Dodaj do ulubionych

Szukam domku na lipiec.Może być w osrodku

04.05.07, 15:21
Nie drogiego dla 5 osób(w tym 3-ka dzieci jedno 1,5 roku) Oczywiście nad
jeziorem,w ładnej okolicy.
Obserwuj wątek
    • Gość: tady Re: Szukam domku na lipiec.Może być w osrodku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 15:52
      Witam!
      Zapraszam do "zielonych Tarasów" www.zielonetarasy.com
      Pozdrawiam
      Tadeusz Szymański
    • Gość: beatricze Re: Szukam domku na lipiec.Może być w osrodku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 19:44
      Mam wolny termin 1 połowa lipca.Domek komfortowy Naterki-Mazury
      tel 604179461, e-mail marko-60@o2.pl
      Dom jest komfortowy 4 pokoje (3 sypialnie, najlepiej jeszcze dobrać towarzystwo, ponieważ dom wynajmuję w całości)Przy polu golfowym plac zabaw dla dzieci,Teren posesji ogrodzony 1300m , wokoło las, 50 m do jeziora
    • dedka83 Re: Szukam domku na lipiec.Może być w osrodku 06.05.07, 19:21
      Polecam Lubniewice wejdz na www.lubniewice.pl i zobacz miejscowośc.Mam do
      wynajęcia domek 3 pokoje,kuchnia,łazienka.Jesteś zainteresowana napisz
      dedka83@o2.pl a wyśle zdięcia.
    • dedka83 Re: Szukam domku na lipiec.Może być w osrodku 06.05.07, 19:24
      Mam do wynajęcia domek 3pokoje ,kuchnia ,łazienka .Wejc na www.lubniewice.pl
      i zobacz miejscowośc.Jesteś zainteresowana napisz dedka83@o2.pl a prześle
      zdięcia.
    • Gość: zytka Re: Szukam domku na lipiec.Może być w osrodku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 10:55
      polecam ow wiatraki w marozku kolo olsztynka
    • zbyszekm2 Re: Szukam domku na lipiec.Może być w osrodku 07.05.07, 15:54
      www.goszen.vip.interia.pl
    • Gość: rafaello Re: Szukam domku na lipiec.Może być w osrodku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.07, 13:05
      witam,
      serdecznie zapraszamy do skorzystania z naszej oferty
      www.wilkasy.plpozdrawiamy
      Gosia i Marek
    • Gość: Ania Mazury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 19:50
      Zapraszamy do Stręgielka(między Giżyckiem a Węgorzewem).
      www.krainazieleni.ulotka.org
      Polecam też ośrodek OMEGA w tej miejscowości.
    • Gość: artur Re: Szukam domku na lipiec.Może być w osrodku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 11:43
      Mam do zaoferowania domek na mazurach w zacisznym miejscu. Jest położony na płw
      Hajda i jest tam tylko 10 domków, z których jeden jest mój. dookoła tylko las i
      jezioro, dojazd ok 4 km przez las, nie jest to zatłoczony ośrodek. domek 2
      pokojowy (łoże małżeńskie + 2 wersalki, tv, kuchnia z wyposażeniem sztućce
      zastawa lodówka kuchenka, łazienka w kafelkach z prysznicem) zadaszony taraz ze
      stołem, domek ogrodzony żywopłotem z całkiem sporą posesją, łódka wiosłowa, ok
      100m aleją w lesie do plaży ( ładne dno i wyraźnie widoczna granica gdzie
      kończy się grunt ). cena to 120 PLN/dobę bez dodatkowych oplat. Zdjęcia mogę
      przesłać na e-mail. kontakt 606-580-423 Artur. pozdrawiam
    • Gość: Marcin Re: Szukam domku na lipiec.Może być w osrodku IP: *.chello.pl 23.05.07, 13:48
      Witam,
      ladne okolice to okolice Ostródy.
      Polecam www.eurotravels.pl/index.php?action=details&id=7974
      albo www.eurotravels.pl/index.php?action=details&id=7978 jezli chodzi o
      osrodek
    • Gość: agro_margot@wp.pl Re: Szukam domku na lipiec.Może być w osrodku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 18:45
      proponuję miejscowość Wilkasy k/Giżycka. Domek z 2 sypialniami, salonik z tv,
      aneks kuchenny z lodówką, czajnikiem , naczyniami. wc, łazienka. Na posesji
      grill, wędzarnia, ognisko. Plac zabaw dla dzieci z domkiem na drzewie. Posesja
      ogrodzona, parking bezpłatny.Jezioro Niegocin przez drogę, do plaży 300m. Cena
      za dobę 140 zł. Serwujemy posiłki 12-15 zł. Oferujemy też własne wyroby
      wędliniarskie i inne / pierogi, naleśniki, ciasta/.Przy pobycie dłuższym niż
      tydzień organizujemy darmowe grillowanie. Serdecznie zapraszam. Miejsce
      kameralne na 20 osób. Wolne jeszcze po 8 lipca. Mogę wysłać folder ze zdjęciami.
      Eulalia Paszkiewicz 506031655
    • Gość: karlowice1 Re: Szukam domku na lipiec.Może być w osrodku IP: 213.25.144.* 08.06.07, 08:06
      zapraszam w okolice Szklarskiej poreby mam do wynajecia nowy domek letniskowy z kominkiem 10m do jeziora wlasny parking 607585293
    • Gość: tady "Zielone Tarasy" - Mazury Garbate IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 11:10
      Witam!
      Zapraszam do "Zielonych Tarsów" w region Mazur Garbatych w dniach od 22.07 do 29.07 Bliższe informacje wraz ze zdjęciami na str. www.zielonetarasy.com
      Pozdrawiam
      Tadeusz Szymański
    • Gość: Kamil Skowroński Stare Jabłonki IP: *.chello.pl 14.06.07, 13:30
      www.skowronki.starejablonki.prv.pl
      Stare jabłonki k. Ostródy. 100zł/noc/domek. szczegóły na stronie.
      spokojna okolica, malownicza, blisko do większego miasta.
      509094039

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka