maja1116 04.05.07, 15:21 Nie drogiego dla 5 osób(w tym 3-ka dzieci jedno 1,5 roku) Oczywiście nad jeziorem,w ładnej okolicy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tady Re: Szukam domku na lipiec.Może być w osrodku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 15:52 Witam! Zapraszam do "zielonych Tarasów" www.zielonetarasy.com Pozdrawiam Tadeusz Szymański Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beatricze Re: Szukam domku na lipiec.Może być w osrodku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 19:44 Mam wolny termin 1 połowa lipca.Domek komfortowy Naterki-Mazury tel 604179461, e-mail marko-60@o2.pl Dom jest komfortowy 4 pokoje (3 sypialnie, najlepiej jeszcze dobrać towarzystwo, ponieważ dom wynajmuję w całości)Przy polu golfowym plac zabaw dla dzieci,Teren posesji ogrodzony 1300m , wokoło las, 50 m do jeziora Odpowiedz Link Zgłoś
dedka83 Re: Szukam domku na lipiec.Może być w osrodku 06.05.07, 19:21 Polecam Lubniewice wejdz na www.lubniewice.pl i zobacz miejscowośc.Mam do wynajęcia domek 3 pokoje,kuchnia,łazienka.Jesteś zainteresowana napisz dedka83@o2.pl a wyśle zdięcia. Odpowiedz Link Zgłoś
dedka83 Re: Szukam domku na lipiec.Może być w osrodku 06.05.07, 19:24 Mam do wynajęcia domek 3pokoje ,kuchnia ,łazienka .Wejc na www.lubniewice.pl i zobacz miejscowośc.Jesteś zainteresowana napisz dedka83@o2.pl a prześle zdięcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zytka Re: Szukam domku na lipiec.Może być w osrodku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 10:55 polecam ow wiatraki w marozku kolo olsztynka Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszekm2 Re: Szukam domku na lipiec.Może być w osrodku 07.05.07, 15:54 www.goszen.vip.interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafaello Re: Szukam domku na lipiec.Może być w osrodku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.07, 13:05 witam, serdecznie zapraszamy do skorzystania z naszej oferty www.wilkasy.plpozdrawiamy Gosia i Marek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Mazury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 19:50 Zapraszamy do Stręgielka(między Giżyckiem a Węgorzewem). www.krainazieleni.ulotka.org Polecam też ośrodek OMEGA w tej miejscowości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: Szukam domku na lipiec.Może być w osrodku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 11:43 Mam do zaoferowania domek na mazurach w zacisznym miejscu. Jest położony na płw Hajda i jest tam tylko 10 domków, z których jeden jest mój. dookoła tylko las i jezioro, dojazd ok 4 km przez las, nie jest to zatłoczony ośrodek. domek 2 pokojowy (łoże małżeńskie + 2 wersalki, tv, kuchnia z wyposażeniem sztućce zastawa lodówka kuchenka, łazienka w kafelkach z prysznicem) zadaszony taraz ze stołem, domek ogrodzony żywopłotem z całkiem sporą posesją, łódka wiosłowa, ok 100m aleją w lesie do plaży ( ładne dno i wyraźnie widoczna granica gdzie kończy się grunt ). cena to 120 PLN/dobę bez dodatkowych oplat. Zdjęcia mogę przesłać na e-mail. kontakt 606-580-423 Artur. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Szukam domku na lipiec.Może być w osrodku IP: *.chello.pl 23.05.07, 13:48 Witam, ladne okolice to okolice Ostródy. Polecam www.eurotravels.pl/index.php?action=details&id=7974 albo www.eurotravels.pl/index.php?action=details&id=7978 jezli chodzi o osrodek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agro_margot@wp.pl Re: Szukam domku na lipiec.Może być w osrodku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 18:45 proponuję miejscowość Wilkasy k/Giżycka. Domek z 2 sypialniami, salonik z tv, aneks kuchenny z lodówką, czajnikiem , naczyniami. wc, łazienka. Na posesji grill, wędzarnia, ognisko. Plac zabaw dla dzieci z domkiem na drzewie. Posesja ogrodzona, parking bezpłatny.Jezioro Niegocin przez drogę, do plaży 300m. Cena za dobę 140 zł. Serwujemy posiłki 12-15 zł. Oferujemy też własne wyroby wędliniarskie i inne / pierogi, naleśniki, ciasta/.Przy pobycie dłuższym niż tydzień organizujemy darmowe grillowanie. Serdecznie zapraszam. Miejsce kameralne na 20 osób. Wolne jeszcze po 8 lipca. Mogę wysłać folder ze zdjęciami. Eulalia Paszkiewicz 506031655 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karlowice1 Re: Szukam domku na lipiec.Może być w osrodku IP: 213.25.144.* 08.06.07, 08:06 zapraszam w okolice Szklarskiej poreby mam do wynajecia nowy domek letniskowy z kominkiem 10m do jeziora wlasny parking 607585293 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tady "Zielone Tarasy" - Mazury Garbate IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 11:10 Witam! Zapraszam do "Zielonych Tarsów" w region Mazur Garbatych w dniach od 22.07 do 29.07 Bliższe informacje wraz ze zdjęciami na str. www.zielonetarasy.com Pozdrawiam Tadeusz Szymański Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Skowroński Stare Jabłonki IP: *.chello.pl 14.06.07, 13:30 www.skowronki.starejablonki.prv.pl Stare jabłonki k. Ostródy. 100zł/noc/domek. szczegóły na stronie. spokojna okolica, malownicza, blisko do większego miasta. 509094039 Odpowiedz Link Zgłoś