Dodaj do ulubionych

Sigma Travel

24.05.05, 11:08
WOW dla oferty. Naprawdę jest w czym wybierać. Wy powiedzcie czy warto z nimi
jeździć, bo na bazie tego co zobaczyłam to naprawdę mam ochotę...
Obserwuj wątek
    • tus_cany Re: Sigma Travel 17.06.05, 12:20
      Witam,
      ja jeździłam z Sigmą kilka razy na objazdówki (m.in. Portugalia i Maroko,
      Turcja, Egipt). Zawsze wracałam zadowolona. Oczywiście, jak na każdej takiej
      imprezie, jakieś niedociągnięcia były, ale nie takie, żeby stracić do nich
      zaufanie. Na następne wycieczki też będę jeżdzić z nimi, zwłaszcza, że mają
      akurat takie programy, które mnie baaaardzo interesują.
      Pozdrawiam i życze miłych i ciekawych podróży!
      • belika Re: Sigma Travel 20.06.05, 12:30
        Bylismy z Sigmą na pobytówce w Turcji/Alanya. Zasrzeżeń właściwie nie mamy,
        poza osobą rezydenta, biuro jednak powinno chyba dokładniej przygladać się
        zatrudnianym przez siebie osobom, bo rezydent, który jest na bani przez 14 dni
        i opowiada jaki to skur**** z jego szefa, jest raczej kiepską wizytówka firmy.
        • rubin777 Re: Sigma Travel 26.06.05, 00:43
          Byłam z Sigma Travel w Portugalii w 2000 r.w hotelu Dom Jose.Zadnych
          zastrzeżeń,wszystko zgodne z ofertą.Bardzo kompetentna rezydentka.Ten urlop
          wspominam najlepiej ze wszystkich moich wyjazdów.W tym roku wybieram się Sigmą
          to Chin,oby też był udany.
          • monika2821 Re: Sigma Travel+Wieden lub Budapeszt????? 03.07.05, 18:41
            chcialam zapytac o wycieczke 5 dniowa:Wieden llub Budapeszt- warto z tego biura
            sie tam wybrac?
      • asz Re: Sigma Travel 26.08.05, 12:32
        :))))) Mogę się tylko podpisać pod postem Tus_cany :))) jakbym czytała swój
        wpis, włącznie z krajami, które odwiedziłyśmy :))) Serdeczie pozdrawiam :)
    • zepsutewakacje Re: Sigma Travel 26.08.05, 12:54
      Tez mam bardzo dobre wspomnienia ze wspolpracy z tym biurem. Bylem na objezdzie
      Portugalia+Maroko i żadnych zastrzezen. Polecam, w przeciwienstwie do Open
      Travel, które to biuro jest złodziejskie i fałszywe (tak mnie zezlili, ze nie
      moge o tym nie wspomniec).
    • ynke Re: Sigma Travel 30.08.05, 01:10
      SIGMA TRAVEL to Biuro O.K. Kilka lat temu jeździliśmy z nimi do Hiszpanii-
      C.Brava , i Culerra k.Walencji. Było tak jak w ofrcie , co do kropki. Ale
      niestety zrezygnowaliśmy ze względu na konieczność dojazdu do Wrocławia / bo
      tam najbliżej był przystanek dla Górnego Śląska/. A szkoda!
      • jk1235 Sigma Travel - nie przesadzajcie 14.09.05, 14:19
        Moze jest lepsza od Triady ale bylem na tzw wyjeździe 13 dniowym w Portugalii,
        który praktycznie jest 11 dniowy
        Pierwszy dzień wylot o 20 tej mimo ze mial byc to charter to okazalo sie ze
        tanie linie
        Pierwsze jedzenie
        kolacja drugiego dnia, 12 tego dnia rano opuszczenie hotelu i kolacja na wlasny
        koszt uczestnikow. Tak rowniez sniadanie. W Warszawi 13 dnia byliśmy p 5 rano
        Tak ze w zasadzie to byla wycieczka 11 dniowa.
        Biuro oszczedza na turystach natomiast przez tydzien autokar - w pełni sezonu
        stał na parkingu a kierowcy (dwaj) opalali sie na plazy
        Tak wiec czytaja c o innych biurach moze nie jest najgorsze ale mam duzo
        zastrzezen
        Nie pisze o takich drobiazgach jak ogromne dziury w zwiedzaniu. Trzy razy
        przejeżdzamy koło dawnej stolicy Portugali ( ok 10km) i oczyywiscie nie mozna
        nawet przez nia przejechac bo nie ma w programie a potem wolny czas
    • benibe Re: Sigma Travel 14.09.05, 14:27
      Byłam z śigmą w Turcji 4 lata temu i było super, ale teraz byłam z tym biurem
      we Włoszech z Sycylią i nie jestem zadowolona. Wszystkie hotele z dala od
      cywilizacji, bez sklepu, telefonu, czy możliwości spaceru. A już hotel
      w "pobliżu" Rzymu byl oddalony od miasta o 2 godziny jazdy. Aby się dostać do
      Rzymu jechaliśmy autobusem wycieczkowym, potem kolejką, potem metrem i jeszcze
      autobusem miejskim, do tego hotel był brudny, śmierdzący z nieczystą pościelą i
      taką samą obsługą. Myślę że po kilku dobrych latach biuro spoczęło na laurach i
      już nie dba o klienta. Obecnie nie warto z nimi jechać!!!
    • mmena Re: Sigma Travel 07.10.05, 15:01
      Przestalam jezdzic z nimi gdy podniesli cene wycieczki o 30%.
      Co do samych wycieczek to OK. Nie mialam zastrzezen. Raz zdarzylo sie, ze gdy
      dojechalismy do Hiszpanii okazalo sie, ze nie ma dla nas pokoju w hotelu, ale
      szybko znaleziono drugi.
    • jolantas1955 Re: Sigma Travel 26.11.05, 17:28
      MOgę polecić z pełnym przekonaniem! Byłam z nimi w Egipcie z rejsem poNilu,
      Chinach, koleżanka zaliczyła Meksyk i Syrię, Liban i Jordanie.Inna była w
      Portugalii i Maroku. Przynajmniej te imprezy są super!! W przyszłym roku lecę na
      bank do Meksyku i na Kubę. Z innych biur mogę polecieć na pobytówkę, ale objazd
      tylko z Sigmą!!!!
      • maaagia Re: Sigma Travel 15.04.06, 14:34
        Jolantas1955, czy mogłabys napisać mi jakie biura podróży polecasz na pobytówki?
        Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc
    • kata43 Re: Sigma Travel 07.12.05, 18:55
      Portugalia Hiszpania w lipcu tego roku.Program dobry, realizacja 99%.Pilotka
      super.Po kilku latach zwiedzania z innymi biurami, uważam że SIGMA TRAVEL jest
      OK.Planujemy z mężem w przyszłym roku - Chiny reż z SIGMĄ.Czekam na kolejne
      opinie.
    • beat09 Re: Sigma Travel 14.01.06, 11:45
      wszystko fajnie, tylko czemu maja taka droga offerte!!!! Jak drogo to na pewno
      wszystko musi byc w porzo.
    • belka26 Re: Sigma Travel 15.03.06, 13:13
      Korzystałam z ich oferty 2 razy: poraz pierwszy wybrałam się z nimi na wczasy
      Sycylia/Malta. Może hotele nie były najwyższych lotów, ale nie mydlili mi oczu
      obietnicą luksusu. Świetni rezydenci na miejscu w szczególności na Malcie.
      Drugi raz pojechałam z nimi do Portugalii, hotel Don Jose. Rewelacja. Poraz
      pierwszy Polacy mieli lepsze pokoje od Angoli czy Niemców. Przepiękny widok na
      ocean i smaczne jedzonko. Wszystko dograne i zgodnie z umową. Polecam to biuro.
      Mimo, że ceny wycieczek mogą niektórych szokować nie będą to napewno pieniądze
      wyrzucone w błoto.
      • p-reg Re: Sigma Travel 19.03.06, 12:19
        Ludzie czy wy widzicie ze te wszyskie opinie wypisuje ta sama
        osoba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
    • martina11 Re: Sigma Travel 12.04.06, 16:01
      Jeszcze nie pojechałam z nimi na wycieczkę a już nie mam na nią ochoty. Problemy
      zaczęły się z miejscami w autokarze. Zapłaciłam całość w terminie jaki mi
      podano, a dyrektor stwierdził, że nie dotrzymałam warunków umowy bo zapłaciłam 2
      dni póxniej niź w warunkach uczestnictwa (zapłaciłam tak jak poinformował mnie
      pracownik). Jestem na siebie wściekła, że ich wybrałam. Pieniędzy mi nie
      oddadzą, bo oddaliby tylko połowę, ale umowa jest tak skonstruowana. Termin jest
      np. do 31.03 potwierdzenie dostaje się 2 tygodnie później i jak się coś nie
      podoba to już tylko 50% mogą zwrócić. Wszelkie uwagi na temat załatwienia sprawy
      ich nie obchodzą, bo oni nic nie mogą (jak poinformował mnie dyrektor p.
      Mordasewicz). Za to, że coś wyszło nie tak odpowiadam ja - nikt inny, oni nie
      mają z niczym nic wspólnego, nic nie mogą zmienić, w niczym nie mogą pomóc.
      Mówią oni mam na mysli wspomnianego dyrektora, bo pracownicy nie są najgorsi.
      Jestem bardzo niezadowolona, dlatego że oni nie respektują żadnych ustaleń
      telefonicznych (mino, że w świetle prawa mają one taką samą wartość jak
      pisemne), wtedy zawsze odsyłają do warunków uczestnictwa i nie ma z nimi rozmowy.
    • martina11 Re: Sigma Travel 04.05.06, 13:41
      Piszę ponownie, gdyż własnie wróciłam z wycieczki, o której wczesniej pisałam.
      Jestem zadowolona, były zgrzyty i problemy, ale jesli komuś zależy żeby coś
      zobaczyć a nie czekać, aż przewodnik wszystko poda na dłoni, to taka osoba
      powinna być zadowolona. Ja wyszłam z tego założenia i zobaczyłam mnóstwo
      obiektów z własnej woli i z tego najbardziej się cieszę.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka