniesz. Spoko. Nie pretenduje 😁 Boję się tam spotkania z księżmi diecezji sosnowieckiej😂. Bo oni pewnie w raju będą w komplecie 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier-2 [...] 26.01.26, 09:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś