agousha 09.07.07, 13:26 szukam kwatery w miejscowości Cekcyn dla dwóch osób dorosłych + 2,5letniego dziecka.zalezy mi na małej odległości do jeziora.termin 29/30 lipca na około 10 dni.czekam.proszę o kontakt na email bądź 0501 540 474,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Misia Re: CEKCYN-szukam kwatery IP: *.acn.waw.pl 10.07.07, 22:05 Gminne Centrum informacji w Cekcynie: Ul.Szkolna 2 tel. 0 52 334 75 50 www.e-agroturystyka.las.pl/?l=1&ac=klp Pozdrawiam misia.m@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
kasia16121 Re: CEKCYN-szukam kwatery 21.07.07, 14:28 Witam wszystkich serdecznie, właśnie kilka dni temu wróciłam z Cekcyna- jezioro jest ok, chociaż nie kąpałam się (było zimno i padał deszcz), poza tym straszne nudy kiedy nie ma słońca. Acha jeśli szukacie kwatery- tylko nie do Państwa z ul. Sportowej 7 (moja dobra rada, przeżyłam koszmar i nigdy tego nie zapomnę)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrycja Re: CEKCYN-szukam kwatery IP: *.stk.vectranet.pl 06.08.07, 18:48 Ja również nie polecam Cekcyna z bardzo prostej przyczyny, tam nie ma co robic!! Mała mieścina, w której nie użyczysz nawet knajpki, poza kościołem i sklepami spożywczymi nie ma nic.Kiedy dopisuje pogoda ewentualnie można wybrać się nad jezioro ale to wszystko.Jeżeli chodzi o pokoje gościnne to zdecydowanie odradzam u Państwa ze Sportowej 7!!!!!!!!!! Ludzie nie mają pojęcia o przyjmowaniu wczasowiczów, ja również przeżyłam tam koszmar i zostawię swoją opinię wszędzie gdzie tylko to będzie możliwe, żeby innych ustrzec przed zmarnowaniem swoich pieniędzy, czasu a przede wszystkim nerwów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: CEKCYN-szukam kwatery IP: *.acn.waw.pl 06.08.07, 23:37 No fakt, na urlopie najpotrzebniejsza jest knajpka...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrycja Re: CEKCYN-szukam kwatery IP: 80.54.12.* 13.08.07, 11:45 Knajpa nie jest najważniejsza ale ważna, szczególnie wtedy kiedy nie ma pogody,zresztą nie wiem ile masz lat, a to od tego chyba zależy jak kto spędza wolny czas.Bo piesze wycieczki i zwiedzanie raczej mnie nie interesują, tam nawet nie było by gdzie ;/ Co do wypowiedzi drugiej koleżanki to musiałabyś tam być, żeby sie przekonać o czym piszę. Słona zupa??Nie miałam takich wymagań, ale myślę, że ciepła woda należy mi sie, w końcu zostawiłam tam swoje ciężko zarobione pieniądze,ciągłe kontrole co mam wkładać do lodówki tez wydają mi się,nie na miejscu, no i zakaz wychodzenia po 22 z domu! Bez przesady ,jesteśmy dorośli i proszę nas też tak traktować. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gocha Re: CEKCYN-szukam kwatery IP: *.crowley.pl 09.08.07, 15:25 A możecie przybliżyć, na czym polega koszmar z właścicielami? kwatery nieładne? niesympatyczni gospodarze... czy zupa za słona? Odpowiedz Link Zgłoś